QUOTE(zuliaska @ 2010 10 30, 01:38)
o dėl maišelių pirkau sanitexe kaune 100vnt 39lt kainavo, tai dabar nebeplaunų aš tų maišelių panaudoju ir metu, nes užknisa tas plovimas, ir negaila kai vienas 4centai išeina
oo, patikrinsiu Sanitex
ir vieno maišelio kaina ne 4 centai, o 39 centai
Olga 25, per naktį sugalvojau Tau alternatyvą Pink spalvai. AmeriColor Deep Pink'ą gali pakeisti su Squires Kitchen ROSE spalva. Dieviško rožinio švelnumo spalva ji yra
Esu išbandžiusi beveik visas jų spalvas. Tik NEPIRKIT jų
bordeaux. Jie po šitu pavadinimu parduoda mums violetinę spalvą
Gražios ir ryškios jų spalvos yra šios: daffodil (geltona), nasturtia (kiaušinio trynio spalvos), marigold geltona, man labai graži MINT - žalia spalvą į salotinį atspalvį. Dar man labai graži yra Holly/Ivy - tokia prislopinta žalia spalva, lyg į chaki trauktų...
vienžo, poetiškas rytmetys
http://www.surbitona...olours_172.html
Airius, didesnės talpos dažai, po 25 gramus, yra Sugarflair, ir kainuoja 8 litus. Va čia:
http://www.surbitona...ir_Colours.html
labai mažai esu bandžiusi žalios spalvos, tai nieko negaliu pasakyt.
Spalva
Paprika/Flesh yra tiesiog idealli kūno spalva. Jos reikia labai nedaug. Pavyzdžiui, kumščio dydžio pastilažo gabalui imu to dažo ant peilio galiuko. Jeigu tos spalvos padauginsit, gausit tikrai gražią oranžinės paprikos spalvą.
Tik jų
Dark Brown nėra labai tamsi, kiek bedėčiau. Tada darau taip - dedu Sugarflair
Dark Brown ir kelis lašus Americolor
Maroon. Wa tada tai gaunas graži ruda
Dar esu girdėjusi iš forumiečių atsiliepimus nekokius apie Caramel/ivory spalvą. Sako, purvina spalva
NEsu bandžius...
tiesa.. o bezui dažyti ir plaktai grietinėlei tai visgi sakyčiau yra geriausi tie ukrainietiški ar baltarusiški milteliniai dažai. Pyliau aš Sugarflair dulkelinius žalius dažus į beze.. beveik visą indelį už 8 litus supyliau... ir gavos tokia tik žalsvoka spalva. Tas pats būtų ir su Gelpaste tipo dažais.. Reiktų naudot labai daug, o rezultatas blyškus.
šitie angliški dažai yra labai tinkami
kietoms masėms dažyt
- mmg, pastilažui, cukraus masei.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...