Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(naitas @ 2010 10 30, 09:57)

Olga 25, per naktį sugalvojau Tau alternatyvą Pink spalvai. AmeriColor Deep Pink'ą gali pakeisti su Squires Kitchen ROSE spalva. Dieviško rožinio švelnumo spalva ji yra  wub.gif

Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti
Tik pradejau komentuot Akvalytes torta, ir kompas puff.... ir issijunge mad.gif taigi, va motociklas manes kazkaip irgi neuzstrigde... gal todel, kad nemegeja motociklu biggrin.gif bet tas kitas su piesiniais... pakerejo... wub.gif taip svelnu...
Atsakyti
akvylitės dviaukštis wub.gif
angel,man labai graži mašina thumbup.gif nes tie ratai jau taip pabodę doh.gif
rugiagele,kokį linkmuolį padarei,neleis pjaut,neleis biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2010 10 28, 09:06]
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu, dengta pastilazu, papuosimai - pastilazas. 3 kg.

Be galo sunku buvo didziausia islinkima ivilkt mase...

jau trejetuko grozis wub.gif meskiukas nuostabus. thumbup.gif

Papildyta:
[quote=eiwile,2010 10 28, 09:50]
Zibute grazus tortas,pasakyk kiek to morenginio kremo reikejo aptepti torta ar uztenka vienos normos?

man pilnai uzteko ir dar liko, nes torciukas mazas ir plonai tepta:)
Atsakyti
[quote=rugiagele26,2010 10 30,

STalcius atkrito, bet nieko... thumbup.gif
Atsakyti
o gal zinot, kuris is situ masiu znaibikliu (nu nezinau, kaip pavadint blush2.gif ) graziausias?
http://www.surbitona...impers_302.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 30 spalio 2010 - 13:18
kažkuri lyg šioj temoj klausėte apie antgali žolytei iš surbiton'o, tai ne tas su skylutėmis ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 30, 15:18)
o gal zinot, kuris is situ masiu znaibikliu (nu nezinau, kaip pavadint  blush2.gif ) graziausias?
http://www.surbitona...impers_302.html

che che, krimperiais vadinam. Panašu, kad populiariausi yra antras, trečias, ketvirtas toje nuorodoje. O paskui kiekvienai savo pagal kūrybinį polėkį.

QUOTE(jurguliux @ 2010 10 30, 15:25)
kažkuri lyg šioj temoj klausėte apie antgali žolytei iš surbiton'o, tai ne tas su skylutėmis  ax.gif
user posted image

aha, tikrai. šitie plastmasiniai, lygtai.
Atsakyti
gal galit man tūndrai paaiškint kuo skiriasi aisingas nuo beze.... na sudėtį žinau, paruošimo skirtumus irgi biggrin.gif

bet va noriu vaikam sausainių su glajum padaryt... ir kažkaip susimėčiau g.gif ar paprastą aisingą daryt ar bandyt bezą g.gif nes reiks nutept visą sausainį g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 30, 14:41)
gal galit man tūndrai paaiškint kuo skiriasi aisingas nuo beze.... na sudėtį žinau, paruošimo skirtumus irgi  biggrin.gif

bet va noriu vaikam sausainių su glajum padaryt... ir kažkaip susimėčiau  g.gif  ar paprastą aisingą daryt ar bandyt bezą  g.gif  nes reiks nutept visą sausainį  g.gif

As sausainiams daryciau aisinga... nors ziurint kokie sausainiai.. kiti buna uzdeda beze dziba biggrin.gif
Atsakyti
Rugiagėle šauniai padirbėjai, labai dailus kempiniukas thumbup.gif

Barbė su bezė wub.gif

Iš surbitono dažų pink neturiu, bert HOLLY GREEN niekur dedama, pati gražiausia man Party green iš žalių, Ice Blue graži, Melon ryški, va drugelį dariau tai man labai graži spalva wub.gif vakar bandžiau Ruby spalvą, paskui gal įmesiu tortuką grybuko galva ir boružėlė iš ruby, bet marcipanui gražiau perima spalvą... gražios tos spalvos, tik nepasitvirtino man Claret spalva, marcipaną labai gražiai dažo, o masei netinka schmoll.gif arba jau reikia į karštą želatiną dėti ir tai nelabai gražiai gaunasi, arba maišyti su kita spalva doh.gif

nu va prie to pačio apie spalvas kalbant sugarflair'ines...
Neramuolės tortas su karamele ir persikais, dengtas pastiliažu, dažyta Melon spalva wub.gif nuotraukoj deja nesimato, bet papiešimai tai yra Americolor electric purple, ir sparkle gold sugarflairo dažais, ruda masė tai šokoladinė saldaininė masė...

user posted image

Cipciuko medutis, bezė ir obuoliniai milteliniai dažai, kelias šokoladinis, mašinytės marcipaninės, spalvos Ruby ir Melon...
user posted image

Čia rikotos tortas su vyšniomis, grietinėlė dažyta Party green spalva, mašinytės jau minėjau...

user posted image

Varškės vyšnių tortas, pastiliažas dažytas Tangerine/Apriccot spalva, klevo lapas primarginta ten visokių, grybo galva ir boružėlė pastilažas Ruby spalva...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 30 spalio 2010 - 14:46
olesta,tu nemirtinga tikriausiai blink.gif blink.gif šitiek tortų...man drugelis labai mielas wub.gif
Atsakyti