Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

čia yra įspaudai, iškočioji cukrinę masę plonai ir įspaudi tą įspaudą krakmoluotą saikingai, tada belieka išimti dailiai, ir pakraščius sutvarkyti 4u.gif labai geros formelės 4u.gif
Atsakyti
dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2010 10 31, 11:11)
sveikos 4u.gif
maciau kad daugelis naudoja situos drugelius
http://cgi.ebay.co.u...=item414f3c46fb
o is ju graziai formyte issispaudzia ar ispjaut reikia? blush2.gif man tam peveiksliuke toks plonas trafaretas atrodo blush2.gif

as tai siuos naudoju,labai grazuz ir lengva pasidaryti
http://cgi.ebay.co.u...=item588a5fca64
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 10 30, 20:58)

Dianocka aš tai nusikopijavau šitą tortą blush2.gif Labai mielas wub.gif ir darysiu tokį vienai mažai mergytei...
Tai noriu paklausti - ar ant vielutės balionėliai ir "karameliniai" saldainiai"? storokos reiktų, kad išlaikytų tuos saldainiukus susuktus unsure.gif
Kokio svorio maždaug šitas tortas buvo? man reiktų iki 2 kg torto bendram svory, tai ko gero reiktų kepti biskvitus iš labai mažo diametro..
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 10 30, 19:58)

WOW wub.gif wub.gif wub.gif man tik tas 30*30 nelabai... o kiti tai liux wub.gif ypa2 tas pirmas.. toks nematytas wub.gif
Atsakyti
Olesta nuostabus tavieji tortukai, man ypac tas su grybukais labai labai wub.gif
Akvilytes irgi meno sedevrai, motociklas man super thumbup.gif manyciau, kad ne viena valanda prasedeta, daug darbo ideta ir taip kruopsciai.
visu kitu kepejeliu taip pat grazuciai, tik nesupykite jei atskirai neisvardinau.
pamenu jog backute alaus man patiko, torciukas su skorpionu lygtai irgi puikus, man ta ruda labai graziai ziurisi, wub.gif

na o man sikart nenusiseke, dariau torciuka saulyte, tai kaip supratau klientams nepaliko ispudzio, o taip stengiaus kiek jau beturejau jegu po darbo, tai labai nuliudau. zinau jog ne meno sedevras, bet kazkaip su meile dariau, o rezultate netiko sad.gif(
na, bet ka bepadarysi, kiekvienas issivaizduojam kitaip savo vaizduoteje...
Atsakyti
Dianocka tikrai jau tokiu nuostabiu torciuku idejo jog dabar kelias dienas neuzmigsiu smile.gif
vestuvinis man labai labai wub.gif ir kiti nuostabus beje labai sunkus ir dideli atrodo tie keliu aukstu.
Atsakyti
Laba diena,dairausi ir as prekiu uzsisakyti gal galit kas patarti koceliukai teslos teksturai isgauti yra tame puslapyje dvieju rusiu plonesni ir storesni kazi kaip tie plonesni ar verta pirkt jie aisku pigesni bet ar pasiteisna g.gif
gal kas turit?
http://www.surbitona...ins_16.5cm.html
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2010 10 31, 11:11)

o is ju graziai formyte issispaudzia ar ispjaut reikia? blush2.gif man tam peveiksliuke toks plonas trafaretas atrodo blush2.gif

labai gražus šia drugeliai ir gerai išsiima...tiesa pirma karta teko pavargt,o toliau viskasgerai.......

QUOTE(Rueta @ 2010 10 31, 14:14)
Laba diena,dairausi ir as prekiu uzsisakyti gal galit kas patarti koceliukai teslos teksturai isgauti yra tame puslapyje dvieju rusiu plonesni ir storesni kazi kaip tie plonesni ar verta pirkt jie aisku pigesni bet ar pasiteisna g.gif
gal kas turit?
http://www.surbitona...ins_16.5cm.html

aš ta platesny užsisakinejau,deja nebuvo....ir ne tik man...žinau ,kad dar kita kepejele irgi negavo......
ydomu ar šy karta jie turetu?
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 31, 13:34)
bet ka bepadarysi, kiekvienas issivaizduojam kitaip savo vaizduoteje...

mhm... tą pieštą tortą man irgi davė laisvę... draugės mamai ten dariau.... ir kadangi jis keliavo toli tai reakcijos nemačiau.. draugė tik parašė kad natūroj jis gražesnis nei fotkėj.. tai supratau kad nelabai to tikėjos... o jis man tooooooooks blush2.gif na bet užtai sakė kad žiauriai skanus buvo biggrin.gif o tai irgi svarbu bigsmile.gif

niekas ridikiulo nepametėt???

user posted image

čia iš trijų tortų likučių... tai ri snikerio kremo yra ir rafaelo lotuliukas.gif ir biskvitai trijų rūšių.... žodžiu biggrin.gif bet suvalgysim biggrin.gif dovanėlė mamai blush2.gif
mmg ir pastiliažo rankena biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,daznai jus stebiu B)tik nieko neparasau ax.gif ,bet akvilytes nepagirti tiesiog neimanoma,nu super nuostabus tortai wub.gif

dianocka,tavo taip pat nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 31, 11:38)
Dianocka
Tai noriu paklausti - ar ant vielutės balionėliai ir "karameliniai" saldainiai"? storokos reiktų, kad išlaikytų tuos saldainiukus susuktus  unsure.gif
Kokio svorio maždaug šitas tortas buvo? man reiktų iki 2 kg torto bendram svory, tai ko gero reiktų kepti biskvitus iš labai mažo diametro..

pabandykit ant spageti makarono:)
Atsakyti