Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 22:22)
P.S. na paziurejau ta video - tai jau isbandineju viena laka - 'love in paris'  rolleyes.gif Ale nustebino, kad taip giliai jis prasideda - is isores atrodo atsuki ir iskart lakas yra, o realiai pakuote taip mandrai padaryta, kad kakliukas aukstas ir storas kamstelis maskuoja kieki.  biggrin.gif Kolkas ispudziai puikus - ziuresiu tik kaip laikysis. Tepiau sepeteliu, tai iskart taip tvirtai bedziau i laka, nes turiu patirties su NARS tokiu produktu, bet pasirodo be reikalo - konsistencija minksta, kaip kokio tirstesnio blizgio. Ant lupu tepasi ir skirtosi lengvai, jausmas malonus, nesausina/netempia lupyciu. Skonis visiskai neutralus, nieko nejauciu/neuzuodziu, spalvyte grazi, graziai zeri blizguciai, tas baltumas nueme lupu raudonuma, bet aisku nenubalino lupu, tai atrodo taip labai super  wub.gif O po video paziurejimo uzsireike dar keliu spalvyciu (nors visos graziai ten atrode, bet ne visos tokios, kurios man tiktu). Bet lauksiu kaledu ir posventiniu ispardavimu - gal nusisypsos laime nugriebt ju dar (ir aisku kitu produktu, nes smalsu isbandyt seselius ir tt ir pan) ax.gif

jau itariu, kad bus perkanciu ta laka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif 4u.gif
aciu uz komentara 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 22:22)
Aciu uz nuoroda - as tik foto ziuredavau  4u.gif

Jauciu kad konsistencija kaip lupu paletes tos g.gif is pasakojimo labai fainas pasirode wub.gif thumbup.gif o spalvytes kokios.. eina svilpt
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 12, 22:26)
Jauciu kad konsistencija kaip lupu paletes tos g.gif is pasakojimo labai fainas pasirode wub.gif  thumbup.gif

Palete is paziuros mane vilioja, bet kazkodel nemegstu teptuku tepliotis, tai susilaikiau nuo jos (labai logiskai pasiaiskinau, kai tuos lakus reikia irgi teptuku tept) blush2.gif Man jau norisi ir blizgius pradaryt ir isbandyt, kad ramu butu ir zinociau ko tiketis, jei nuolaidos pasitaikys biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 12, 22:25)
jau itariu, kad bus perkanciu ta laka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Man rodos bus isvis NYX perkanciu 4u.gif Dabar kai pagalvoju, tai kaip anksciau sios firmos nepasiryzau isbandyt doh.gif
Atsakyti
Dar trumpai pasisakysiu apie lupu lako laikymasi - issilaike bent 2 valandas. Tiksliau tiek tikrai, nes isvaziavau iki miesto, o iki tol jau buvau pasidazius namuose. Tik pries isvaziuodama dar truputi padaziau lupytes, tai kaip ir papildymas gavosi.... ax.gif O paskui teko gera valanda be sustojimo pliurpt, tai nenusikalbejo sis lakas, nebuvo toks ryskus kaip tik uzsitepus (na ir siaip juk jis neryskus), bet atlaike iki grizimo namo.
Atsakyti
Aš tai jau seniai pastebėjus, kad NYX turi gražių spalvų lūpų lakų. wub.gif Va šitas spalvas galvoju imti:
Georgia Peach (dieviška spalva wub.gif )
user posted image
user posted image
user posted image
viršutinė

Rainbow
user posted image
kairiausia

Okie Dokie Artichoke
user posted image

Coffe Run
user posted image
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 12 13, 17:02)
Aš tai jau seniai pastebėjus, kad NYX turi gražių spalvų lūpų lakų. wub.gif Va šitas spalvas galvoju imti:
Georgia Peach (dieviška spalva wub.gif )

Bet bent sitoj foto subega negraziai i lupas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 21:04)
Bet bent sitoj foto subega negraziai i lupas..  unsure.gif

Tai, kad visi blizgiai tokios pieninės spalvos subėga į raukšleles. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 12 13, 22:12)
Tai, kad visi blizgiai tokios pieninės spalvos subėga į raukšleles. rolleyes.gif

Ne visi schmoll.gif 4u.gif vieni maziau kiti daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ta george peach spalvyte tikrai grazi, bet as esu tokios nuomones, kad reikia tobulus dantis turet tokia spalva dazantis 4u.gif man atrodo dantu gelsvumas isryskeja g.gif lotuliukas.gif nu nzn kaip paaiskint lotuliukas.gif su rainbow spalvyte tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 13, 23:27)
Ta george peach spalvyte tikrai grazi, bet as esu tokios nuomones, kad reikia tobulus dantis turet tokia spalva dazantis  4u.gif  man atrodo dantu gelsvumas isryskeja  g.gif  lotuliukas.gif  nu nzn kaip paaiskint lotuliukas.gif su rainbow spalvyte tas pats  ax.gif

Sako, kad daugiau oranzinio, koralinio atspalvio turintys lupdaziai isryskina dantu geltonuma.. o cia daugiau toks rozinis gal pieninis g.gif nu bet kokiu atveju tau tas negresia.. dantys uz perlus baltesni biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 13, 23:30)
Sako, kad daugiau oranzinio, koralinio atspalvio turintys lupdaziai isryskina dantu geltonuma.. o cia daugiau toks rozinis gal pieninis g.gif nu bet kokiu atveju tau tas negresia.. dantys uz perlus baltesni biggrin.gif  4u.gif

eik eik brunette.gif
nu tai jei pieninis, tai jau dantys turi uz piena baltesni but lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet siaip spalvyte labai grazi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 12 14, 00:07)
Ne visi schmoll.gif  4u.gif vieni maziau kiti daugiau lotuliukas.gif

Tai, taip, vieni daugiau kiti mažiau, bet vistiek subėga.

QUOTE(SaiMita @ 2010 12 14, 00:27)
Ta george peach spalvyte tikrai grazi, bet as esu tokios nuomones, kad reikia tobulus dantis turet tokia spalva dazantis  4u.gif  man atrodo dantu gelsvumas isryskeja  g.gif  lotuliukas.gif  nu nzn kaip paaiskint lotuliukas.gif su rainbow spalvyte tas pats  ax.gif

Rimtai? biggrin.gif niekada apie tai nepagalvojau. biggrin.gif
Atsakyti