Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 18:42)
o tai kur tada jus auksarankes visos prekinates?

dažai tai mano asmeniškai iš sal2.puslapiai.lt kelios formelės iš ebėjaus...

QUOTE(talita @ 2010 10 26, 19:10)
sveikutes,sakykit ar tam sarlotes aptepimo kremui reikia gero,tikro sviesto,ar ir prastesnis tinka?

bent jau aš tai tik tikrą dedu.. kažkaip su tuo riebalų mišiniu net nebandau schmoll.gif
Atsakyti
bandžiau kažką kopijuot nuo miglės blush2.gif labai man jis patiko.
rafaelo,šarlotes kremas,MMG
user posted image
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 18:13)
o kur ju galima gauti? maximose siandien buvau hiperi ir akropolio - nera  verysad.gif

ir dar kur galima isigyti ta maiseli su antgaliukais dekoracijom daryt nes maximoj irgi neradau  verysad.gif

taip pat ar galima i aisinga deti maistinius dazus spalvai isgauti?

dazai mano parsisiusdinti is wilton, cia net nezinau kur ieskoti g.gif
maiseliai yra akropolio maximoje tikrai, taip pat ju gali rasti cia http://www.scilis.lt/1/28/

i aisinga taip pat dedasi dazai 4u.gif

millamia, kokiu tau spalvu reikia, manau galiu tau paskolinti, gi tik vienam tortui, nedaug ten reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziu Ziu: 26 spalio 2010 - 18:51
Turiu dar vieną klausimuką 4u.gif Kaip žinoti kokio pdidumo medučio lakštus kepti, kad išeitų 2kg. tortas g.gif Noriu daryt mašiną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 26, 20:20)
Turiu dar vieną klausimuką 4u.gif Kaip žinoti kokio pdidumo medučio lakštus kepti, kad išeitų 2kg. tortas g.gif Noriu daryt mašiną ax.gif

cia va apatinis lakštas beveik A4 formato... tai mašina gavos 3,5kg rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 26 spalio 2010 - 19:46
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 26, 20:44)
cia va apatinis lakštas beveik A4 formato... tai mašina gavos 3,5kg  rolleyes.gif

graži mašinytė thumbup.gif
Aš kai ~A4 formato pagrindą dariau, tai mano mašinytė svėrė beveik 5kg. doh.gif lotuliukas.gif Bet kaip supratau reikėtų orientuotis perpus mažesnio dydžio ir lengvesnio pertepimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2010 10 26, 20:54)
graži mašinytė thumbup.gif
Aš kai ~A4 formato pagrindą dariau, tai mano mašinytė svėrė beveik 5kg. doh.gif  lotuliukas.gif Bet kaip supratau reikėtų orientuotis perpus mažesnio dydžio ir lengvesnio pertepimo g.gif

kadangi čia jau antra buvo tai pasiaurinau pamažinau... masę jau ploniau kočiojau... nes kai pirmą savo vaikui dariau tai vos virš 4 buvo biggrin.gif

aš tai didybės manija sergu doh.gif man maži tortai nesigauna... nu tik orchidėja gavos tip top du kg... nors galvojau kad nedatempsiu lotuliukas.gif o visada gaunas bent puskiliu didesni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 26, 20:58)
kadangi čia jau antra buvo tai pasiaurinau pamažinau... masę jau ploniau kočiojau... nes kai pirmą savo vaikui dariau tai vos virš  4 buvo  biggrin.gif

aš tai didybės manija sergu  doh.gif  man maži tortai nesigauna... nu tik orchidėja gavos tip top du kg... nors galvojau kad nedatempsiu  lotuliukas.gif  o visada gaunas bent puskiliu didesni  doh.gif

TA ORCIDĖJA IR DABAR AKYSE STOVI wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 26, 20:58)
kadangi čia jau antra buvo tai pasiaurinau pamažinau... masę jau ploniau kočiojau... nes kai pirmą savo vaikui dariau tai vos virš  4 buvo  biggrin.gif

aš tai didybės manija sergu  doh.gif  man maži tortai nesigauna... nu tik orchidėja gavos tip top du kg... nors galvojau kad nedatempsiu  lotuliukas.gif  o visada gaunas bent puskiliu didesni  doh.gif

man irgi didybės manija lotuliukas.gif doh.gif aš pirmą tai draugės berniukui dariau, o kiek kg. tai skirtumo nebuvo, produktus supirko ir lipdžiau tada bigsmile.gif lotuliukas.gif Ale visą suvalgė, nieko neliko schmoll.gif Manęs jei kas ir paprašo, visad sakau, kad duotų už produktus, nes kilais nemoku skaičiuoti blush2.gif O dabar 2kg. užsiprašė ir vat žinok kaip nutaikyt doh.gif
Ir visi tokie "mini" tortukai gaunąsi doh.gif Mažiausiai turbūt svėrė 3,5kg., nes biskvitus kepiau 24cm. formoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adriu @ 2010 10 26, 18:33)
bandžiau kažką kopijuot nuo miglės blush2.gif labai man jis patiko.

Sveiki,

Noreciau paklausti kaip jus taip graziai tas akytes ispaisot. Cia akytes pacios is mases, o apipaisyta aisingu? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 25, 23:16)

is ko cia zolyte padaryta? 4u.gif
Atsakyti
nepykit kad vel kisu savo trigrasi, sioje 'cake boss' dalyje rodo kaip daryti labai grazu 'tigrinio audinio' batuka, (kazkur nuo 1min 16 sek ziureti rekia) blush2.gif
http://www.youtube.c...h?v=HW7pOflX8MQ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julioske: 26 spalio 2010 - 21:31