Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(SaiMita @ 2010 12 13, 23:59)
eik eik  brunette.gif
nu tai jei pieninis, tai jau dantys turi uz piena baltesni but  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet siaip spalvyte labai grazi  ax.gif

einu einu.. biggrin.gif
drinks_cheers.gif na taip, logiska.. kuo tamsesnis lupdazis, tuo baltesni dantys biggrin.gif
Atsakyti
Gal nelabai kam aktualu ar idomu, bet pabaigsiu pasakojima apie savo patirti su cherryculture.com - siuntinuka po issiuntimo gavau greitai, bet kas pribaige mane buvo jau po siuntinuko gavimo gautas atsakymas i mano email'a, kur CC aiskina, kad po uzsakymo jau nebeeina atsaukt ir pan. Visai ne i tema.

Trumpai dar viska pasikartosiu: uzsisakiau prekytes ir lapkricio 29d. gavau pranesima, kad uzsakymas 'processed', pinigelius nuskaiciavo nuo saskaitos. Berods gruodzio 6-7d. rasau kur/kas/kaip, nes matau ju puslapyje, kad prekes ne is vietos nejuda visa ta laika - gruodzio 8d. gaunu atsakyma, kad normalu, jog 10 dienu uztruktu (ju puslapyje raso viso 2-8 dienos, per sventes ir su iv. pasiulymais gali 1-10 dienu) su koduku panaudojimais uzsakymai ir kad jei noriu, gali atsaukt uzsakyma (as dar i ta tarpa paypal'e dispute'a atidariau) - cituoju:
"You have reversed the payment via PayPal. Your order will not be processed at this time.
Please let us know if you would like us to process this order
." (tai sitam pasakyme suerzino tas, kad tipo jau atsaukiau apmokejima - o ten niekas nebuvo atsaukta).

Atrasiau, kad jo, noriu atsaukt ir tt. Tyla. doh.gif Sekancia diena (gruodzio 9d.) gaunu laiskeli, kad uzsakymas 'completed', pridetas tracking nr. Is customer service atsakymo jokio, tai as rasau jau piktoka ir nusivylusi laiska, kad kaip nusivyliau sia parduotuve, kas cia dabar vyksta (kad neatraso, issiuncia, nors patys siulo atsaukt, jei nebenoriu ir tt). Tyla. doh.gif Gruodzio 11d. gaunu siuntinuka, o gruodzio 13d. ateina atsakymas is CC customer service blink.gif Cituoju - ir visa tai vyksta atrasinejant i laiskus, t.y. po apacia yra mano tas papiktintas laiskelis, o dar po apacia ju pasiulymas nutraukt uzsakyma (na o siam laiske 'zaviai' skamba atsiprasymas, kad uzdelse ir kaip negalima atsaukt ar pakeist nieko kai jau padaromas uzsakymas):
"Dear Customer,
We apologize for the delay. Please note that our order processing time for promotion is up to 10 business days. As indicated on the site, once an order is placed we cannot modify or cancel a pending order.
Your order has been shipped. Please see tracking below.
.................................
We sincerely apologize for the delay.
"

Daugiau nieko jiems neatrasiau, nes pasijauciau taip kvailai - grynai su siena snekama.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 17 gruodžio 2010 - 20:41
Sakykit, jūs iš ulta.com siunčiatės per tarpininkes? Kaip suprantu, neišeina pačiai siųstis. g.gif Nusižiūrėjau šešėlių paletę bei lūpų blizgį. Būtų pirmasis susipažinimas su nyx kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2010 12 29, 01:31)
Sakykit, jūs iš ulta.com siunčiatės per tarpininkes? Kaip suprantu, neišeina pačiai siųstis.  g.gif Nusižiūrėjau šešėlių paletę bei lūpų blizgį. Būtų pirmasis susipažinimas su nyx kosmetika.

Galima paciai is cherryculture.com siustis, is nyxcosmetics.com ir ulta.com tik per tarpininkes. Na ir dar paciai glaima is ebay.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 29, 02:30)
Galima paciai is cherryculture.com siustis, is nyxcosmetics.com ir ulta.com tik per tarpininkes. Na ir dar paciai glaima is ebay.

Neseniai perskaičius Tavo komentarą iš cherryculture siustis atbaido smile.gif Taip pat gerai prisimenu ir dar kažkur neperseniausiai skaitytą neigiamą atsiliepimą apie cherryculture prekių pristatymo ypatybes.

Mane domina šita paletė:

user posted image

Champagne and caviar. Daugiausia atsiliepimų 2009 gruodi-2010 iki kovo men. Kaip supratau, tuomet ji buvo išleista.Idomu, ar jas nuolat gamina ir visad turi savo stenduose, ar tik buvo tuomet išleista su kažkokia kolekcija kaip kad pvz daro mac. Nes nuėjus i nyxcosmetics puslapį:

http://www.nyxcosmet...x.php?pf=ESP10C

Man neleidžia užsisakyti tos paletės g.gif Jei jos senos,tai nelabai norisi... Radau ebay pardavėją,pirkčiau iš jo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 29 gruodžio 2010 - 14:08
QUOTE(Tendre @ 2010 12 29, 15:08)
Man neleidžia užsisakyti tos paletės  g.gif  Jei jos senos,tai nelabai norisi... Radau ebay pardavėją,pirkčiau iš jo.

Nemanau, kad jos tik limituoto leidimo - kitaip butu kazkaip tas pazymeta ir nepardavinetu taip ilgai. O siaip gi jei plius minus pries metus isleistos, tai tikrai nera pasene - nera ko bijot perkant. Juk nuo pagaminimo pardavimui buna tinkami produktai kelis metus, o paskui dar nuo atidarymo drasiai 5 metus seselius galima naudot.
Atsakyti
Isbandziau 'Girls' serijos blizgi, spalvyte Sorbet - lengva siek tiek pienine rozine. Labai skaniai jauciasi saldainiu skonis (nors greitai pradingsta jis), spalvyte svelni, bet kiek subega i lupu rauksleles. Siaip tikrai lengvokas blizgis ir manau nesilaikys ilgai.
user posted image
Atsakyti
Gal kuri turit ar esat bandziusi siuos NYX seselius? 4u.gif
Kazko uzejo man manija ant blizguciu doh.gif

Glitter Cream Pallete
user posted image
user posted image

Single Eye Shadow
user posted image
Atsakyti
Apie vienspalvius akių šešėlius girdėjus tik gerų atsiliepimų, daug kas lygina su MAC. Pati dar nebandžius, bet žadu ateityje įsigyti nemažai spalvyčių.
Atsakyti
Aš turiu vienspalvį juodą šešėlį. Tai juodesnio jau būti nebegalėtų ir jis toks "tirštas", kreminis, o ne miltuotas. Tikrai labai geras. Tačiau Youtube merginos sako, kad ne visi vienspalviai yra vienodos kokybės, kai kurios spalvos nelabai geros...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 09 sausio 2011 - 23:45
QUOTE(6Combo9 @ 2011 01 09, 23:20)
Apie vienspalvius akių šešėlius girdėjus tik gerų atsiliepimų, daug kas lygina su MAC. Pati dar nebandžius, bet žadu ateityje įsigyti nemažai spalvyčių.

As ir kai tik bus kokios nuolaidos - griebsiu smile.gif

QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 09, 23:45)
Aš turiu vienspalvį juodą šešėlį. Tai juodesnio jau būti nebegalėtų ir jis toks "tirštas", kreminis, o ne miltuotas. Tikrai labai geras. Tačiau Youtube merginos sako, kad ne visi vienspalviai yra vienodos kokybės, kai kurios spalvos nelabai geros...

Kazin spalvytes ryskios ar nelabai? g.gif O kaip laiko?
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 10, 09:01)
Kazin spalvytes ryskios ar nelabai?  g.gif O kaip laiko?

Bent jau juoda tai labai ryški. Kaip laiko pasakyti labai tiksliai negaliu, kadangi turiu juodą spalvą, kurią naudoju, kaip akių pravedimą (tam laiko visą dieną). Bet NYX šešėliai iš palečiu man puikiai laikosi visą dieną (su pagrindu).
Atsakyti