Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(zuliaska @ 2010 10 29, 14:03)
iš grietinėlės. nu tingėjau aš bezą virti smile.gif
Papildyta:
einu alaus bačkutę daryti... pasidariau sumuštinukus su ikrais. neišėjo kuršėnų vyniotinis... 2 kart dariau ir 2 kart kremas pasidarė skystas sad.gif((

As mastau, kad jei man pasidarytu skystas, prideziau zelatinos, siek tiek palaikyciau saldytuve, kol prades stingti ir formuociau vyniotini smile.gif

Tortas Ugniukui - nuostabus, zaismingas ir debeseliai kokie balti balti, kaip is bezo. Kaip grietinele tokia balta gaunas, ne gelsva - balini?

akvilyte - motociklas - WOW drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu jau pasakei kai per vėlu viskas sad.gif( net nepagalvojau sad.gif((((((( iš viso dabar nuliūdau sad.gif((((((((((

ne čia paprasta grietinėlė. nebaltinau nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 29, 15:35)
nu jau pasakei kai per vėlu viskas sad.gif( net nepagalvojau sad.gif((((((( iš viso dabar nuliūdau sad.gif((((((((((

ne čia paprasta grietinėlė. nebaltinau nieko smile.gif

Skystas gavosi, nes matyt per greit supylei kondensuota... reikia palaipsniui... jei Kursenu kepei..
Atsakyti
nu labai ačiū... ką dabar darysi, kitą kart žinosiu
paskutinis mano, eisiu pas draugės vyrą į gimtadienį ryt
kirbės maskarponė, ir pasaka jogurtinis, ir sumuštiniai smile.gif
user posted image
Atsakyti
zuliaska swoon.gif , o kas ten kraštuose kaip apdengei bigsmile.gif , o tie ikriukai ant batono g.gif , nerealus nerealus wub.gif , vyras pamatė sako nu šakės koks šedevras thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif
As ir jungsiuos prie visu drinks_cheers.gif

Bokalas labai grazus, tik ikriukai turbut is citrinines zeles, reikejo imt apelsinu nes tada ikrai tip top kaip tikri ( dabar nepamenu, bet lyg i zele laseli oranzines spalvos idejau) g.gif nu bet nesu tikra doh.gif kazkaip namams dariau tai viska is akies, kai darau kitiem viska uzsirasau ir rezultata su paaiskinimais blush2.gif
Atsakyti
naktibalda nesupratau klausimo smile.gif kaip suprast kas kraštuose, kaip apdengei?
donra, čia apelsininė ir yra, kad jau tamsu kambary buvo, nenusifotkino realiai smile.gif realybėj jų spalva normali smile.gif)
Papildyta:
ai ir ikriukai ne ant batono ant vyniotinio... bet liūdniausia ant pirktinio sad.gif( nebeturėjau laiko 3 kartą daryti per naujo o ir pinigų jau gaila buvo... dėl to labai liūdna
Atsakyti
aš tai net į apelsininę žele dėjau dažų.. nes man per šviesųs pasirodė ax.gif

ateinu su dar vienu g.gif paišyt labai patiko.. aišku dailės pamokos nepakenktų, bet daugiau tortų naktį nedengsiu schmoll.gif rytą vos neapsiblioviau doh.gif nu bet šaukštai po pietų cool.gif piešinys bandytas copy paste biggrin.gif aišku iki orginalo kaip iki mėnulio lotuliukas.gif

snikeris, rafaelo, mmg rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 29 spalio 2010 - 18:59
blink.gif blink.gif blink.gif Akvilyte, jau motociklas pritrenkė, dabar dar vienas blink.gif blink.gif blink.gif pasiutai visai, jaučiu tau paprasti tai širdį drasko jei reiktų padaryt, Tau kuo sudėtingiau, tuo gražiau gaunasi thumbup.gif šakės, pradėjai kada čia nesenai kepelioti, pasižiūrėk kokius šedevrus išvartai, nius PAGARBA thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 29, 18:43)
naktibalda nesupratau klausimo smile.gif kaip suprast kas kraštuose, kaip apdengei?

skubėjau rašyti biggrin.gif , tie lakštai šonuose , čia iš masės daryta g.gif , labai gražu
Atsakyti
Gal kas turi geliniu sugarflairs PINK dazus? Ar ryski spalva gaunasi (kaip Americolor deep pink ar blankesne)?
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 29, 18:19)
nu labai ačiū... ką dabar darysi, kitą kart žinosiu
paskutinis mano, eisiu pas draugės vyrą į gimtadienį ryt
kirbės maskarponė, ir pasaka jogurtinis, ir sumuštiniai smile.gif
user posted image

kas man papasakos kaip ta bokala darot, man cia labiau maudymosi kubila primena (atsiprasau 4u.gif )
apie ikriukus skaiciau kazkada, bet nesupratau kaip juos daryti g.gif
rytojui turiu kazka pagaminti vuriskiui ir niekaip nesumastau kaip papauosti, gaudau idejes drinks_cheers.gif
Atsakyti