Labas rytas, nu Jūs pavarėt per naktinę irgi žiūriu
Dianočka, kur gi tu pražuvėle su savo tokiais grožiais buvai dingus, fantastiniai tortai
dabar apie šokoladą: glazūrai imu 100 g juodojo šokolado ir ant garų vonelės išsitirpdau, tirpdymo eigoje įdedu 3 šaukštus grietinėlės ir 1 šaukštą sviesto, masė gražiai vientisai maišant susijungia, karštą vientisą masę pilu ant sirupu sulaistyto viršutinio ir niekuo neaptepto biskvito, išlyginu mentele, o paskui nuo centro link kraštų šaukštu arba ta pačia mentele braukiu spindulius puslankiu ir statau į šaldytuvą..... tvorelei imu gryno šokolado plytelę, piešiu ant kepimo popieriaus, stingdau, apjuosiu ir nuplėšiu popierių, nėra paprasčiau ir greičiau
glazūra nesukietėja į kaulą, gerai pjaustosi, skaniai valgosi