aciukas Kirbe
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 27, 17:40)
as ir pasirodysiu su savuoju. jogurtinis su vaisiais, sviestinis morenginis kremas, mmg ir sokoladine saldainiu mase (kurias turejau is anksciau) papuosimai.
wow spalva super, kremas irgi nei pridėsi nei atimsi
kokio svorio daug maž gaunas barbė???
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 20:36)
man 2kg+
Sveikos, paneles
susiruosiau daryti torta savo mazajam suneliui vieneriu metu proga, bet dabar svarstau kokia man mase geriau naudoti lipdant ivairius papuosimus, pvz meskucius, gelytes ir pan.
Kazkada bandziau pastilaza, visai patiko, tik noretusi, kad taip greitai nedziutu, tai galvoju gal kartais MMG mase butu kitokia? Kas galetu patarti, kuria mase man geriau naudoti?
Busiu labai dekinga uz pagalba
susiruosiau daryti torta savo mazajam suneliui vieneriu metu proga, bet dabar svarstau kokia man mase geriau naudoti lipdant ivairius papuosimus, pvz meskucius, gelytes ir pan.
Kazkada bandziau pastilaza, visai patiko, tik noretusi, kad taip greitai nedziutu, tai galvoju gal kartais MMG mase butu kitokia? Kas galetu patarti, kuria mase man geriau naudoti?
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 20:36)
kokio svorio daug maž gaunas barbė???
Tai gi nuo torto priklauso. Is medaus 2 bus. Is kokio jogurtinio 3 kg bus. Sokoladinis irgi is sunkiu, irgi apie 3 gali but. Normalios leles kojos ilgos, tai butina proporcijas islaikyt, kad kunas neatrodytu per ilgas ir kad lele neatrodytu , kad ant keliu stovi. Labai apgaulingas sitas tortas.
kaip jus padarot tokius grazius drugelius?
tai kad MMG nesukieteja,nors esu darius geles, liko dangos.
QUOTE(Graze @ 2010 10 27, 20:38)
Sveikos, paneles
QUOTE(laimiene @ 2010 10 27, 22:11)
tai kad MMG nesukieteja
Kaip tai nesukieteja
Sukieteja visos dangos i kaula, jeigu palikti atviram ore
QUOTE(Asseni @ 2010 10 27, 22:09)
Tai gi nuo torto priklauso. Is medaus 2 bus. Is kokio jogurtinio 3 kg bus. Sokoladinis irgi is sunkiu, irgi apie 3 gali but. Normalios leles kojos ilgos, tai butina proporcijas islaikyt, kad kunas neatrodytu per ilgas ir kad lele neatrodytu , kad ant keliu stovi. Labai apgaulingas sitas tortas.
tai aš tą suprantu šiaip plius minus įdomu
QUOTE(laimiene @ 2010 10 27, 22:11)
su formelėm gal
QUOTE(laimiene @ 2010 10 27, 21:11)
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 27, 21:23)
drugeliai daryti su formele
man paciai patinka dirbti su saldainiu mase
Dar norejau paklausti, jeigu as noriu daryti plonus ornamentus is aisingo ant torto, bet neturiu tokio plono antgalio, tai kokie dar imanomi budai be to, kad galima paimti maiseli ir prakirpti skylute ar is kepimo popieriaus suvynioti tutele ir tada bandyt isgaut ornamentus? Gal kas bandet su kokiu paprastu svirkstu?
QUOTE(Graze @ 2010 10 28, 06:43)
Dar norejau paklausti, jeigu as noriu daryti plonus ornamentus is aisingo ant torto, bet neturiu tokio plono antgalio, tai kokie dar imanomi budai be to, kad galima paimti maiseli ir prakirpti skylute ar is kepimo popieriaus suvynioti tutele ir tada bandyt isgaut ornamentus? Gal kas bandet su kokiu paprastu svirkstu?
visada darau su kepimo popieriaus tutele
QUOTE(Asseni @ 2010 10 27, 22:21)
aš visad galvojau, kad dengimo masė, tokia kaip pavyzdžiui MMG, nesukietėja į ragą, nes kaip tada pastovėjusi tortą valgyt reiktų?