Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(zuliaska @ 2010 10 28, 20:54)
aš tai dengiau visą nes neturėjau laiko. tai visą dariau. ir aš dėjau šokoladą tarkuota.
o dažiau tą kelmą paprastai, prieš dengian įspaudžiau medžio įspaudu, ir tada rudais dažais su degtine nutepiau ir viskas smile.gif

Noriu ir as medzio ispaudo bigsmile.gif prasom parodyti, kur ji gauti biggrin.gif man dar visko maza namie biggrin.gif
Atsakyti
labai gražūs tortai mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Merginos kur ant greicio rasti "ikrus" ant vyniotinio kaip daryt.Zinau,kad is zele juos daro,bet pats padarymas man svarbus,noriu ismeginti,nerandu kurioj temoj jie buvo.
Aciu is karto kas pagelbesit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dziudita @ 2010 10 28, 22:35)
Merginos kur ant greicio rasti "ikrus" ant vyniotinio kaip daryt.Zinau,kad is zele juos daro,bet pats padarymas man svarbus,noriu ismeginti,nerandu kurioj temoj jie buvo.
Aciu is karto kas pagelbesit  4u.gif

manau praeitoj,pavartykit atidziai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas!

gal kas netycia daryt ruosiates is surbitono uzsakyma? Keleto daiktu reikia...
Atsakyti
Labas rytas.
QUOTE(dziudita @ 2010 10 28, 22:35)
Aciu is karto kas pagelbesit  4u.gif

Va buvau nusikopinusi ikru darymo receptuka:
IKRAI
o ikriukus dariau taip--- prisispyliau puse stiklines aliejaus gero, padejau i kamera, reikia pasidaryti zele su skoniu (apelsinine atrodo) su mazu kiekiu vandens ir truputi apstingdinti, po to paemiau svirksta be adatos, trauki zele ir lasini i salta alieju, biski padirbejus laseliai jau gaunasi vienodi, tik reik ne per daug prilasint, kad nesukristu daug viens anr kito ir trumpam i kamera, tada suzvejoji su sauksteliu ir per sieteli nuvarvini, ir lasini toliau.
Atsakyti
Sveikos merginos sauniai darbuojates pastoviai seku tema ir ziuriu ka lipdot, as tai dabar polsiauju bet tuoj prasides sventes ir baliai lotuliukas.gif
mane labai suzavejo tos orchidejos vazonelis manau tikrai prasides manija reiks pamegint padaryt ir man eisiu pas akvilyte ant konsultacijos ax.gif

Eglute maciau sukavai del uzsakymo ir as jungciausi ir man jau reikia dar nezinau ko bet zinau kad reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O man įdomu iš ko daryti orchidėjos kotą, kad jis nenulinktų, nesulūžtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel1203 @ 2010 10 29, 09:02)
Sveikos merginos sauniai darbuojates pastoviai seku tema ir ziuriu ka lipdot, as tai dabar polsiauju bet tuoj prasides sventes ir baliai  lotuliukas.gif
mane labai suzavejo tos orchidejos vazonelis manau tikrai prasides manija reiks pamegint padaryt ir man eisiu pas akvilyte ant konsultacijos  ax.gif

Eglute maciau sukavai del uzsakymo ir as jungciausi ir man jau reikia dar nezinau ko bet zinau kad reikia  lotuliukas.gif

As tai jau net kasikan susikrovus , ko man reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 29, 10:04)
O man įdomu iš ko daryti orchidėjos kotą, kad jis nenulinktų, nesulūžtų  ax.gif

man tiesa sakant idomu viskas ka ir kaip ten daryti ir is kokiu masiu daryt ziedus turiu archidejai specialius ispaudus is vilitono bandzius esu is pastiliazo dengimui bet nesigavo atskiros dalys grazu bet jis per skystas kad sudejus laikytu forma gal reik dziovinti lapelius atskirai
nu man su gelynais sukriniais dar tamsus miskas lotuliukas.gif amunicijos turiu sakyciau pakankamai ale kazko truksta man jai sugebijimo tai sakes biggrin.gif jai patirties tai dar nieko tada per bandymus ismoksiu

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 29, 10:08)
As tai jau net kasikan susikrovus , ko man reik biggrin.gif

reiks kada po tavo krepseli pasikuist gal minciu ateis ko man reikia
Atsakyti
aš irgi jungčiaus prie užsakymo, jei kas darytų ax.gif
gal kartais naitas vėl apsiimtų blush2.gif
Atsakyti
NAAAAAITAIIIIIIIII........! rolleyes.gif
Atsakyti