Akvilyte,nugi šaunu šaunu...mocas fainas,tik asmeniškai manes nesužavejo...apie technika nekalbu-viskas be priekaištu.....o vat antrasis tortas kaip man prie dušios..... žiurečiau ir žiurečiau.....
mano pora paprastu.....
pirmasis-mano mascarponinis,antras-medaus ir mascarpones ir kaip visada MMG
Ir dar apelsininis sufle,puošta beze kremuku......
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2010 10 29, 19:44)
kas man papasakos kaip ta bokala darot, man cia labiau maudymosi kubila primena (atsiprasau )
apie ikriukus skaiciau kazkada, bet nesupratau kaip juos daryti
rytojui turiu kazka pagaminti vuriskiui ir niekaip nesumastau kaip papauosti, gaudau idejes
apie ikriukus skaiciau kazkada, bet nesupratau kaip juos daryti
rytojui turiu kazka pagaminti vuriskiui ir niekaip nesumastau kaip papauosti, gaudau idejes
apie bokala...na čia gal labiau primene bačkute......nes aš irgi dariau,tsai galiu papasakot....padarai aukštesny torta....po to kočioji mase,aš dariau iš šokoladines mases......pjaustai tokim ploštelem ir klijuoji aplink torta...po to ant viršaus padarai putas ir beze arba grietineles......
o apie ikriukus....paimi stikline aukštesne ,pripili aliejaus ir statai y kamera...pasiruoši žele....bet reik daryt stipria ja......truputy pradejus stingti,imi vienkartiny švirkšta be adatos ir pritrauki žele,tada po lašiuka lašini y ta šalta alieju...ji iš karto pradeda stingti ir ant dugno jau nusileidžia ikriukas.....po to per sietely perkoši ir turi kruvele ikriuku......
sekmes.....