Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(*monikute* @ 2010 10 28, 08:05)
mastau.gif aš visad galvojau, kad dengimo masė, tokia kaip pavyzdžiui MMG, nesukietėja į ragą, nes kaip tada pastovėjusi tortą valgyt reiktų?

aš manau, kad asseni turi galvoje, masę ne ant torto, o laikomą ilgesnį laiką 4u.gif ant torto masė nesukietėja schmoll.gif plius gi, kiek ilgai tas tortas stovės? max 5 dienas nuo pagaminimo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 28 spalio 2010 - 08:11
QUOTE(Graze @ 2010 10 28, 07:43)
Dar norejau paklausti, jeigu as noriu daryti plonus ornamentus is aisingo ant torto, bet neturiu tokio plono antgalio, tai kokie dar imanomi budai be to, kad galima paimti maiseli ir prakirpti skylute ar is kepimo popieriaus suvynioti tutele ir tada bandyt isgaut ornamentus?  4u.gif Gal kas bandet su kokiu paprastu svirkstu?  blush2.gif

Labai tinka dokumentų tvirtesnė įmautė arba vienkartinis konditerinis maišelis, prakirpus laaaabai mažą skylutę, o atvirajį galą užrišus, kad aisingas atgal neišlystų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 10 28, 09:11)
aš manau, kad asseni turi galvoje, masę ne ant torto, o laikomą ilgesnį laiką 4u.gif ant torto masė nesukietėja schmoll.gif plius gi, kiek ilgai tas tortas stovės? max 5 dienas nuo pagaminimo unsure.gif

na buvo parašyta sukietėja visos dangos į kaulą, tai dėl to ir paklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 28, 09:57)
na buvo parašyta sukietėja visos dangos į kaulą, tai dėl to ir paklausiau  ax.gif

*monikute*, klausimas tai gi buvo apie papuosimu gamyba, o ne apie tortu dengima
Atsakyti
sveikutes esu naujoke jusu papuosimu groziams, tai gal galite patarti kuri yra lengviausia kosele daryti gelytes, lapelius ir t.t. nes tiek toks didelis pasirinkimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 28, 10:42)
*monikute*, klausimas tai gi buvo apie papuosimu gamyba, o ne apie tortu dengima

taip taip blush2.gif tik ten mergaitė klausė dėl MMG, o ji man regis nesukietėja hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 10 28, 10:48)
sveikutes esu naujoke jusu papuosimu groziams, tai gal galite patarti kuri yra lengviausia kosele daryti gelytes, lapelius ir t.t. nes tiek toks didelis pasirinkimas doh.gif

man pirmai pradžiai buvo geriausia iš saldainių masės 4u.gif

saldainių masė
Atsakyti
Napoleonas su plikytu kremu ir Rududu, dengta pastilazu, papuosimai - pastilazas. 3 kg.

Be galo sunku buvo didziausia islinkima ivilkt mase...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 28, 11:06)

Be galo sunku buvo didziausia islinkima ivilkt mase...

kaip ten sako g.gif per kančias į žvaigždes biggrin.gif
nors vargo turėjai daug, bet užtat rezultatas koks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 28 spalio 2010 - 10:21
Zibute grazus tortas,pasakyk kiek to morenginio kremo reikejo aptepti torta ar uztenka vienos normos?

Solen mieli drugeliai 4u.gif

Rugiageles trejetukas labai grazus,copinu ax.gif

Iskepiau pora paprastu ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 28 spalio 2010 - 10:51
Rugiagele,labai gražus trejetukas..... thumbup.gif
Eiwile,o ka čia tas diedukas veikia ant žolytes?toks susimastes atrodo.......graži figurele labai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirbe: 28 spalio 2010 - 10:54
QUOTE(kirbe @ 2010 10 28, 11:52)
Eiwile,o ka čia tas diedukas veikia ant žolytes?toks susimastes atrodo.......graži figurele labai.....

Aciu,susimastes sedi pievoje ant akmens ir raso laiska blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiwile: 28 spalio 2010 - 10:59
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 28, 10:18)
Labai tinka dokumentų tvirtesnė įmautė arba vienkartinis konditerinis maišelis, prakirpus laaaabai mažą skylutę, o atvirajį galą užrišus, kad aisingas atgal neišlystų  4u.gif

Ir kaip man nedasilo, kad kita gala galima uzristi doh.gif Del to man tie visi savadarbiai ir nepatikdavo, nes viskas eidavo pro kita gala atgal biggrin.gif
Aciu labai 4u.gif
Atsakyti