Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 10 29, 22:19)
o ash nesupratau prie ko cia tas binladenas? g.gif
gal kazka ne taip padariau?

viskas gerai thumbup.gif labai grazus tortukas tik ant virsutinio tortuko uzrasas oshem skamba vos ne kaip osam lotuliukas.gif ir as ne nebuciau pagalvojus, jei ne musu naitas blink.gif
Atsakyti
Tortas tai labai gražus, tik padėklas galėtų atitikti tą grožį, nes knygos tai super padarytos puikiai, užrašai lygūs, gražus išdėstymas torto thumbup.gif
Atsakyti
Merginos sakykit, o yra ten uzsisakyti formeliu na zolytei, dar visokiu kitokiu... 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės,ar gerai suprantu,kad darydamos "saldainių dėžutę" išpjaunat torto vidurį,padarydamos įdubimą? ar sunku tuomet uždengti lygiai MMG? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 10 29, 23:19)
o ash nesupratau prie ko cia tas binladenas? g.gif
gal kazka ne taip padariau?

tortas labai dailiai padarytas wub.gif . Ir knygos kaip tikros... tik tie užrašai.. na jie tikrai ne lietuviški, ir ne angliški. Tai kokiai progai tortas? unsure.gif
pajuokavau, kad Osamai.. ir norėjau atspėti rolleyes.gif
QUOTE(olga25 @ 2010 10 29, 23:20)
Aciu labai 4u.gif . Tai va kad mano americolor ruzavi jau visai i pabaiga, tai dabar ir galvoju ka daryt.

Olesta, man atrodo, bandė tuos Pink iš Sugarflair. Aš jos nepaklausiau, irgi atsidariau... nu ir stovi pradaryti... negražūs jie.. man labai patinka Americolor Deep pink.. va, tie Sugarflair Pink panašūs į Americolor Soft Pink, tik dar negražesni cool.gif
Papildyta:
QUOTE(airius @ 2010 10 29, 23:47)
Merginos sakykit, o yra ten uzsisakyti formeliu na zolytei, dar visokiu kitokiu... 4u.gif

pažiūrėjau ant greičio.. deja, nėra žolės antgaliuko. nedaug jie turi antgalių:
http://www.surbitona...amp;search.y=11

antgaliukus galit savarankiškai nusipirkti čia:
pigus ir didelis pasirinkimas
www.sugarshack.co.uk
tik aš nenoriu su jais daugiau prasidėt. Kai didelis užsakymas būdavo, tai jie tiek prikraudavo dubliuojančių, ne tų prekių, pakeisdavo savo nuožiūra, kad tik nuimtą nuo kortelės sumą išlaikyt. O kur man dėti po to nereikalingas prekes...
Atsakyti
QUOTE(benomama @ 2010 10 29, 19:44)
kas man papasakos kaip ta bokala darot, man cia labiau maudymosi kubila primena (atsiprasau 4u.gif )
apie ikriukus skaiciau kazkada, bet nesupratau kaip juos daryti  g.gif
rytojui turiu kazka pagaminti vuriskiui ir niekaip nesumastau kaip papauosti, gaudau idejes drinks_cheers.gif

naktibalda tie šonai iš masės daryta ir paskiau apdažyta.

nebomama, čia ne bokalas smile.gif čia bačkutė, jei būtų bokalas tai ir rankena būtų smile.gif) ir jei primena kubilą, tai nėra ko pykti, aš iš viso nepykstu, nes nėra ko, kiekvienas savo nuomonę reiškiame wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 10 29, 20:35)
ai žinok nežinau koks ten diametras.....aš kai rinkausi tai žiurejau kad butu va tokios tipo rašytine,o ne spausdintos.....

o konditeriniu maišeliu aš esu nusipirkus iš Arevitos Kaune...ten gi buna visai maža skylute,net reikia prakirpti gala,kad ydeti didesny antgaly...arba tu vienkartiniu ten yra.....tik juos irgi galima naudoti ne viena karta.....

dėl ikrų kirbe, nu nėra jie tamsiai oranžiniai, bet panašūs smile.gif bus gerai smile.gif aš ir galvojau tamsesni gausis

o dėl maišelių pirkau sanitexe kaune 100vnt 39lt kainavo, tai dabar nebeplaunų aš tų maišelių panaudoju ir metu, nes užknisa tas plovimas, ir negaila kai vienas 4centai išeina smile.gif
Atsakyti
O kokius dazus galeciau uzsisakyt gerus is tos firmos,neturiu ne zalio supratimo blush2.gif turiu tik Lt pirktus skystus, tai nieko gero... 4u.gif
Atsakyti
atvelku barbe
medutis,beze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 30, 01:38)
o dėl maišelių pirkau sanitexe kaune 100vnt 39lt kainavo, tai dabar nebeplaunų aš tų maišelių panaudoju ir metu, nes užknisa tas plovimas, ir negaila kai vienas 4centai išeina smile.gif

oo, patikrinsiu Sanitex bigsmile.gif
ir vieno maišelio kaina ne 4 centai, o 39 centai biggrin.gif

Olga 25, per naktį sugalvojau Tau alternatyvą Pink spalvai. AmeriColor Deep Pink'ą gali pakeisti su Squires Kitchen ROSE spalva. Dieviško rožinio švelnumo spalva ji yra wub.gif

Esu išbandžiusi beveik visas jų spalvas. Tik NEPIRKIT jų bordeaux. Jie po šitu pavadinimu parduoda mums violetinę spalvą lotuliukas.gif

Gražios ir ryškios jų spalvos yra šios: daffodil (geltona), nasturtia (kiaušinio trynio spalvos), marigold geltona, man labai graži MINT - žalia spalvą į salotinį atspalvį. Dar man labai graži yra Holly/Ivy - tokia prislopinta žalia spalva, lyg į chaki trauktų...
vienžo, poetiškas rytmetys lotuliukas.gif
http://www.surbitona...olours_172.html

Airius, didesnės talpos dažai, po 25 gramus, yra Sugarflair, ir kainuoja 8 litus. Va čia:

http://www.surbitona...ir_Colours.html
labai mažai esu bandžiusi žalios spalvos, tai nieko negaliu pasakyt.

Spalva Paprika/Flesh yra tiesiog idealli kūno spalva. Jos reikia labai nedaug. Pavyzdžiui, kumščio dydžio pastilažo gabalui imu to dažo ant peilio galiuko. Jeigu tos spalvos padauginsit, gausit tikrai gražią oranžinės paprikos spalvą. bigsmile.gif
Tik jų Dark Brown nėra labai tamsi, kiek bedėčiau. Tada darau taip - dedu Sugarflair Dark Brown ir kelis lašus Americolor Maroon. Wa tada tai gaunas graži ruda wub.gif

Dar esu girdėjusi iš forumiečių atsiliepimus nekokius apie Caramel/ivory spalvą. Sako, purvina spalva unsure.gif NEsu bandžius...

tiesa.. o bezui dažyti ir plaktai grietinėlei tai visgi sakyčiau yra geriausi tie ukrainietiški ar baltarusiški milteliniai dažai. Pyliau aš Sugarflair dulkelinius žalius dažus į beze.. beveik visą indelį už 8 litus supyliau... ir gavos tokia tik žalsvoka spalva. Tas pats būtų ir su Gelpaste tipo dažais.. Reiktų naudot labai daug, o rezultatas blyškus.

šitie angliški dažai yra labai tinkami kietoms masėms dažyt biggrin.gif - mmg, pastilažui, cukraus masei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 30 spalio 2010 - 09:03
QUOTE(airius @ 2010 10 30, 00:24)
O kokius dazus galeciau uzsisakyt gerus is tos firmos,neturiu ne zalio supratimo blush2.gif  turiu tik Lt pirktus skystus, tai nieko gero... 4u.gif

eik i tortu tema mirksiukas.gif ,ten buvo klausimas ir jis atsakytas smile.gif
Atsakyti
Va mano pirmas kempiniukas...
Rafaello, pastilazas, sokoladine saldainiu mase. 2,5 kg.

Visai patenkinta siuo darbeliu... blush2.gif Tikiuosi jubiliatas apsidziaugs unsure.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2010 10 30, 09:57)
oo, patikrinsiu Sanitex  bigsmile.gif
ir vieno maišelio kaina ne 4 centai, o 39 centai  biggrin.gif

Ale ir galvoju, kad cia man kazkas ne taip... kai padalinau mintyse smile.gif

As turiu Wilton ivory spalva, man ji jau baigiasi biggrin.gif nebent ta caramel duoda kakzokia kitokia spalva. Nes maniske ivory tai labai grazi gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 30, 09:57)

vos nežagtelėjau šį postą pamačius blink.gif praktiškai tokį aš jį šianakt sapnavau blink.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 30, 10:12)
Visai patenkinta siuo darbeliu... 

ne be reikalo bigsmile.gif labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti