Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Rugiagele, kaip dailiai tavo torciukas trejetas padarytas. Man tai mokintis ir mokintis su mase dirbti. Vakar dengiau viena torta, tai apacia vis garbanojosi ir garbanojosi doh.gif jau ir kantrybe vienu momentu praradau.
Dar mergaites klausimas. SAvo mazajam dariau torta ir puosiau grietinele. Per du kartus dariau spalvota grietinele ir abu kartus neisejo. Pirma karta isplakiau iki standzios konsistencijos ir tada dejau dazus, bet kol nutaikiau spalva tai is grietineles pradejo riebalai atsiskirti - kaip perplakimo variantas. Kitas parta plakant dejau dazus, bet tada susidejo zymiai daugiau dazu, spalva gavau zymiai blankesne, o bededant i konditerini baiseli grietineles konsistencija tapo tokia pat kaip pirma karta.
Moteriskes, ka as dariau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 10 28, 13:14)
Rugiagele, kaip dailiai tavo torciukas trejetas padarytas. Man tai mokintis ir mokintis su mase dirbti. Vakar dengiau viena torta, tai apacia vis garbanojosi ir garbanojosi doh.gif  jau ir kantrybe vienu momentu praradau.
Dar mergaites klausimas. SAvo mazajam dariau torta ir puosiau grietinele. Per du kartus dariau spalvota grietinele ir abu kartus neisejo. Pirma karta isplakiau iki standzios konsistencijos ir tada dejau dazus, bet kol nutaikiau spalva tai is grietineles pradejo riebalai atsiskirti - kaip perplakimo variantas. Kitas parta plakant dejau dazus, bet tada susidejo zymiai daugiau dazu, spalva gavau zymiai blankesne, o bededant i konditerini baiseli grietineles konsistencija tapo tokia pat kaip pirma karta.
Moteriskes, ka as dariau ne taip?

As isplaku grietinele, bet ne iki galo. I plakimo pabaiga dedu dazus. Nieks neisskysta...
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 28, 10:51)
taip taip  blush2.gif  tik ten mergaitė klausė dėl MMG, o ji man regis nesukietėja hihihi.gif

Gal nebandei lipdyt is MMG? Ji net ilgiau pastovejus maise sukieteja i kaula, jau nekalbu apie stovejima atviram ore. Va pastilazas maiselyje ir dengimui ir lipdymui ilgai lieka minkstas, o MMG reikia visa isnauduot, geriau nelaikyt, nes ji buna kaip akmuo
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 28, 13:28)
Gal nebandei lipdyt is MMG? Ji net ilgiau pastovejus maise sukieteja i kaula, jau nekalbu apie stovejima atviram ore. Va pastilazas maiselyje ir dengimui ir lipdymui ilgai lieka minkstas, o MMG reikia visa isnauduot, geriau nelaikyt, nes ji buna kaip akmuo

chm.. pastovėjųsi tortą lengviausiai atpjauti eina g.gif ai žodžiu hihihi.gif kaip yra taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
rugiagele, grazus trejetukas wub.gif gal gali parodyti raideliu formeles g.gif labai grazios raideles bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif

TOKIOS smile.gif
Atsakyti
user posted image
na pasirodau ir aš ax.gif apačioj medutis su žėlė gabaliukais, viršui jogurtinis su vaisiais, puošta pastilažu ir gyvom gėlėm blush2.gif pimą kart dariau pastilažą unsure.gif man patiko bigsmile.gif

žiūriu žiūriu kaip jus mergaitės tokias figurėles mokat nulipdyt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 28 spalio 2010 - 14:09
QUOTE(wingaile @ 2010 10 28, 15:07)
na pasirodau ir aš ax.gif  apačioj medutis su žėlė gabaliukais, viršui jogurtinis su vaisiais, puošta pastilažu ir gyvom gėlėm blush2.gif  pimą kart dariau pastilažą unsure.gif man patiko bigsmile.gif

žiūriu žiūriu kaip jus mergaitės tokias figurėles mokat nulipdyt  wub.gif

Graziai ziurisi... tik man idomu, juostos sujungima kaip issprendei... nes kaspinelio ner, tai turejai kazkaip uzmaskuot jungima..
Atsakyti
kokias as radau grožybes 4u.gif

tik pažiūrėkite, artimiausiai vaiko šventei būtinai iškepsiu:

http://www.seimoskep...ndex.php?id=194 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 28, 15:14)
Graziai ziurisi... tik man idomu, juostos sujungima kaip issprendei... nes kaspinelio ner, tai turejai kazkaip uzmaskuot jungima..

juostute priklijavau istirpdytu pastilazu, atsikirpau ilgesne ir pirma apatine istirpdytu pastilazu, o ant tos kita su tuo paciu karstu pastilazu bigsmile.gif prilipo kaip karstais klijais mirksiukas.gif
Atsakyti
o ta juostele-medziagine? blush2.gif tai pries pjaustant torta ja reik nurist, ane?
o kaip jei kitos apacioj apdzibuoja, tai nuimant kaspina viskas issidrasko g.gif
nu kad ir cia
http://zanetos-virtu.....nti variantai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 28 spalio 2010 - 15:25
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 28, 16:24)

na taip juostele meziagine, tiksliau atlasine smile.gif ir ji nusiima, kaip ir gyvos gėlės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 28 spalio 2010 - 15:40