Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 29, 08:42)
Labas rytas!

gal kas netycia daryt ruosiates is surbitono uzsakyma? Keleto daiktu reikia...

As taip pat ieskau kompanijos, gal kas uzsakyma darys, noriu dazu ir visokiu formeliu, uzsienietiskuose puslapiuose nesigaudau blush2.gif
Atsakyti
Tai va, musu naitukas tada uzsakys smile.gif kokia ji gera wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 10 29, 12:27)
va mintis reik to GUM ir man jai gali parodyk koki uzsisakineji kokia talpa ir kiek kainuoja

Va perku is cia:
GUM 100 g. 12.99 svaro

Perku 100g., nors yra ir 14 g. pakuote smile.gif To 100 g. uztenka ilgam, juk naudoju tik po 1-2 arbatinius saukstelius.
Papildyta:
Angel1203
Nugi labai grazi ta tavo volga gavosi. Kaip jus tas formas taip graziai isformuojate? Neitiketina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 29, 14:07)
Va perku is cia:
GUM 100 g. 12.99 svaro

Perku 100g., nors yra ir 14 g. pakuote smile.gif To 100 g. uztenka ilgam, juk naudoju tik po 1-2 arbatinius saukstelius.
Papildyta:
Angel1203
Nugi labai grazi ta tavo volga gavosi. Kaip jus tas formas taip graziai isformuojate? Neitiketina thumbup.gif

O tas GUM dedasi i mases? Ale elastingiau buna?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 29, 14:09)
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat  g.gif  ty ką verta iš ten siųstis  ax.gif  žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko  lotuliukas.gif  blush2.gif

DAŽUS perkam. Sugarflair dažus, gel paste tipo. DAr yra ten AMERICOLOR SKYSTI kaip vandenėlis, 6 electric spalvos po du buteliukus..
formeles kokias nors.

Tragakano gumos galim pirkti taip: jeigu perkat 100 ar 250 gramų, tai ir pirkit tada. Bus pilna pardavėjo užlipdyta pakuotė.
Tačiau galiu ir taip padaryt: susirašot prie užsakymo kas kiek norit to tragakano, na tarkim 50 gramų, ir imu maišiuką 250 gramų, ir padalinu. Svarstykles turiu 2 gramų tikslumo. Supilčiau į užspaudžiamus maišelius. 50 gramų tada gautųsi 20 litų. Šaukšteliais arbatiniais 50 gramų yra maždaug 8 - 9 šaukšteliai (na pas mane tokie).
Padarykit iki galo savo pilną užsakymą į vieną lapą, word'o dokumentą su nuorodom ir prekių pavadinimais, arba krepšelio kopija. Kad aiškiai matytųsi norima prekė. Jeigu jų ten daug, tai nepatingėkit nurodyt spalvos, kiekio ir pavadinimo ir kainos.. na kad būtų tikslu.
arba kopijuokit tiesiai į email.
Tik prašau nerašykit skaipan ar čia SM... nes mano galva neišgaudys tiek žinučių.

Renkamės iki lapkričio 10 d, tikėtinas gavimas iki gruodžio 1 dienos. JOkio procento neimu, bandysim padengti siuntimo išlaidas nuo užsakymo nuolaidos.

rakandu.krautuve@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 29, 15:08)
O tas GUM dedasi i mases? Ale elastingiau buna?

taip rolleyes.gif čia juk natūralus produktas. tik nereik padaugint.. bet elastingiau.. ir tada automatiškai brangiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 10 29, 13:27)

kepiau kazkada cia torta masina ir nepamenu ar rodziausi muset ne niekam nerodziau nes ji man tokia nelabaii kokia turejo buti volga 21 o isejo kas isejo
tai daba imesiu

eik tu sau kokia maškė bigsmile.gif wub.gif net aš tokios norėčiau wub.gif super thumbup.gif

aš tai kukliau su mocu atvažiuoju.. kaip visada nesigavo toks kokio norėjau lotuliukas.gif doh.gif

medutis ir mmg....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 10 29, 13:16)
jai tu ten nieko nerandi tai visai prastai as prisirenku kruvas nes visko reikia paskui pradedu sijot nes susumavus ir pasivertus litais gaunasi solidi sumele  lotuliukas.gif

aš ir taip pat smile.gif)) visada stengiuos 200lt ribos neviršyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 10 29, 15:20)

Renkamės iki lapkričio 10 d, tikėtinas gavimas iki gruodžio 1 dienos.  JOkio procento neimu, bandysim padengti siuntimo išlaidas nuo užsakymo nuolaidos.

rakandu.krautuve@gmail.com
Papildyta:

taip  rolleyes.gif čia juk natūralus produktas.  tik nereik padaugint.. bet elastingiau.. ir tada automatiškai brangiau  rolleyes.gif

Valio, pagaliau sulaukaiu kol kas uzsakyma darys. Begu rinktis prekiu thumbup.gif
Atsakyti
Mano maskarponė su persikais, pastiliažas, nu nervina ant padėklo kreivai uždėjau... nematykit biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 29, 14:56)
Mano maskarponė su persikais, pastiliažas, nu nervina ant padėklo kreivai uždėjau... nematykit biggrin.gif

koks čioooooootkas wub.gif šypsena iki ausų nusitempė thumbup.gif super 4u.gif debesėliai iš ko?
Atsakyti
iš grietinėlės. nu tingėjau aš bezą virti smile.gif
Papildyta:
einu alaus bačkutę daryti... pasidariau sumuštinukus su ikrais. neišėjo kuršėnų vyniotinis... 2 kart dariau ir 2 kart kremas pasidarė skystas sad.gif(( tai paimiau ir nupirkau vyniotinio ir padariau sumuštinukus, tai labai liūdna buvau sad.gif tai eisiu dirbti
Atsakyti
Sveikutes. Vis stebiu jusu temele ir pati susigundziau ismokt puost tortus. Ziuriu uzsakymuka darot, ar mane priimsit i ji?Labai reiktu keleto dalykeliu 4u.gif
Visu tortai fantastiski
Atsakyti