Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

Merginos, o jeigu noriu virsu torto padengti sokoladu, tai tirpinti paprasta ir uzlieti? O nieko tokio jeigu bus virsus aptepliotas grietinele? Ar geriau pasilikti truputi to snikersinio kremo(nes darysiu snikers torta)?
Esu visiskai zalia tortu puosyboj, tai noriu virsu aplieti sokolda, sonu apliniciau trupiniais su riesutais, ir uzdeciau pora ar trejata baltu sokoladiniu geliu, kurias va ka tik nesenai bandziau daryti(pirmas blynas gavosi klaikus lotuliukas.gif doh.gif ).
Atsakyti
Dar klausimelis blush2.gif Gal galetumet priminti kur perkat marcipana, kazkada rasete firmos pavadinima, negaliu surast. Kokia kaina? Sirdingai aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 26, 22:24)
Dar klausimelis  blush2.gif  Gal galetumet priminti kur perkat marcipana, kazkada rasete firmos pavadinima, negaliu surast. Kokia kaina? Sirdingai aciu.

Marcipanas "Dasitoj"
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 10 26, 23:05)
Marcipanas "Dasitoj"

O kokia kaina mazdaug?
Atsakyti
Labas vakaras! 4u.gif
Prisižiūrėjau čia tokių grožybių ir prisiminiau, kad artėja draugo gimtadienis.
Jis pas mane fotografas, tai labai smagu būtų kokį nors panašų tortą į šiuos jam padovanoti:

http://www.cookiepur...design_cake.jpg
http://blog.pinkcake...-2009-01-18.htm
http://visualstreak....4/camera-cakes/
http://blog.pinkcake...-2009-02-01.htm

Jei yra galinčių pagelbėti - prašom į AŽ. Aš iš Vilniaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Junciukas: 26 spalio 2010 - 23:36
QUOTE(aize @ 2010 10 26, 19:14)
man irgi didybės manija lotuliukas.gif  doh.gif aš pirmą tai draugės berniukui dariau, o kiek kg. tai skirtumo nebuvo, produktus supirko ir lipdžiau tada bigsmile.gif  lotuliukas.gif Ale visą suvalgė, nieko neliko schmoll.gif Manęs jei kas ir paprašo, visad sakau, kad duotų už produktus, nes kilais nemoku skaičiuoti blush2.gif O dabar 2kg. užsiprašė ir vat žinok kaip nutaikyt doh.gif
Ir visi tokie "mini" tortukai gaunąsi doh.gif Mažiausiai turbūt svėrė 3,5kg., nes biskvitus kepiau 24cm. formoj lotuliukas.gif

jegu kepi nebiskvitini meduti tai mazdaug apie 24cm plocio 6-7 lakstu uztenka 2kg torciukui. masinai dar apsipjaustys tai mazdaug gali orientuotis. sekmes
Atsakyti
Jei Cipciuko medutį Aize kepsi, tai dar žiūrint kaip formuosi mašiną, jei iš vieno torto, tai ne daugiau kaip 22 cm skersmens, kepiau 5 lakštelius po 21 cm, puoštas šokoladiniu gl;ajum ir šokolado tvorele, svoris beveik 1,7 kg, tai jei Tu formuoji, sviestuoji ir dengi mase, tai ir taip jau viršysi su visais langais ir ratais tuos 2 kg, man forminiai tortai mažasvoriai yra utopija, be 3 kg nesileidžiu į kalbas blush2.gif

maišelių ir daržų turi ir sal2.puslapiai.lt ir kulinarijosmenas.visiems.lt, yra ir formelių ir antgalių ir t.t., o jei norisi mandriau ir pigiau, tai reikia siųstis iš už jūrių marių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(C.R.Y.S.T.A.L @ 2010 10 26, 22:10)
is ko cia zolyte padaryta?  4u.gif

kokoso drožlės mano akiai biggrin.gif

QUOTE(convict @ 2010 10 26, 22:36)
Merginos, o jeigu noriu virsu torto padengti sokoladu, tai tirpinti paprasta ir uzlieti?

reikia skiesti... lyg ir aliejumi galima, tada jis blizgės (?) čia nekompetetinga šiuo klausimu...
aš tai skiedžiau grietinėle visai gerai gavosi biggrin.gif bet gal profės ką tiksliau patars biggrin.gif

QUOTE(Rutele81 @ 2010 10 27, 00:21)
O kokia kaina mazdaug?

ten pas juos tik po kelis kilus...
Atsakyti
Labas, brangiosios 4u.gif
Labai labai prašau pagalbos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Pradėjau vakar lipdyti batukus, na pabandžiau, nelimpa jie man... nu tos detalytės tarpusavyje, kuo galiu lipdyti?
Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
adriu, iškart nuotaika praskaidrėja pamačius tokią gražią šviesią nuotaikingą saulutę wub.gif

akvilyte,
ajajai kokia mašina bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites, Vilnietes. Noriu nupirkt marcipana, bet man viso kiekio nereikia. Gal kas nori perpus pasidalint?
Arba gal is Kauno kas nori. I Kauna be problemu galiu perduot.
O jeigu kas sutinka laukti iki kokios 10 -11 d. tai ir i kita miesta galiu perduot

Kas nori lauksiu AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 27 spalio 2010 - 08:28
QUOTE(Griaustinė @ 2010 10 27, 08:53)
Labas, brangiosios  4u.gif
Labai labai prašau pagalbos  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Pradėjau vakar lipdyti batukus, na pabandžiau, nelimpa jie man... nu tos detalytės tarpusavyje, kuo galiu lipdyti?
Labai ačiū  4u.gif

tai tarpusavį vargu ar sulips be "klijų" mergaitės aisingu, vandeniu ar degtine klijuoja mirksiukas.gif
Atsakyti