QUOTE(Rueta @ 2010 10 31, 15:14)
Laba diena,dairausi ir as prekiu uzsisakyti gal galit kas patarti koceliukai teslos teksturai isgauti yra tame puslapyje dvieju rusiu plonesni ir storesni kazi kaip tie plonesni ar verta pirkt jie aisku pigesni bet ar pasiteisna
gal kas turit?
aš turiu
. turiu keturis plonus ir vieną storą. Storas vadinas "angel hair", pirkau kitoj pardėj. fainas.
ir tie mažučiai faini. Tik noriu va ką pasakyt - jie kočioja labai mažą plotą masės ar pastilažo. Jų galiukai tokie eina lyg į užapvalinimą, tai jau ir nekočioja. Be to, jie yra gan trumpi ir ploni. Tai kai per platesnį masės gabalą kočioju, delnu stumiu, gaunas nevienodas spaudimas ir įsispaudžia nevienodai. Žodžiu, jie tinka tik mažam plotui kočioti. Kadangi aš tokių darbų turiu, tai man jie jau seniausiai atsipirko.
Tiesa.. su vyru vis pagalvojam.. na čia tokie PAPRASTI dalykai ir taip BRANGIAI kainuoja... *****, ar tik mūsų Pravėniškėse įkalintieji geresnių nepadarytų
ir undinių, ir su papais
o volelių, su rankena, neturiu... gal dabar pirksiu...
QUOTE(kirbe @ 2010 10 31, 15:33)
labai gražus šia drugeliai ir gerai išsiima...tiesa pirma karta teko pavargt,o toliau viskasgerai.......
aš ta platesny užsisakinejau,deja nebuvo....ir ne tik man...žinau ,kad dar kita kepejele irgi negavo......
ydomu ar šy karta jie turetu?
ooo.. geras.. jie gan brangiai kainuoja.. ir nėra.. aš dar nesu didelių užsakinėjus, tai nepatyriau to nesmagumo... reiks pasiteiraut pas juos..
QUOTE(irisine @ 2010 10 31, 15:57)
pabandykit ant spageti makarono:)
įsmeigtas spagetis atsileis.. bet ačiū
Asseni už priminimą apie šokoladą
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 31, 16:25)
žinai..
akvilyte , prisipažink geruoju, kad esi infiltruota kepyklos agentė
QUOTE(Asseni @ 2010 10 31, 16:41)
as vel su ikrais zaidziau
kaip gardu... taip ir ikrų galima užnorėt..
QUOTE(Vaidosee @ 2010 10 31, 17:34)
Na,o as uzsukau ne,tik akis paganyti,bet ir savo torciuka parodyti .
bet koks šlykštus tortas ... ta prasme, kad žeurei atitinka temą.. ir kruopščiai padarytas.. bet taip tikroviškai šlykštus... tos akys, tie patiškimai.. viau...
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 31, 18:17)
man cia siaip idomu,o jus visi taip svenciat ta helovyna?
aha... man šita šventė tokia nesuvokiama.. kaimynė ant lango užsižiebus skaptuotą moliūgo galvą.. nu ką aš žinau..
QUOTE(Dianocka @ 2010 10 31, 21:46)
Balioneliai ant vieluciu, o saldainiukams tai reiketu is tikruju storesniu vieluciu, nes labai linko.
Svere 6 kg. Tai ir mazesnio diametro ir ne torkius aukstus reiketu daryti. Tikrai dviaukscio torto dvieju kilogramu nepadarysi.
ačiū už atsakymą.. na gerai, tegul bus biškį didesnis.. iš tikro darysiu tada didelį pyragaitį.. bet darysiu tokį tortą.. bus 8 vaikai ir kažkiek suaugusių.. tai geriau tegul pakovoja dėl paskutinio trupinėlio negu kad stumdo šaldytuve iš kampo į kampą..
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...