Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 28, 16:24)
o ta juostele-medziagine?  blush2.gif tai pries pjaustant torta ja reik nurist, ane?
o kaip jei kitos apacioj apdzibuoja, tai nuimant kaspina viskas issidrasko  g.gif
nu kad ir cia
http://zanetos-virtu.....nti variantai

pažiūrėkit atidžiau, ten virš džibukų užrišta mirksiukas.gif
nors man viskas kas nevalgoma nelabai ant torto schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, pasakykit, kaip pjaustosi tortas barbe? Pries pjaustyma isimama lelyte? Ar nupjaunamas torto virsus? Ar nebutu per daug cackos patackos darzelyje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 28, 13:28)
Gal nebandei lipdyt is MMG? Ji net ilgiau pastovejus maise sukieteja i kaula, jau nekalbu apie stovejima atviram ore. Va pastilazas maiselyje ir dengimui ir lipdymui ilgai lieka minkstas, o MMG reikia visa isnauduot, geriau nelaikyt, nes ji buna kaip akmuo

man kaip tik MMG,stovedama maišelyje ilgai ilgai nesukieteja.....pastilažas greičiau sukieteja...... g.gif na čia matyt kaip kam..... lotuliukas.gif

atnešu torčiuka...ideja musu kepejeliu....beroda Olestos.....nors dar kažkas prieš tai buvo dare.....et nesvarbu..... ax.gif
Tailandietišku bananu tortas,šokoladine sald mase ir MMG....
user posted image
Atsakyti
aš tai ir įkeliu, orchidėja visiškai nesigavo sad.gif(( bet tetei dovanų dariau tai gerai.
tai vat snikersas, prašė tokio smile.gif ai toks juokingas tortas smile.gif)
user posted image

teitei irgi dariau skorpioną, čia tipo ant kelmo,kraštai specialiai nelygiai išlyginau tipo šakos, realybėj geriau atrodo. pastiliažas ir marcipanas, pasaka su jogurtiniu kremu
user posted image
nu ir orchidėja nevykėlė...pastiliažas, ir šokoladas, ricotos su vyšniomis
user posted image
Papildyta:
kirbe super dėžutė smile.gif
Papildyta:
mamai parvežiau, tai daugiau prisegiau sagčių tai normaliau atrodo smile.gif bet šiaip per ploną kotą padariau visa klaida
Atsakyti
QUOTE(Wilka @ 2010 10 28, 17:52)
Merginos, pasakykit, kaip pjaustosi tortas barbe? Pries pjaustyma isimama lelyte? Ar nupjaunamas torto virsus? Ar nebutu per daug cackos patackos darzelyje ax.gif

siaip tai kai mes pjaustem nekliuvo lele, ji paskui issiima smile.gif nemanau kad cia daug cacku mirksiukas.gif

zuliaska, orchidejos ziedeliai grazus, tik virsune šakos kodel suvyniota? ir lapeliai turetu ne priglude prie vazono but g.gif bet ziedeliai tai grazus tikrai smile.gif
kirbes tortukas kaip visada _ nei pridesi nei atimsi smile.gif
Atsakyti
viršūnė pataisyta smile.gif bet va lapeliai, neturėjau laiko džiovinti smile.gif dėl to ir taip gavos
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 10 28, 18:44)
viršūnė pataisyta smile.gif bet va lapeliai, neturėjau laiko džiovinti smile.gif dėl to ir taip gavos

o kaip taip graziai kelma nudazot? blink.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 10 28, 15:07)
na pasirodau ir aš ax.gif  apačioj medutis su žėlė gabaliukais, viršui jogurtinis su vaisiais, puošta pastilažu ir gyvom gėlėm blush2.gif  pimą kart dariau pastilažą unsure.gif man patiko

nu fainas wub.gif

QUOTE(zuliaska @ 2010 10 28, 18:32)
aš tai ir įkeliu, orchidėja visiškai nesigavo

teitei irgi dariau skorpioną,

rolleyes.gif kvepia orchidėjų bumu cool.gif

fainas skorpionas bigsmile.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 10 28, 18:40)
kirbes tortukas kaip visada _ nei pridesi nei atimsi  smile.gif

o aš pridėčiau daugiau saldainių ir atimčiau šoninius kraštus... t.y. jų norėtųsi siauresnių,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 28 spalio 2010 - 18:16
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 28, 19:15)
nu fainas  wub.gif

ačiū, ir man šitas mano tortukas patiko ax.gif atsiprašau už nekuklumą lotuliukas.gif
o orchidėja ir as kazkada bandysiu padaryt rolleyes.gif ,ech ir dabar akyse akvilytes orchideja stovi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 28 spalio 2010 - 18:35
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 28, 19:15)

o aš pridėčiau daugiau saldainių ir atimčiau šoninius kraštus... t.y. jų norėtųsi siauresnių,

o man ne....... lotuliukas.gif
Atsakyti
O orchidejai vazona kai dengiant, tai kaip tai darot? ar ten visas tortas apdengtas kaip iprastai, ir trupiniu prideta, ar tik sonus?
Atsakyti
aš tai dengiau visą nes neturėjau laiko. tai visą dariau. ir aš dėjau šokoladą tarkuota.
o dažiau tą kelmą paprastai, prieš dengian įspaudžiau medžio įspaudu, ir tada rudais dažais su degtine nutepiau ir viskas smile.gif
Atsakyti