Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Olesta @ 2010 10 30, 18:32)
va mano lauknešėlis į darbą prie naktinės kavos, taip sakant likučių rinkinys, Cipciuko medutis su vyšniomis ir įvairiomis želėmis lotuliukas.gif  viršus šokoladinė glazūra, šonai mano naujo torto trupiniai, kantai aisingo...vėlgi melon spalvos smile.gif

o čia mano naujasis kavos-karamelės-šokoladinis-riešutinis tortas, ir šokoladas, natūroj nu tokia švelni rožinė spalva, o ant foto ir vėlgi nesimato  verysad.gif  nu ir fig sneij, suvalgysim rytoj pas mamuką  ax.gif

oi auksiarankė jūs wub.gif

gal galit smulkiau papasakoti kaip ta šokoladą taip gražiai užtepėt, kaip jį gamint, na ar maišėt su kuo ax.gif o pirma šonus puošėt tada su šokoladu viršų, ar atvirkščiai 4u.gif
Atsakyti
user posted image

unsure.gif na gal pomidorais neužmėtysit ph34r.gif bet gal kam idėjų trūksta scare.gif
tortas napaleonas,pastilazas, pirstai ir voras marcipaniniai ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 10 30, 19:41)

lotuliukas.gif thumbup.gif super
aš tai nespėjau rytojui vakareliui torto padaryt, tai eisiu sausainius kept rolleyes.gif išsilanksčiau formelių lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,

Isiterpiu vel i jusu buri po ilgu atostogu...smile.gif
Jau tiek groziu prikepet, kad net apsalau...Jums po balioneli visoms 4u.gif
Cia keli mano kepti torciukai:

varskes torciukas su kons. vaisiais ir MMG:

user posted image

proginis tortas dviem draugem kurios svente 30 metu jubilieju,
apatinis aukstas snickersas, virsutinis varskes ir MMG:

user posted image

Vestuvinis tortas: virsutinis varskes, vidurinis juodas miskas, apatinis snickersas ir MMG, aisingas:
user posted image

vel proginis tortas vyrui 30 metu proga kuris ka tik baige statytis nama, tai todel ir tema namas:) medaus tortas ir MMG:
user posted image

Na man mieliausias tortas mano pupos uogos 1 metuku proga: apatinis snickersas, virsutinis juodas miskas ir MMG...
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianocka: 30 spalio 2010 - 19:04
Jezus Marija Dianocka blink.gif blink.gif blink.gif karvalolio doh.gif nu N E R E A L U !!!!!!!!!!!!!!!!! As apakus neturiu zodziu wub.gif wub.gif wub.gif visks mano akim taip idealu
Atsakyti
na jei as koki lepši atnešu tai po manęs kas nors butinai ŠEDEVRŲ prikraus doh.gif biggrin.gif bigsmile.gif

Dianocka - be žodžių........................... ohmy.gif thumb_yello.gif
nors helovyno tortas ir turi but baisus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 30 spalio 2010 - 19:18
dianočka kaip man tavęs truko...galvojau kur tu pradingai.tavo tortai visi iki vieno tokie išbaigti,su meile daryti...labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 10 30, 20:20)
dianočka kaip man tavęs truko...galvojau kur tu pradingai.tavo tortai visi iki vieno tokie išbaigti,su meile daryti...labai gražu wub.gif

Aciu merginos uz grazius zodzius...kaip smagu kad mane prisimenat, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 10 30, 19:58)
Cia keli mano kepti torciukai:

jioooooo...super, labai labai labai visi wub.gif na tūksta tikrai žodžių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 10 30, 19:36)
jioooooo...super, labai labai labai visi wub.gif na tūksta tikrai žodžių doh.gif

Nuostabus tortukai, man irgi visi iki vieno labai labai superiniai, man labai patinka jusu stilius wub.gif wub.gif
Paivairinsiu as jusu sedevru galerija savo paprastu "rafaelisku" Rafaelo tortuku. Papuosimai kokoso drozles, sokoladas, grietinele, pabarstukai. Pirma karta i rankas konditerini maiseli pasiemiau, valiau gal kokius 7 kartus tuo dzibukus doh.gif Niu bet manau kita karta bus geriau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutele81: 30 spalio 2010 - 19:49
na ir tortu prikepusios,akys raibsta,Olesta-auksine bendradarbe ir kolege esi,rupiniesi ne tik pacientais,bet ir kolegomis 4u.gif
Dianocka,labai grazus,isbaigti,spalvingi tortai,ir visos merginos bandancios,kepancios esat saunuoles.
Atsakyti
sveikos profesionalės,labai gražūs jūsų tortai,superrrrrrr...šaunuolės...mano rafaelas,gėlės MARSHMALLOW,bezė.... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auroryt: 30 spalio 2010 - 20:29