Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 31, 14:41)
niekas ridikiulo nepametėt???

liuksiškas ridikiulis bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=akvilyte,2010 10 31, 12:41]
mhm... tą pieštą tortą man irgi davė laisvę... draugės mamai ten dariau.... ir kadangi jis keliavo toli tai reakcijos nemačiau.. draugė tik parašė kad natūroj jis gražesnis nei fotkėj.. tai supratau kad nelabai to tikėjos... o jis man tooooooooks blush2.gif na bet užtai sakė kad žiauriai skanus buvo biggrin.gif o tai irgi svarbu bigsmile.gif
niekas ridikiulo nepametėt???

gal man irgi tokia rankine atsiustumei?, ji nuostabi wub.gif
as tai piesti nelabai moku tai nesiriztu, nes poto bus gaila viska lupti lauk.
isduokit paslapti kiek laiko ta rankine dekorave? tiesiog labai idomu ar cia tik as dirbi su tais dekoravimais sraiges greiciu ar kaip yra? suprantu jog nuo igudziu viskas priklauso, na bet as visai kazkaip netobuleju man rodos ir kuo toliau tuo ilgiau darau g.gif
Atsakyti
Su šventėm visas 4u.gif
Po apačia - tinginys, viršus - MMG likutis biggrin.gif
Papildyta:
O dabar apie paskutinius darbelius.
Išbandžiau bezę, nu namiškiams dabar bezė keiksmažodis, nes vargau su ja doh.gif , negana to per rūgščiai padariau, tai dar transportuojant visa nuslinko, nors balkone stovėjo ir graži buvo.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 10 31, 14:52)
,bet akvilytes nepagirti tiesiog neimanoma,nu super nuostabus tortai

blush2.gif 4u.gif

QUOTE(zibute77 @ 2010 10 31, 15:00)
as tai piesti nelabai moku tai nesiriztu, nes poto bus gaila viska lupti lauk.
isduokit paslapti kiek laiko ta rankine dekorave?

aš irgi nemoku tongue.gif pirma pabandžiau ant rankinės... niekas nesigavo tai nugarą nulupau doh.gif nu bet kaip sako rytas už vakarą protingesnis ax.gif tai ryte kokią valandą ant popieriaus paišaliojau.. paskui ant torto didžiojo biggrin.gif tai jėi bendrai sudėjus tą tortą paišiau kokias 5 val dirol.gif atrodo kad ner čia ką... bet kažkaip labai greit laikas prabėgo....

o rankinę tai paskui vakare prie teliko.. kažkaip labai taip... užsikaifavau ties sakant blush2.gif tai kokias dvi val vistiek paišiau biggrin.gif žodžiu veikt yra ką... kol diedas iš namų nevaro tok žaidžiu lotuliukas.gif doh.gif

QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 31, 15:19)
Su šventėm visas  4u.gif
Po apačia - tinginys, viršus - MMG likutis  biggrin.gif

ir aš į tą pačią temą bigsmile.gif kadangi tema kaip papuošt ir kitus skanėstus tai ateinu su sausainiais.. vakare eisim į vakarušką bigsmile.gif
user posted image

psio, dingstu iš čia.. o tai rimtai mane iš namų bernai išvarys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 31 spalio 2010 - 14:26
Dar padariau gimtadieniui mašiną, ot nepatiko Rafaelas, skystas toks tortikas, neišlaikytas, tai mašina plėtėsi į šonus ir t.t.
Krikštynoms irgi Rafaelas, batukai iš pastilažo (ačiū patarusioms dėl jų klijavimo 4u.gif , klijavau vandeniu)
Abu dengti MMG
Aij o tas beze tai Kirbės medutis, ir ten per rūgščiai grietinę padariau doh.gif
Nesekasi visai man, bijau jau ką ir kept schmoll.gif o dar lapkričio 6 d. bandysiu šokoladinę saldainių masę daryt, tai turbūt ant lango ją greičiau užlipinsiu nei ant torto. Tiesa, MMG limpa prie kepimo popieriaus, tai normalu?

O jūsų visų tortukai nuostabūs wub.gif , ypač rankinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 31, 15:25)

ir aš į tą pačią temą  bigsmile.gif kadangi tema kaip papuošt ir kitus skanėstus tai ateinu su sausainiais.. vakare eisim į vakarušką  bigsmile.gif

kokie faini,kiek cia daug darbo thumbup.gif
Atsakyti
Oj, akvilyte, na netingi tiek sausainiu daryt doh.gif
QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 12:38)
Kokio svorio maždaug šitas tortas buvo? man reiktų iki 2 kg torto bendram svory, tai ko gero reiktų kepti biskvitus iš labai mažo diametro..

Oj, tau tau tada reikes darysi dideli pyragaiti biggrin.gif , kad 2 kg butu 2-ju aukstu. Apacia 16, virsus 10, cia max. O jeigu medaus, tai apacia 19-17, virsus gali but 13
QUOTE(irisine @ 2010 10 31, 14:57)
pabandykit ant spageti makarono:)

Ant spageti nelaikys. Be to reikia tada ta gala, kuris smeigiamas i torta mirjyti i sokolada. Kitaip torte makaronas suminksies

as vel su ikrais zaidziau
Kadangi puost torto nereikejo, tai nusprendziau padaryti staigmena.
3 kg buterbrodas su ikrais
user posted image

Viduje napoleonas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 31, 15:41)

as vel su ikrais zaidziau

fantastika wub.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 31, 15:41)

ajėzau swoon.gif paspringsiu seilėm... tik kažkaip tikėjaus kad viduj ir bus kažkas batoniško lotuliukas.gif na biskvitas... koks... apgaulingai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 31 spalio 2010 - 15:07
Asseni, galejai ir step by step padaryti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Super visi tortukai.Akvilyte, su kokiu glajumi tepei sausainius?
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 31, 09:16)
Na as tai pati darau mases... dazniausiai is cukriniu, tai pastilaza. Ir sokoladine saldainiu mase. O va geltona spalva nueme labai greit Wilton dazai. Nedaug reikejo. Kelnes kempiniuko buvo is sokoladines saldainiu mases, tai dazu det nereikejo. O va raudona spalva norint isgauti gera, jau neiseina man.. reik dazyt ant virsaus. Slipsas tai is marcipano.

Man raudona ir juoda doh.gif Niekaip nesuprantu kaip ryskia sodria spalva isgauti nedazant ant virsaus unsure.gif

QUOTE(akvilyte @ 2010 10 31, 13:41)
mhm... tą pieštą tortą man irgi davė laisvę.

Kokiais dazais jus piesiate ant torto? Cia gal kaip flomasteriai kazkokie?
Atsakyti