Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Zuliaska,su lektuveliu laaabai mielas tortas....bokalas arba gal geriau tiktu pavadinimas alaus bačkute gražiai žiurisi,tik ikriuku spalva ir man užkliuvo...bet jei sakai,kad realiai geriau atrodo,tai nedrystu priekaištauti..... 4u.gif

Akvilyte,nugi šaunu šaunu...mocas fainas,tik asmeniškai manes nesužavejo...apie technika nekalbu-viskas be priekaištu.....o vat antrasis tortas kaip man prie dušios..... wub.gif wub.gif wub.gif žiurečiau ir žiurečiau..... wub.gif

mano pora paprastu.....
user posted image
user posted image
pirmasis-mano mascarponinis,antras-medaus ir mascarpones ir kaip visada MMG

Ir dar apelsininis sufle,puošta beze kremuku......
user posted image
Papildyta:
QUOTE(benomama @ 2010 10 29, 19:44)
kas man papasakos kaip ta bokala darot, man cia labiau maudymosi kubila primena (atsiprasau 4u.gif )
apie ikriukus skaiciau kazkada, bet nesupratau kaip juos daryti  g.gif
rytojui turiu kazka pagaminti vuriskiui ir niekaip nesumastau kaip papauosti, gaudau idejes drinks_cheers.gif

apie bokala...na čia gal labiau primene bačkute......nes aš irgi dariau,tsai galiu papasakot....padarai aukštesny torta....po to kočioji mase,aš dariau iš šokoladines mases......pjaustai tokim ploštelem ir klijuoji aplink torta...po to ant viršaus padarai putas ir beze arba grietineles......

o apie ikriukus....paimi stikline aukštesne ,pripili aliejaus ir statai y kamera...pasiruoši žele....bet reik daryt stipria ja......truputy pradejus stingti,imi vienkartiny švirkšta be adatos ir pritrauki žele,tada po lašiuka lašini y ta šalta alieju...ji iš karto pradeda stingti ir ant dugno jau nusileidžia ikriukas.....po to per sietely perkoši ir turi kruvele ikriuku......

sekmes.....
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 10 29, 21:20)
user posted image
[url=http://www.radikal.ru][img]http://s010.radikal.ru/i313/1010
apie bokala...na čia gal labiau primene bačkute......nes aš irgi dariau,tsai galiu papasakot....padarai aukštesny torta....po to kočioji mase,aš dariau iš šokoladines mases......pjaustai tokim ploštelem ir klijuoji aplink torta...po to ant viršaus padarai putas ir beze arba grietineles......

o apie ikriukus....paimi stikline aukštesne ,pripili aliejaus ir statai y kamera...pasiruoši žele....bet reik daryt stipria ja......truputy pradejus stingti,imi vienkartiny švirkšta be adatos ir pritrauki žele,tada po lašiuka lašini y ta šalta alieju...ji iš karto pradeda stingti ir ant dugno jau nusileidžia ikriukas.....po to per sietely perkoši ir turi kruvele ikriuku......

sekmes.....

nuostabu, aciu uz paaiskinima, dar man kirba vienas klausimukas, radau Olestos torciuka ir as man reikia tokiu gelyciu formeliu, kiek pamenu jos buvo su plungeriu, bet siuo metu nierandu niekur g.gif
user posted image
Kirbe, kokios raideles pas tave, koks ju diametras, nes pastebejau, kad uzsakinejent reikia diametro mirksiukas.gif
dar.
turiu antgaliuklus zoliai ir dar kelis, bet neturiu tokio konditerinio maiso, kad juois isideti, labai jau tas antgaliukas maziukas doh.gif
(iki siol is popieriau sukdavau tutele ir nukirpusi gala ikisdavau antgaliuka, bet labai nepatogu dirbti verysad.gif )
gal turite pasiulymu kur isigyti maza kond.maiseli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 29 spalio 2010 - 19:30
QUOTE(benomama @ 2010 10 29, 20:30)

Kirbe, kokios raideles pas tave, koks ju diametras, nes pastebejau, kad uzsakinejent reikia diametro  mirksiukas.gif
dar.
turiu antgaliuklus zoliai ir dar kelis, bet neturiu tokio konditerinio maiso, kad juois isideti, labai jau tas antgaliukas maziukas doh.gif
(iki siol is popieriau sukdavau tutele ir nukirpusi gala ikisdavau antgaliuka, bet labai nepatogu dirbti verysad.gif )
gal turite pasiulymu kur isigyti maza kond.maiseli  4u.gif

ai žinok nežinau koks ten diametras.....aš kai rinkausi tai žiurejau kad butu va tokios tipo rašytine,o ne spausdintos.....

o konditeriniu maišeliu aš esu nusipirkus iš Arevitos Kaune...ten gi buna visai maža skylute,net reikia prakirpti gala,kad ydeti didesny antgaly...arba tu vienkartiniu ten yra.....tik juos irgi galima naudoti ne viena karta.....
Atsakyti
Mano pirmas blynas doh.gif

user posted image
Atsakyti
Labai šaunus pirmas blyna...nė kiek neprisviles..... 4u.gif tik pudra ar krakmola kita syk pavalykit nuo kaspino ir juosteles...truputy vaizda gadina..... ax.gif
Atsakyti
wau mergaites,kiek tortuku,o kokie grazus,ash senai cia nesilankiau bet po bishki kepiau,bandziau jusu receptus thumbup.gif
vat vienas tortukas darytas i universiteta 2 knygos smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2010 10 29, 20:40)
Gal kas turi geliniu sugarflairs PINK dazus? Ar ryski spalva gaunasi (kaip Americolor deep pink ar blankesne)?

Jeigu turi AmeriColor Deep Pink dažus, tai gražesnių, MANO SUPRATIMU, neieškočiau. Sugarflair Pink yra tokie... na tokie skysti purvini raudoni... nusipirk, paminėsi mano žodį.

QUOTE(Vaidulyteee @ 2010 10 29, 22:13)
vat vienas tortukas darytas i universiteta 2 knygos smile.gif

o čia ne BinLadenui kartais? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 spalio 2010 - 20:31
benomama,
gelyciu formeles...pavaziuok zemiau ir rasi mirksiukas.gif
http://www.surbitona...ection_One.html
o raideliu formeles manau trecios nuo virsaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 29 spalio 2010 - 20:42
mano gėlytės be plungerio tos kur būtent ant knygos, čia iš Wilton rinkinio jos įvairių diametrų, bet būna ir su plungeriais 4u.gif surbitone tikrai yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 29, 21:27)

o čia ne BinLadenui kartais? lens.gif

oi prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu bet ir pastabumas blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 10 29, 19:06)
oi prajuokinai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu bet ir pastabumas blink.gif  thumbup.gif

o ash nesupratau prie ko cia tas binladenas? g.gif
gal kazka ne taip padariau?
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 29, 21:27)
Jeigu turi AmeriColor Deep Pink dažus, tai gražesnių, MANO SUPRATIMU, neieškočiau. Sugarflair Pink yra tokie... na tokie skysti purvini raudoni... nusipirk, paminėsi mano žodį.

Aciu labai 4u.gif . Tai va kad mano americolor ruzavi jau visai i pabaiga, tai dabar ir galvoju ka daryt.
Atsakyti