Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus,

QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 25, 22:16)
kad nebuciau tik pasyvi jusu stebetoja, atnesu ir savo darbeliu (as pirmaklase pagal jus):
snickersas, puosimas MMG, sviestinis kremas

o cia sokoladinis gaasas, marcipanas, sokoladine sald. mase.

Sveikos mamytes, nu jus ir saunuoles, tokiu tortu graziu prikepusios akys raibsta blink.gif
As pati megstu kept tortukus, bet vis laiko neturedavau ir receptuku nelabai zinojau daug, Kepdavau vis meduti, napaleona, keisdavau pertepimus ir tiek blush2.gif bet jau jie taip pabode, o ir puosti noris vis idomiau, ziniu truksta tam.Dabar arteja mano mazylio pirmas gimtadienis ir dukros 5 gimtadienis, tai sakiau kepsiu ka naujo ir suneliui noreciau numeriuka 1 padaryt o dukrytei pazadejau barbe torta.Tai ziuresiu kas man gausis unsure.gif
o Auksiuke, nu nieko sau pirmoke thumbup.gif tai as tada lopselinuke jai tokios gabios pirmokes.Bandziau kelis papuosimus jau , na iki jusiskiu dar labai toli, bet va imesciau nuotraukyciu jusu teismui tik kad nezinau kaip tai daroma blush2.gif
Atsakyti
nu va gavu greita paaiskinima kaip idet nuotraukytes, tai cia bus pirmas bandymas, jai ka as gaudau pomidorus biggrin.gif
cia tortukas labai didelis buvo , uosvenes gimtadieniui, kas liecia puosyba, puosiau tuo ka radau parduotuveje blush2.gif
user posted image

Cia vyro gimtadieniu, dar is sokolado buvo uzrasas - su gimtadieniu, bet jau kai ji uzdejau pamirsau nufotkinti doh.gif
user posted image

O cia sunaus gimtadieniui tortas, na laiko pas mane stoka labai didele, tai ta masinyte prasiau jau kad vyras ispaisytu( seip graziai jis piesia) bet tai jis ir naujokas tame reikale, bande bande ir pribande, nu zinot tie vyrai unsure.gif
user posted image

tai va tokie mano pirmi blynai, na zinau kad nieko ipatingo nepamatet, tiesiog noriu kad zinotumet kad as dar lopselinuke tame reikale biggrin.gif ir patenkinta tuom ka padarau hihihi.gif nors labai pasiryzusi stipriai pramokt tame reikale ax.gif ir jai as jum uzduosiu kvailu klausimeliu labai nepykit ant manes 4u.gif
dar klausimelis, ar ne per dideles nuotraukos? jai taip tai iki kiek jas sumazinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milux: 26 spalio 2010 - 12:31
sveikos darbstuoles, kreipiuosi i jus pagalbos del tortu puosimo ir tikiuosi kad gal galesite pagelbet ir atsakyt i mano klausimus kelis. kaip tik ziuredama tortu puosimo teumte uzmaciau butent to ko man reikia
Neramuolės recepto tortas su karamele ir persikais, pastiliažas, aisingas...
user posted image

noreju paklaust ka naudojat tiems baltiems lapukams ir ornamentams ispiesti. savaitgaliui noriu iskept torta mamai gimimo dienos proga ir noriu ant jo ispiesti tokias rozes ir vat nezinau su kuo geriausia butu tai padaryti nes lapai labai panasus i tuos ispiestus turetu buti.
taip pat dar norejau paklausti su kuo reik maisyt i dengimo mase kad isgauti kita spalva?

Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 13:56)

Neramuolės recepto tortas su karamele ir persikais, pastiliažas, aisingas...

noreju paklaust ka naudojat tiems baltiems lapukams ir ornamentams ispiesti. savaitgaliui noriu iskept torta mamai gimimo dienos proga ir noriu ant jo ispiesti tokias rozes ir vat nezinau su kuo geriausia butu tai padaryti nes lapai labai panasus i tuos ispiestus  turetu buti.
taip pat dar norejau paklausti su kuo reik maisyt i dengimo mase kad isgauti kita spalva?

O piesta aisingu. Virsutineje papuosimu temoje yra receptas. (pudra + baltymas)
QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 13:56)

Sorry, bet sito klausimo nesupratau
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 10 26, 14:19)
O piesta aisingu. Virsutineje papuosimu temoje yra receptas. (pudra + baltymas)

Sorry, bet sito klausimo nesupratau

na dengimo mase darant ji buna balta, o ka galima idet i ja ar kokie yra spec maistiniai dazai ar dar kas kad pvz pasidarytu zalia ar raudona. na tikiuos dabar aiskiau paklausiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 10 25, 22:16)
kad nebuciau tik pasyvi jusu stebetoja, atnesu ir savo darbeliu (as pirmaklase pagal jus):

šaunuole pirmaklase...... thumbup.gif
QUOTE(nneringa @ 2010 10 25, 22:42)

ir tortas ir dukriukas nuostabus..... wub.gif

QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 25, 23:33)
parodysiu ir as savo savaitgalinius darbelius ax.gif

gražu...tik ir man truputy mažiau noretusi geliu ir ypač žaliu šakeliu......
Atsakyti
Sveikos,
nuostabus jusu tortai. Norejau paklausti gal daro pagal uzsakymus? Nezinia kur ieskoti, o taip norisi naminio torto, bet dekoruoto vaikiskai smile.gif Dukrai bus 7 metai, bet visokie filmuku personazai, princeses ir pan. labai tinka smile.gif Gimtadienis tik gruodzio 7, bet norisi paklausti, nes nezinia nei pas ka nei uz kiek nei prie kiek laiko reiktu uzsakineti biggrin.gif Lauksiu i AZ info ir pasiulymu, as is Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 15:01)
na dengimo mase darant ji buna balta, o ka galima idet i ja ar kokie yra spec maistiniai dazai ar dar kas kad pvz pasidarytu zalia ar raudona. na tikiuos dabar aiskiau paklausiau  blush2.gif

kad nudazyti balta mase dedami maistiniai dazai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziu Ziu @ 2010 10 26, 17:23)
kad nudazyti balta mase dedami maistiniai dazai mirksiukas.gif

o kur ju galima gauti? maximose siandien buvau hiperi ir akropolio - nera verysad.gif

ir dar kur galima isigyti ta maiseli su antgaliukais dekoracijom daryt nes maximoj irgi neradau verysad.gif

taip pat ar galima i aisinga deti maistinius dazus spalvai isgauti?
Atsakyti
QUOTE(millamia @ 2010 10 26, 18:13)
o kur ju galima gauti? maximose siandien buvau hiperi ir akropolio - nera  verysad.gif

ir dar kur galima isigyti ta maiseli su antgaliukais dekoracijom daryt nes maximoj irgi neradau  verysad.gif

taip pat ar galima i aisinga deti maistinius dazus spalvai isgauti?

oi ta motulė maxima lotuliukas.gif tokių dalykų ten nėra... apskritai lietuvoj pasirinkimas labai skurdus sad.gif

taip, į aisingą taip pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 10 26, 18:27)
oi ta motulė maxima  lotuliukas.gif  tokių dalykų ten nėra... apskritai lietuvoj pasirinkimas labai skurdus sad.gif
taip, į  aisingą taip pat  4u.gif

o tai kur tada jus auksarankes visos prekinates?
Atsakyti
sveikutes,sakykit ar tam sarlotes aptepimo kremui reikia gero,tikro sviesto,ar ir prastesnis tinka?
Atsakyti