Rugiagėle šauniai padirbėjai, labai dailus kempiniukas
Barbė su bezė
Iš surbitono dažų pink neturiu, bert HOLLY GREEN niekur dedama, pati gražiausia man Party green iš žalių, Ice Blue graži, Melon ryški, va drugelį dariau tai man labai graži spalva
vakar bandžiau Ruby spalvą, paskui gal įmesiu tortuką grybuko galva ir boružėlė iš ruby, bet marcipanui gražiau perima spalvą... gražios tos spalvos, tik nepasitvirtino man Claret spalva, marcipaną labai gražiai dažo, o masei netinka
arba jau reikia į karštą želatiną dėti ir tai nelabai gražiai gaunasi, arba maišyti su kita spalva
nu va prie to pačio apie spalvas kalbant sugarflair'ines...
Neramuolės tortas su karamele ir persikais, dengtas pastiliažu, dažyta Melon spalva
nuotraukoj deja nesimato, bet papiešimai tai yra Americolor electric purple, ir sparkle gold sugarflairo dažais, ruda masė tai šokoladinė saldaininė masė...
Cipciuko medutis, bezė ir obuoliniai milteliniai dažai, kelias šokoladinis, mašinytės marcipaninės, spalvos Ruby ir Melon...
Čia rikotos tortas su vyšniomis, grietinėlė dažyta Party green spalva, mašinytės jau minėjau...
Varškės vyšnių tortas, pastiliažas dažytas Tangerine/Apriccot spalva, klevo lapas primarginta ten visokių, grybo galva ir boružėlė pastilažas Ruby spalva...