QUOTE(akvilyte @ 2010 10 29, 14:09)
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat
ty ką verta iš ten siųstis
žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko
DAŽUS perkam. Sugarflair dažus, gel paste tipo. DAr yra ten AMERICOLOR SKYSTI kaip vandenėlis, 6 electric spalvos po du buteliukus..
formeles kokias nors.
Tragakano gumos galim pirkti taip: jeigu perkat 100 ar 250 gramų, tai ir pirkit tada. Bus pilna pardavėjo užlipdyta pakuotė.
Tačiau galiu ir taip padaryt: susirašot prie užsakymo kas kiek norit to tragakano, na tarkim 50 gramų, ir imu maišiuką 250 gramų, ir padalinu. Svarstykles turiu 2 gramų tikslumo. Supilčiau į užspaudžiamus maišelius. 50 gramų tada gautųsi 20 litų. Šaukšteliais arbatiniais 50 gramų yra maždaug 8 - 9 šaukšteliai (na pas mane tokie).
Padarykit iki galo savo pilną užsakymą į vieną lapą, word'o dokumentą su nuorodom ir prekių pavadinimais, arba krepšelio kopija. Kad aiškiai matytųsi norima prekė. Jeigu jų ten daug, tai nepatingėkit nurodyt spalvos, kiekio ir pavadinimo ir kainos.. na kad būtų tikslu.
arba kopijuokit tiesiai į email.
Tik prašau nerašykit skaipan ar čia SM... nes mano galva neišgaudys tiek žinučių.
Renkamės iki lapkričio 10 d, tikėtinas gavimas iki gruodžio 1 dienos. JOkio procento neimu, bandysim padengti siuntimo išlaidas nuo užsakymo nuolaidos.
rakandu.krautuve@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 29, 15:08)
O tas GUM dedasi i mases? Ale elastingiau buna?
taip
čia juk natūralus produktas. tik nereik padaugint.. bet elastingiau.. ir tada automatiškai brangiau
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...