Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 12:38)
Dianocka aš tai nusikopijavau šitą tortą  blush2.gif  Labai mielas  wub.gif ir darysiu tokį vienai mažai mergytei...
Tai noriu paklausti - ar ant vielutės balionėliai ir "karameliniai" saldainiai"? storokos reiktų, kad išlaikytų tuos saldainiukus susuktus  unsure.gif
Kokio svorio maždaug šitas tortas buvo? man reiktų iki 2 kg torto bendram svory, tai ko gero reiktų kepti biskvitus iš labai mažo diametro..

Kopijuokis i valias smile.gif

Balioneliai ant vieluciu, o saldainiukams tai reiketu is tikruju storesniu vieluciu, nes labai linko.
Svere 6 kg. Tai ir mazesnio diametro ir ne torkius aukstus reiketu daryti. Tikrai dviaukscio torto dvieju kilogramu nepadarysi. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 31, 14:06)
Dianocka tikrai jau tokiu nuostabiu torciuku idejo jog dabar kelias dienas neuzmigsiu smile.gif
vestuvinis man labai labai wub.gif  ir kiti nuostabus beje labai sunkus ir dideli atrodo tie keliu aukstu.

Aciu.
Tikrai dideli ir sunkus, minimum 6 kg lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2010 10 31, 15:14)
Laba diena,dairausi ir as prekiu uzsisakyti gal galit kas patarti koceliukai teslos teksturai isgauti yra tame puslapyje dvieju rusiu plonesni ir storesni kazi kaip tie plonesni ar verta pirkt jie aisku pigesni bet ar pasiteisna g.gif
gal kas turit?

aš turiu didis.gif . turiu keturis plonus ir vieną storą. Storas vadinas "angel hair", pirkau kitoj pardėj. fainas.
ir tie mažučiai faini. Tik noriu va ką pasakyt - jie kočioja labai mažą plotą masės ar pastilažo. Jų galiukai tokie eina lyg į užapvalinimą, tai jau ir nekočioja. Be to, jie yra gan trumpi ir ploni. Tai kai per platesnį masės gabalą kočioju, delnu stumiu, gaunas nevienodas spaudimas ir įsispaudžia nevienodai. Žodžiu, jie tinka tik mažam plotui kočioti. Kadangi aš tokių darbų turiu, tai man jie jau seniausiai atsipirko.

Tiesa.. su vyru vis pagalvojam.. na čia tokie PAPRASTI dalykai ir taip BRANGIAI kainuoja... *****, ar tik mūsų Pravėniškėse įkalintieji geresnių nepadarytų unsure.gif ir undinių, ir su papais hihihi.gif

o volelių, su rankena, neturiu... gal dabar pirksiu...

QUOTE(kirbe @ 2010 10 31, 15:33)
labai gražus šia drugeliai ir gerai išsiima...tiesa pirma karta teko pavargt,o toliau viskasgerai.......
aš ta platesny užsisakinejau,deja nebuvo....ir ne tik man...žinau ,kad dar kita kepejele irgi negavo......
ydomu ar šy karta jie turetu?

ooo.. geras.. jie gan brangiai kainuoja.. ir nėra.. aš dar nesu didelių užsakinėjus, tai nepatyriau to nesmagumo... reiks pasiteiraut pas juos.. unsure.gif

QUOTE(irisine @ 2010 10 31, 15:57)
pabandykit ant spageti makarono:)

įsmeigtas spagetis atsileis.. bet ačiū Asseni už priminimą apie šokoladą 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 31, 16:25)
vakare eisim į vakarušką 

žinai.. akvilyte , prisipažink geruoju, kad esi infiltruota kepyklos agentė nail.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 10 31, 16:41)
as vel su ikrais zaidziau

kaip gardu... taip ir ikrų galima užnorėt..

QUOTE(Vaidosee @ 2010 10 31, 17:34)
Na,o as uzsukau ne,tik akis paganyti,bet ir savo torciuka parodyti .

bet koks šlykštus tortas ... ta prasme, kad žeurei atitinka temą.. ir kruopščiai padarytas.. bet taip tikroviškai šlykštus... tos akys, tie patiškimai.. viau...

QUOTE(mmergyte @ 2010 10 31, 18:17)
man cia siaip idomu,o jus visi taip svenciat ta helovyna? g.gif

aha... man šita šventė tokia nesuvokiama.. kaimynė ant lango užsižiebus skaptuotą moliūgo galvą.. nu ką aš žinau.. fool.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 10 31, 21:46)
Balioneliai ant vieluciu, o saldainiukams tai reiketu is tikruju storesniu vieluciu, nes labai linko.
Svere 6 kg. Tai ir mazesnio diametro ir ne torkius aukstus reiketu daryti. Tikrai dviaukscio torto dvieju kilogramu nepadarysi.  cool.gif

ačiū už atsakymą.. na gerai, tegul bus biškį didesnis.. iš tikro darysiu tada didelį pyragaitį.. bet darysiu tokį tortą.. bus 8 vaikai ir kažkiek suaugusių.. tai geriau tegul pakovoja dėl paskutinio trupinėlio negu kad stumdo šaldytuve iš kampo į kampą..
Atsakyti
[quote=naitas,2010 10 31, 21:03]

Sveiki, naitai, kaip su jumis susisiekt del uzsakymo, kur siust uzsakyma ir pinigelius blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 20:03)

aha... man šita šventė tokia nesuvokiama.. kaimynė ant lango užsižiebus skaptuotą moliūgo galvą.. nu ką aš žinau.. fool.gif

baik tu gal te ne moliugas,o ji ziuri pro langa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskutinis mano tortas, daugiau nebekankinsiu bigsmile.gif

"Žirafa":

user posted image

Viduje - šokoladinis tortas, papuošimai - šokoladinė masė.

Rugiagele, mačiau tavo Kempinuką - fainuolį thumbup.gif Dėl blakstienų norėjau parašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Migle79 @ 2010 10 31, 21:16)
Paskutinis mano tortas, daugiau nebekankinsiu bigsmile.gif

Su tokiais tortais tik kankink ir kankint 4u.gif Neturiu zodziu, visi darbai taip kruopsciai padaryti ir isbaigti. Bet jusu ten labai jau talentinga seima viena daro nuostabius tortus, o kitas taip graziai fotografuoja thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 31 spalio 2010 - 20:40
Sveikutes, mergelikes 4u.gif

Nors viska nuolat perskaitau, bet rasiau jau laaaabai seniai. Ir neturejau ka parodyti, nors si bei ta kepinejau blush2.gif

Matosi, mergaites laabi patobulejusios, senuju asiu is viso nerealus darbeliai visi. Na, o naujokems kai kurioms dar reikia pasistengti, bet yra naujokiu, kurios irgi laaabai grazius tortukus daro bigsmile.gif

Na, kad ir nesvenciate siandien sventes biggrin.gif bet idesiu tortuka viena ax.gif Nes kur gyveni, tokias ir sventes sventi, taip sakant rolleyes.gif
user posted image
Snikersas, dengta sokoladine saldainiu mase, truputis sviestinio kremo 4u.gif
Jau paragavom, nu nesigiriant, ziauriai skanus gavosi kazkaip si karta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 21:03)
.. na gerai, tegul bus biškį didesnis.. iš tikro darysiu tada didelį pyragaitį.. bet darysiu tokį tortą.. bus 8 vaikai ir kažkiek suaugusių.. tai geriau tegul pakovoja dėl paskutinio trupinėlio negu kad stumdo šaldytuve iš kampo į kampą..

Naitai, jeigu darysi medaus torta, tai su 2 aukstais ir mase drasiai gali tilpti i 2,5 max
Esu darius medaus 2-ju aukstu, apacia buvo 19, virsusgal 12 buvo, puostas beze. Tai be figureliu svere 1,7 kg, su figurelem 1,9 kg.
Atsakyti
iki kelintos datos galima rinktis is surbitono prekes?...
Atsakyti
QUOTE(Atize @ 2010 11 01, 00:20)
iki kelintos datos galima rinktis is surbitono prekes?...

o is kur zinote kad galima? ax.gif
nes jeigu zinote kad galima, tai buvo parasyta ir iki kurios dienos... 4u.gif
Atsakyti
[quote=naitas,2010 10 31, 21:03]
aš turiu didis.gif . turiu keturis plonus ir vieną storą. Storas vadinas "angel hair", pirkau kitoj pardėj. fainas.
ir tie mažučiai faini. Tik noriu va ką pasakyt - jie kočioja labai mažą plotą masės ar pastilažo. Jų galiukai tokie eina lyg į užapvalinimą, tai jau ir nekočioja. Be to, jie yra gan trumpi ir ploni. Tai kai per platesnį masės gabalą kočioju, delnu stumiu, gaunas nevienodas spaudimas ir įsispaudžia nevienodai. Žodžiu, jie tinka tik mažam plotui kočioti. Kadangi aš tokių darbų turiu, tai man jie jau seniausiai atsipirko.

vel ikisiu trigrasi... studijuojant teko susidurti su panasiais daiktais, mes juos lyg ir spaudais vadinom, tik juos tokius trumpucius gamindavom su atsikartojanciu kazkokiu motyvu (kadangi specialybe nesusijusi su maistu, tai tiesiog linoliauma isskapruodavom su tokiu irankiu ir apvyniodavom apie reikiamo diametro voleli) tai pagalvojau jei nuotrauka parodytumet kokiam tautodailininkui-saukstu drozejui, ar jis jum nenudroztu tokio koceliuko pigiau ir norimo ilgio/plocio?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2010 10 31, 17:17)
man cia siaip idomu,o jus visi taip svenciat ta helovyna?

mes kai kaime gyvenam tai mum bile duok progą pabaliavot lotuliukas.gif blush2.gif

QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 21:03)

žinai.. akvilyte , prisipažink geruoju, kad esi infiltruota kepyklos agentė nail.gif

nu o tau viską išduot būtinai reikia new_russian.gif

sausainaii dingo akimirksniu bigsmile.gif

labanakt 4u.gif

migles tortukai jau visi buvo nužiūrėti ir nuglostyti akimis jos albume wub.gif sako tobulumui ribų nėra, bet čia jau nebematau kur toliau wub.gif
Atsakyti