Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

MAN IR REIKTŲ UŽSAKYMO IŠ TEN smile.gif nedaug bet sugalvočiau ką smile.gif))
NAITAI biggrin.gif
Atsakyti
adresą duokit blush2.gif viskas issitrynė is mano kompo kai zaltys numirė doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Kada, kur, ką, kaip užsakinėjam? 4u.gif
Aš pas Taurę jau kažką užsisakiau, bet dar niežti gi nagai... cool.gif
Laaaabai patiko skorpionas thumbup.gif (gal kad pati tokia esu), mąstysiu sau ant torto užlipdyt tokį arba bent jau aisingu tatoo ant torto dėt su skorpionu
Atsakyti
Sveikutes, kepejeles, man irgi labai skorpionas patiko, mastysiu ir as kazka su tuo zenklu seses gimtadieniui, tik nezinau ir uzteks sugebejimu doh.gif Norejau paklausti gal kuri gali pagelbet, radau marcipano nemaza gabaliuka stalciuj besivoliojanti, dar galiojimas nesibaige, bet sukietejes velnias i kaula, gal butu imanoma ji atgaivint, kad galeciau ka sulipdyt is jo?
Atsakyti
labutis.noriu pasiklausti,ar iseitu ambasadoriu meduti apdengti mmg mase?nesu darius ambasadoriu meducio,skaiciam komentara,kad kazkam nepavyko apdengti.Pasidalykit patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
bebe.gif

viską matau, viską girdžiu.

hmmm.. gal iki kokios lapkričio 10 dienos, pvz, renkamės, ir tada pateikiam pilnus užsakymus mastau.gif
www.surbitonart.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 spalio 2010 - 11:05
jėga naitai smile.gif ačiū smile.gif
eisiu rinktis
Atsakyti
naitai,tu auksas clap.gif einu ir as rinktis ax.gif
Atsakyti
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat g.gif ty ką verta iš ten siųstis ax.gif žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 29, 14:09)
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat  g.gif  ty ką verta iš ten siųstis  ax.gif  žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko  lotuliukas.gif  blush2.gif

jai tu ten nieko nerandi tai visai prastai as prisirenku kruvas nes visko reikia paskui pradedu sijot nes susumavus ir pasivertus litais gaunasi solidi sumele lotuliukas.gif
Atsakyti
Ai, panos, neerzinkite - fantastiski visu jusu tortai. Kaip pavarot, tai mums net deti savuju paprastuciu nesinori doh.gif
Skorpionas ant kelmo - ziauriai patiko, ziauriai!!!
kirbes saldainiu dezute - taip pat nuostabi 4u.gif
Vestuvinis su gyvomis gelemis wub.gif Labai patinka tortai su gyvomis gelemis, bet kazkodel pati renkuosi padarytas is mases, kazkodel. Gal bijau, kad nenuvystu g.gif , nors suvokiu, kad reikia i specialias kolbeles galiukus imerkti, bet kazkaip... ax.gif
Na taip, orchideju bumas tongue.gif Nuostabios, net jei ant per plono kotelio thumbup.gif
Senukas rasantis laiska pievoje super drinks_cheers.gif

akvilyte, as is ten siunciuosi GUM tragachan, nes pigesnis nei kitur ir dazus. Kartais dar kokiu gelyciu ar drugeliu formeles. Daugiau kol kas nieko nesisiunciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 29, 14:19)
akvilyte, as is ten siunciuosi GUM tragachan, nes pigesnis nei kitur ir dazus. Kartais dar kokiu gelyciu ar drugeliu formeles. Daugiau kol kas nieko nesisiunciau smile.gif

va mintis reik to GUM ir man jai gali parodyk koki uzsisakineji kokia talpa ir kiek kainuoja

kepiau kazkada cia torta masina ir nepamenu ar rodziausi muset ne niekam nerodziau nes ji man tokia nelabaii kokia turejo buti volga 21 o isejo kas isejo
tai daba imesiu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angel1203: 29 spalio 2010 - 12:35