Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Dianocka @ 2010 10 30, 19:58)
Sveikos kepejeles,

jėzau kaip aš taves pasiilgau....... wub.gif wub.gif wub.gif tavo tortai tikra atgaiva sielai...... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
dangiuk, labai šauni pirma lepioška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 30, 14:31)
che che, krimperiais vadinam. Panašu, kad populiariausi yra antras, trečias, ketvirtas toje nuorodoje. O paskui kiekvienai savo pagal kūrybinį polėkį.

QUOTE(eglejk @ 2010 10 30, 19:21)
as turiu toki
user posted image
man jis patinka smile.gif

labai aciu uz atsakymus, kad netingit pradinukem atsakinet blush2.gif o gal dar pasufleruotumet kurios yra maziausios graziausios gelytes is surbitrono g.gif
aciu is anksto uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
Dianocka, kokius jus dazus naudojate? Labai grazios sodrios spalvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 30, 23:24)
o gal dar pasufleruotumet kurios yra maziausios graziausios gelytes is surbitrono  g.gif

man patinka patogumas.. tai nors gan brangios, gautųsi apie 42 litus, tačiau tikrai labai naudingos formelės būtų šios - jos su stūmokliu. Iškirtus pakelti formelę ir dėti ant storokos kempinės, paspausti stūmoklį - taip gėlytės kraščiukai šiek tiek pakils, atsiras viduriukas nuo stūmoklio ir gėlytė liks ant kempinės.
Dydžiai gėlių yra tokie - 5 mm, 9 mm, 13 mm ir 25 mm. Sakyčiau, visi reikalingi dydžiai.
http://www.surbitona.....l#a1869#a1869

jeigu šitoj nuorodoj skaičiuot, tai 31 paveiksliukas nuo viršaus.
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 30, 22:02)
jėzau kaip aš taves pasiilgau....... wub.gif  wub.gif  wub.gif tavo tortai tikra atgaiva sielai...... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu merginos........ 4u.gif net israudau... blush2.gif
PERASTRA - dazus naudoju americolor 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2010 10 30, 20:16)
na jei as koki lepši atnešu tai po manęs kas nors butinai ŠEDEVRŲ prikraus doh.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif

Dianocka - be žodžių........................... ohmy.gif  thumb_yello.gif
nors helovyno tortas ir turi but baisus lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

wingaile - kaip tik jus i tema su savo tortu....haloweenisku, jega smile.gif cia as ne i tema sukroviau tuos tortus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man Dianockos grazus tortai, tik va pirmam man siek tiek jau per daug ten visko... tokia gausybe zaisliuku...
Vestuvinis puikus!
Papildyta:
Tiesa, vakar valgem kempiniuka. Nu zinokit su ta mase visai skanu! Valgiau pati ir net nepajauciau, kad ten kazkas labai saldaus. Ta prasme, kad rugstele atmuse ta salduma mases. Visi mielai suvalge ir nepaliko mases lekstutej. Vaikai batukus, rankytes nuvalge. Dalinosi, kam su akim, kam su lupom biggrin.gif Zodziu ta mase nera taip baisu, kaip atrodo biggrin.gif O vyro brolio vaikas tortu labai apsidziauge wub.gif tevai taip pat nustebe buvo smile.gif kas labai nudziugino man sirdi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 31 spalio 2010 - 08:36
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 31, 08:30)

Tiesa, vakar valgem kempiniuka. Nu zinokit su ta mase visai skanu! Valgiau pati ir net nepajauciau, kad ten kazkas labai saldaus. Ta prasme, kad rugstele atmuse ta salduma mases. Visi mielai suvalge ir nepaliko  mases lekstutej. Vaikai batukus, rankytes nuvalge. Dalinosi, kam su akim, kam su lupom biggrin.gif Zodziu ta mase nera taip baisu, kaip atrodo biggrin.gif O vyro brolio vaikas tortu labai apsidziauge  wub.gif tevai taip pat nustebe buvo smile.gif kas labai nudziugino man sirdi...

Su kuria cia darei? As mase perku Dasitoje, atradau kazkokia nauja, baltojo sokolado pagrindu pagaminta, tai sakyciau, kad man ji irgi visai skani thumbup.gif Bet brangi tai ziauriai doh.gif

Ar labai daug reikia deti Americolor dazu, kad mase taip sodriai nusidazytu?
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 30, 21:11)
dangiuk, labai šauni pirma lepioška thumbup.gif

pataisysiu - ne pirma, bet pirma padori smile.gif dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~PERASTRA~ @ 2010 10 31, 09:45)
Su kuria cia darei? As mase perku Dasitoje, atradau kazkokia nauja, baltojo sokolado pagrindu pagaminta, tai sakyciau, kad man ji irgi visai skani  thumbup.gif Bet brangi tai ziauriai  doh.gif

Ar labai daug reikia deti Americolor dazu, kad mase taip sodriai nusidazytu?

Na as tai pati darau mases... dazniausiai is cukriniu, tai pastilaza. Ir sokoladine saldainiu mase. O va geltona spalva nueme labai greit Wilton dazai. Nedaug reikejo. Kelnes kempiniuko buvo is sokoladines saldainiu mases, tai dazu det nereikejo. O va raudona spalva norint isgauti gera, jau neiseina man.. reik dazyt ant virsaus. Slipsas tai is marcipano.
Atsakyti
Labas rytas, nu Jūs pavarėt per naktinę irgi žiūriu blink.gif Dianočka, kur gi tu pražuvėle su savo tokiais grožiais buvai dingus, fantastiniai tortai thumbup.gif

dabar apie šokoladą: glazūrai imu 100 g juodojo šokolado ir ant garų vonelės išsitirpdau, tirpdymo eigoje įdedu 3 šaukštus grietinėlės ir 1 šaukštą sviesto, masė gražiai vientisai maišant susijungia, karštą vientisą masę pilu ant sirupu sulaistyto viršutinio ir niekuo neaptepto biskvito, išlyginu mentele, o paskui nuo centro link kraštų šaukštu arba ta pačia mentele braukiu spindulius puslankiu ir statau į šaldytuvą..... tvorelei imu gryno šokolado plytelę, piešiu ant kepimo popieriaus, stingdau, apjuosiu ir nuplėšiu popierių, nėra paprasčiau ir greičiau 4u.gif glazūra nesukietėja į kaulą, gerai pjaustosi, skaniai valgosi 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
maciau kad daugelis naudoja situos drugelius
http://cgi.ebay.co.u...=item414f3c46fb
o is ju graziai formyte issispaudzia ar ispjaut reikia? blush2.gif man tam peveiksliuke toks plonas trafaretas atrodo blush2.gif
Atsakyti