Rugiageles labai labai grazus kempiniukas,saunuole te ,o Olestos labai uzstrigo drugelis,toks mielas toks svelnus
Dar backute alucio labai jau grazu su sumustiakais,turbut Zuliaskos sedevras
QUOTE(*Jonė* @ 2010 10 30, 16:05)
Rugiageles labai labai grazus kempiniukas,saunuole te ,o Olestos labai uzstrigo drugelis,toks mielas toks svelnus
Man irgi bockute ir kempiniukas superiniai. Mergaites, padekit atgaivint marcipana sukietejusi, jeigu dar imanoma, aisku. Turiu toki nemaza gabaliuka, taip nesinori pirkti Aciu
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 30, 15:41)
gal galit man tūndrai paaiškint kuo skiriasi aisingas nuo beze.... na sudėtį žinau, paruošimo skirtumus irgi
aš tai daryčiau su cukraus pudra ir kiaušinio baltymu glajų.
Bezas tai ką... įkiš pirštą ir tas aplips nenugramdomai aišku, nežinau kokio amžiaus Tavo vaikai... Maniškiai tai sienas nutepliotų susiparinę
QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 30, 18:12)
, padekit atgaivint marcipana sukietejusi,
neįsivaizduoju, nesu bandžiusi.. ar mėginai truputį pašildyt?
Olesta, darbščioji Olesta Man tas Tavo drugelis toks gražus Kol nepaaiškinai, kiek spalvų dėjai, tai ir nesimatė... Iš foto tai panašu į Bitter Lemon spalvą.. Melon natūroj grynai kaip maximinio meliono vaisių skyriuj
Vis matau JET prisijungusią. Tai prašom jungtis su savo užsakymu, iki lapkričio 10 dienos. Atsiųskit su labai aiškiom nuorodom į
rakandu.krautuve@gmail.com ( na ten ne krautuvė , dar ne krautuvė)
mokėti į priekį nereikia, tik prašom nedingti ir atvykus siuntai, prisistatyti emailu su noru gauti savo daiktus
ačiū mergytės, turėjau išeiginę vakar ir šiandien eisiu į naktinę pamainą, tai šiaip ne taip suraičiau 7 tortus ir 1 kugelį šiąnakt laikas sukamas atgal, tai pamaina pailgės, tai pasižiūrėsim mirtinga aš ar ne žinokit susitepiau tortą vieną, atskirais komponentais iš trijų tortų kas man skaniausia, jei patiks bendras skonis, pažadu po savaitgalio pjūvį ir aprašymą kaip dariau
va mano lauknešėlis į darbą prie naktinės kavos, taip sakant likučių rinkinys, Cipciuko medutis su vyšniomis ir įvairiomis želėmis viršus šokoladinė glazūra, šonai mano naujo torto trupiniai, kantai aisingo...vėlgi melon spalvos
o čia mano naujasis kavos-karamelės-šokoladinis-riešutinis tortas, ir šokoladas, natūroj nu tokia švelni rožinė spalva, o ant foto ir vėlgi nesimato nu ir fig sneij, suvalgysim rytoj pas mamuką
va mano lauknešėlis į darbą prie naktinės kavos, taip sakant likučių rinkinys, Cipciuko medutis su vyšniomis ir įvairiomis želėmis viršus šokoladinė glazūra, šonai mano naujo torto trupiniai, kantai aisingo...vėlgi melon spalvos
o čia mano naujasis kavos-karamelės-šokoladinis-riešutinis tortas, ir šokoladas, natūroj nu tokia švelni rožinė spalva, o ant foto ir vėlgi nesimato nu ir fig sneij, suvalgysim rytoj pas mamuką
Labu,
nedrąsiai kišu nosį ir rodau pirmą lepiošką, kurios žmonėms parodyt ne visai gėda.... vis dar apykreivis, bet nors į tortą panašus
Napoleonas, puoštas trupiniais, šokoladu, gėlytės iš šokoladinės saldainių masės.
nedrąsiai kišu nosį ir rodau pirmą lepiošką, kurios žmonėms parodyt ne visai gėda.... vis dar apykreivis, bet nors į tortą panašus
Napoleonas, puoštas trupiniais, šokoladu, gėlytės iš šokoladinės saldainių masės.
nu gražus, ką nesakyk sėkmės ir toliau taip
QUOTE(Olesta @ 2010 10 30, 18:32)
va mano lauknešėlis į darbą prie naktinės kavos,
ale kaip faina tokią bendradarbę turėt
QUOTE(dangiuk @ 2010 10 30, 18:38)
kaip norėčiau dabar napaleono gabaliuko jau neatsimenu kada valgiau
QUOTE(Olesta @ 2010 10 30, 17:44)
nu gražus, ką nesakyk sėkmės ir toliau taip
Ačiū už gerus žodžius, jis ir man labai gražus, bet pamatytumėt pirmuosius
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 30, 17:46)
norėčiau ir aš, bet čia ne sau, draugei kaip apdėkos dovaną iškepiau
cha, o mano pirmuosius kas pamatytų čia visų taip, aukščiau tik nosį, visko išmoksi, jei tik labai norėsi, pažiūrėk į Akvilytę, kiek nesenai pradėjo kepti, božė moij kaip atneša, taip man darban prisireikia
QUOTE(Olesta @ 2010 10 30, 17:53)
cha, o mano pirmuosius kas pamatytų čia visų taip, aukščiau tik nosį, visko išmoksi, jei tik labai norėsi, pažiūrėk į Akvilytę, kiek nesenai pradėjo kepti, božė moij kaip atneša, taip man darban prisireikia
kažin, kaip čia bus... jūsų darbai labai kruopštūs, smulkmeniški, o man rankas kažkas ne tam gale įsuko... nei piešt, nei lipdyt nemoku...
QUOTE(Olesta @ 2010 10 30, 18:53)
pažiūrėk į Akvilytę, kiek nesenai pradėjo kepti, božė moij kaip atneša, taip man darban prisireikia
ale jau tamstos du paskutiniai postai apie mane tai eliksyras mano dūšiai ačiū
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 30, 14:18)
o gal zinot, kuris is situ masiu znaibikliu (nu nezinau, kaip pavadint ) graziausias?
http://www.surbitona...impers_302.html
http://www.surbitona...impers_302.html
as turiu toki
man jis patinka
va taip atrodo ant torto