MAN IR REIKTŲ UŽSAKYMO IŠ TEN nedaug bet sugalvočiau ką ))
NAITAI
adresą duokit viskas issitrynė is mano kompo kai zaltys numirė
Labas
Kada, kur, ką, kaip užsakinėjam?
Aš pas Taurę jau kažką užsisakiau, bet dar niežti gi nagai...
Laaaabai patiko skorpionas (gal kad pati tokia esu), mąstysiu sau ant torto užlipdyt tokį arba bent jau aisingu tatoo ant torto dėt su skorpionu
Kada, kur, ką, kaip užsakinėjam?
Aš pas Taurę jau kažką užsisakiau, bet dar niežti gi nagai...
Laaaabai patiko skorpionas (gal kad pati tokia esu), mąstysiu sau ant torto užlipdyt tokį arba bent jau aisingu tatoo ant torto dėt su skorpionu
Sveikutes, kepejeles, man irgi labai skorpionas patiko, mastysiu ir as kazka su tuo zenklu seses gimtadieniui, tik nezinau ir uzteks sugebejimu Norejau paklausti gal kuri gali pagelbet, radau marcipano nemaza gabaliuka stalciuj besivoliojanti, dar galiojimas nesibaige, bet sukietejes velnias i kaula, gal butu imanoma ji atgaivint, kad galeciau ka sulipdyt is jo?
labutis.noriu pasiklausti,ar iseitu ambasadoriu meduti apdengti mmg mase?nesu darius ambasadoriu meducio,skaiciam komentara,kad kazkam nepavyko apdengti.Pasidalykit patirtimi.
viską matau, viską girdžiu.
hmmm.. gal iki kokios lapkričio 10 dienos, pvz, renkamės, ir tada pateikiam pilnus užsakymus
www.surbitonart.co.uk
jėga naitai ačiū
eisiu rinktis
eisiu rinktis
naitai,tu auksas einu ir as rinktis
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat ty ką verta iš ten siųstis žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 29, 14:09)
o jūs man tūndrai paaiškinkit ką jūs ten perkat ty ką verta iš ten siųstis žiūrėjau žiūrėjau... ir prisiminiau dainą.. kai nieko neturi tai ri nereikia nieko
jai tu ten nieko nerandi tai visai prastai as prisirenku kruvas nes visko reikia paskui pradedu sijot nes susumavus ir pasivertus litais gaunasi solidi sumele
Ai, panos, neerzinkite - fantastiski visu jusu tortai. Kaip pavarot, tai mums net deti savuju paprastuciu nesinori
Skorpionas ant kelmo - ziauriai patiko, ziauriai!!!
kirbes saldainiu dezute - taip pat nuostabi
Vestuvinis su gyvomis gelemis Labai patinka tortai su gyvomis gelemis, bet kazkodel pati renkuosi padarytas is mases, kazkodel. Gal bijau, kad nenuvystu , nors suvokiu, kad reikia i specialias kolbeles galiukus imerkti, bet kazkaip...
Na taip, orchideju bumas Nuostabios, net jei ant per plono kotelio
Senukas rasantis laiska pievoje super
akvilyte, as is ten siunciuosi GUM tragachan, nes pigesnis nei kitur ir dazus. Kartais dar kokiu gelyciu ar drugeliu formeles. Daugiau kol kas nieko nesisiunciau
Skorpionas ant kelmo - ziauriai patiko, ziauriai!!!
kirbes saldainiu dezute - taip pat nuostabi
Vestuvinis su gyvomis gelemis Labai patinka tortai su gyvomis gelemis, bet kazkodel pati renkuosi padarytas is mases, kazkodel. Gal bijau, kad nenuvystu , nors suvokiu, kad reikia i specialias kolbeles galiukus imerkti, bet kazkaip...
Na taip, orchideju bumas Nuostabios, net jei ant per plono kotelio
Senukas rasantis laiska pievoje super
akvilyte, as is ten siunciuosi GUM tragachan, nes pigesnis nei kitur ir dazus. Kartais dar kokiu gelyciu ar drugeliu formeles. Daugiau kol kas nieko nesisiunciau
QUOTE(eda.dita @ 2010 10 29, 14:19)
va mintis reik to GUM ir man jai gali parodyk koki uzsisakineji kokia talpa ir kiek kainuoja
kepiau kazkada cia torta masina ir nepamenu ar rodziausi muset ne niekam nerodziau nes ji man tokia nelabaii kokia turejo buti volga 21 o isejo kas isejo
tai daba imesiu