Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(-Radė @ 2010 10 27, 09:26)
tai tarpusavį vargu ar sulips be "klijų" mergaitės aisingu, vandeniu ar degtine klijuoja  mirksiukas.gif

+ kiaušinio baltymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 10 27, 09:42)
+ kiaušinio baltymu  smile.gif

kokiam pavidale? Paplaktu be cukraus ar kaip?

Ačiūūūūūūū už atsakymus 4u.gif
Jau visai gi aš nuglušus...
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 27, 07:53)
Labai labai prašau pagalbos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pradėjau vakar lipdyti batukus, na pabandžiau, nelimpa jie man... nu tos detalytės tarpusavyje, kuo galiu lipdyti?

paimk tos pačios masės gabaliuką iš ko batukus lipdai (geriausia, jei tai yra pastilažas lipdymui ar cukrinė gėlių masė), pavilgyk jį į vandenį tik nedaug, tepk tuo gabaliuku detales ir klijuok - puikiausi klijai ir nieko atskirai makaluotis nereikia mirksiukas.gif aš ir gėlių žiedlapius taip klijuoju ir figūrėlių detales ir t.t. čia Meianos išradimas už ką jai po šiai dienai dėkinga 4u.gif

akvilyte, liuksiška mašinikė thumbup.gif bet mašina tai mašina, o va orchidėja tavo tai žadą atėmė kai pamačiau bigsmile.gif nereali idėja, labai gražiai padaryta viskas first.gif ateity progai pasitaikius būtinai darysiu tokią orchidėją... gal todėl apžavėjo tas tortas, kad labai myliu orches blush2.gif

Asseni, tavo vestuvinis su saulėgrąžom irgi dieviško gražumo, žodžiu irgi first.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, del marcipanoi jau nerasykit. Jau pasidalinom biggrin.gif
Aciu visom 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali parodyt koks antgalis skirtas zolytei padaryti?

Atsakyti
QUOTE(laimiene @ 2010 10 27, 12:49)
gal kas gali parodyt koks antgalis skirtas zolytei padaryti?

va toks mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2010 10 27, 12:59)

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2010 10 26, 22:10)
is ko cia zolyte padaryta?  4u.gif

kokosas cia blush2.gif
Atsakyti
labai jau grazus visu torciukai, bet labiausiai issiskyre man akvilytes orchideja, ji nuostabi wub.gif nenoreciau ir pjauti tokio torto, jis toks grazuolis.
Asseni kaip visada puikiai, kartais net zodziu pritruksti.
siaip visumoj kepejeles kuo toliau tuo grazesnius sedevrus daro, tikros saunuoles.

as ir pasirodysiu su savuoju. jogurtinis su vaisiais, sviestinis morenginis kremas, mmg ir sokoladine saldainiu mase (kurias turejau is anksciau) papuosimai.

user posted image

Atsakyti
zibute77,labai grazu ,dailu,neperkrauta 4u.gif wub.gif ,ta oranzine spalva man labai grazi bigsmile.gif
idesiu ir as savo smile.gif tortas-medaus,saldainiu mase mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solen: 27 spalio 2010 - 16:46
[quote=Solen,2010 10 27, 15:45]
zibute77,labai grazu ,dailu,neperkrauta 4u.gif wub.gif ,ta oranzine spalva man labai grazi bigsmile.gif
aciu uz ivertinima, beje tavasis irgi puikus 4u.gif thumbup.gif
tiesa pasakius as nemegstu perkrautu tortu, jeigu tos detales nedera tarpusavi. nes kai renkies daug detaliu tai reik jas moketi paskirstyti, bet as kolkas nesiriztu tai daryti nes viskas ateina su praktika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2010 10 27, 17:40)

as ir pasirodysiu su savuoju. jogurtinis su vaisiais, sviestinis morenginis kremas, mmg ir sokoladine saldainiu mase (kurias turejau is anksciau) papuosimai.

labai gražus tortas.......kaip gerai tas kremas atrodo....šaunu......
QUOTE(Solen @ 2010 10 27, 17:45)

]

puiku.....neperkrautas ir spalvytes gražios...... thumbup.gif
Atsakyti