Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(SaiMita @ 2010 12 10, 21:21)
o tai ir pinigu aisku negrazino  g.gif  doh.gif  galetum kaip kompensacija kokia 30% bent jau grazint  lotuliukas.gif

Na cherryculture.com tai aisku negrazino - taigi issiunte (bet iki tol nei atrase i ta mano laiska, kur rasiau, kad nebenoriu, nei pinigus grazino - patylejo, palauke ir issiunte) doh.gif O paypal taip greitai nesprendzia - duoda laiko pardavejui savo pozicija pareikst, tai jie iasku paduos tracking nr ir sakys, kad va viskas tvarkingai.

Bet parasiau as CC laiskeli toki piktoka kaip jais nusivyliau, kaip nebendrauja, patys isule nutraukt, jei noriu, o paskui nebeatraso ir issiuncia prekes.

Nors is kitos puses bus proga isbandyt NYX kosmetika. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 10, 21:40)
Na cherryculture.com tai aisku negrazino - taigi issiunte (bet iki tol nei atrase i ta mano laiska, kur rasiau, kad nebenoriu, nei pinigus grazino - patylejo, palauke ir issiunte) doh.gif O paypal taip greitai nesprendzia - duoda laiko pardavejui savo pozicija pareikst, tai jie iasku paduos tracking nr ir sakys, kad va viskas tvarkingai.

Bet parasiau as CC laiskeli toki piktoka kaip jais nusivyliau, kaip nebendrauja, patys isule nutraukt, jei noriu, o paskui nebeatraso ir issiuncia prekes.

Nors is kitos puses bus proga isbandyt NYX kosmetika.  biggrin.gif

tai lauksim atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 10, 22:28)
tai lauksim atsiliepimu  4u.gif

Tai ka, jau gavau siuntinuka thumbup.gif Nuo issiuntimo, tai super greitai atejo, bet bendravimas parduotuves, tai ojojoj koks prastas - i nei viena is tu mano laisku atsakymo daugiau nebebuvo doh.gif Na tikrai nusivyliau tuo, nes paprastai visada buna nurodoma per kiek laiko ateis siuntinukas, jei kazkas buna veliau issiunciama, tai buna parasoma iskart, kad tas ir anas bus issiusta mazdaug tada, po to seka email'ai, kad va tada planuojam gaut ir issiust ir tt, o cia taip atmestinai viska daro: pinigus iskart nuskaiciavo, o paskui 10 dienu pakuoja doh.gif

Na o del daikteliu, tai viso gavosi 14: 13 priemoniu lupoms (2 lupu lakai, 'black label' lupdazis, 3 'round' lupdaziai, 3 vazelinai su spalva 'lip spa', 'diamond sparkle' blizgis, 2 'nyx girls' blizgiai, 'mega shine' blizgis) ir didelis akiu piestukas. Atrodo ir su psalvom pataikiau, nors daugka pagal internetines foto arba net pacius parduotuvinius pavieksliukus rinkausi - pora tik nelabai patiko ir abejoju del ju. Tai tie abejotini yra 'black label' lupdaziukas, spalva 'earthy' (nepatinka perlamutras jame esantis ir spalva tokia nevisai mano atrodo) ir 'diamond sparkle' blizgis, spalvyte 'beige sparkle' (velgi spalva kiek per daug varine-orandzine atrodo), bet ziuresiu kaip ant lupu atrodys sie dalykeliai. Tiesa, 'Round' lupdazio 'summer love' ir 'rea' spalvos labai panasios atrodo, o 'thalia' isivaizdavau kiek labiau violetinie-alyvine - velgi, ziuresiu kaip tai ant lupu atrodys, o ne siaip ziurint i spalva.

Kolkas pabandziau tik vazelina su spalva 'lip spa', o spalvyte 'sake' - tikrai smagiai tepasi, spalvyte grazi, gerai pigmentuotas, gerai laiko. thumbup.gif Ir isbandziau 'jumbo' didiji akiu piestuka, spalvyte 'milk' emiau - velgi labai fainas pasirode, minkstas, gerai tepasi, lengvia pasiskirsto, gerai laikosi ir nustebino tuo, kad issukamas (kazkodel droziamo tikejausi).
Atsakyti
Nesusilaikiau - parasiau komentara, ejau pasidet nuo stalo visas tas priemones ir visgi panorau isbandyt dar kelias ax.gif Isbandziau 'black label' lupdaziuka - skanus, spalva grazi, bet del to perlamutro kiek abejoju (nors atrodo ziurisi gerai, bet nepratus jo naudot ir siaip nepatinka).

Dar isbandziau visas 3 'round' lupdazio spalvytes - labai smalsu buvo jas pabandyt, nors jau pirmos skonis nelabai man, nes primena vynuogiu sultis, kurios man nepatinka. blush2.gif Zodziu, 'thalia' spalvyte grazi, gana neutrali, man noretusi jos labiau alyvines, 'rea' ir 'summer love' tikrai panasios ir ant lupu, tik 'summer love' siek tiek sviesesne. Beje, vazelinu su spalva skonis man keistas, ne pats skaniausias, bet priprast galima.

O dar i ta piktumo tema del firmos bendravimo - siuntinuke esanciam invoice'e (manau ir ju puslapyje turetu tas but) rasoma apie tai, kaip nebandytus produktus glaima grazint ir tt, BET... nuolaidinius (t.y. sale) produktus grazint negalima, o ir pirktus su visokiais kodais taip pat. doh.gif Tai cia praktiskai vos ne visiems uzsakymams tas galioja. Gudriai sugalvota, nes juk normaliai, tai jei koda naudoji, tai vistiek grazinant atgauni tiek, kiek mokejai, o cia isvis nebegali grazint. doh.gif
Atsakyti
nu duoda jie doh.gif nu svarbiausia, kad nenuviltu ben t jau produktai 4u.gif o gal galetum to balzamo su spalva nuotrauka imest kaip jis atrodo 4u.gif o spalvyte, kaip suprantu, neintensyva duoda ane? Ar Round lupdaziai nesausina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 12, 12:54)
o gal galetum to balzamo su spalva nuotrauka imest kaip jis atrodo  4u.gif  o spalvyte, kaip suprantu, neintensyva duoda ane? Ar Round lupdaziai nesausina?  4u.gif

Bandau nufotografuot, bet kazkaip link ruzavumo gaunasi, o ji link koralines labiau, tai nededu savo foto - idedu is interneto (beje, sioj foto idealiai atitinka realia spalva). Spalvyte duoda ne perregima, gerai pigmentuoti ir spalva yra (nors man ant lupu kiek kitokia gaunasi spalvyte nei indelyje, svelnesne, sviesesne) thumbup.gif Skonis kiek keistokas man ir vis galvoju ka primena, tai dabar manau atrinkau - kazkodel man primena skonis sviezius vandeniu nuplikomus grybus (jo, su fantazija as, nu bet tikrai apie ta tegalvoju kai pasitepu) lotuliukas.gif Nors nera nemalonus.
user posted image

'Round' lupdaziukai pasirode visai nesausinantys, pakankamai riebus ir kreminiai. Labai super variantas, tik man kliuna vynuogiu sulciu skonis (siaip neitin megstu vynuoges, sultis labai nemegstu, tai jautriai i ta skoni reaguoju) - nepasilieku ju butent del to. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 gruodžio 2010 - 18:24
QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 19:23)
Bandau nufotografuot, bet kazkaip link ruzavumo gaunasi, o ji link koralines labiau, tai nededu savo foto - idedu is interneto (beje, sioj foto idealiai atitinka realia spalva). Spalvyte duoda ne perregima, gerai pigmentuoti ir spalva yra (nors man ant lupu kiek kitokia gaunasi spalvyte nei indelyje, svelnesne, sviesesne) thumbup.gif Skonis kiek keistokas man ir vis galvoju ka primena, tai dabar manau atrinkau - kazkodel man primena skonis sviezius vandeniu nuplikomus grybus (jo, su fantazija as, nu bet tikrai apie ta tegalvoju kai pasitepu) lotuliukas.gif Nors nera nemalonus.

prajuokinai apie tuos grybus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai grazi ta desiniausia spalvyte bigsmile.gif kazkaip galvojau kad jie labiau i vazelina panasus, su vos vos atspalviu, o cia jau vos ne lupu dazai 4u.gif
o kas per lupu lakas?
ir apie ta akiu piestuka gal galetum placiau 4u.gif su vaizdine medziaga lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 12, 19:33)
o kas per lupu lakas?
ir apie ta akiu piestuka gal galetum placiau  4u.gif  su vaizdine medziaga  lotuliukas.gif  4u.gif

Lupu lakas va toks:
user posted image

Pagal produkta, tai panasus i NARS lupu laka turetu but - tiesiog toks kietokas, skystas, ilgai isliekantis blizgis. NARS man nepatiko lakai, negraziai ant lupu atrode, lipo lupos (na suciaupiant toks jausma,s kad susiklijuoja), bet surizikavau siuos paimt, nes reikejo surinkt nemokama siuntima... ax.gif Kolkas neisbandziau, bet indelyje spalvos labai patiko. Emiau 'love in paris' ir 'sweet pea' - daugiau pagal isivaizdavima rinkausi spalvytes, nes normaliu realiu foto internete neradau - tiksliau po viena spalva tingejau ieskotis, o kad daugiau butu kazkaip tuo metu neuztikau.

Velgi foto is interneto:
-'sweet pea':
user posted image
-'love in paris' foto nerandu realios, bet ji daugmaz tokia kaip parodyta: balta su blizguciais

Akiu piestukas 'jumbo', spalvyte 'milk' (balta) - kaip rasiau, tikejausi kazkodel droziamo, o jis issukamas, tia nustebino geraja prasme. Piestukas, minkstas, lengvai tepasi, graziai sklaidosi, gerai issilaiko. Turi savyje tokio svytejimo kai issklaidomas (tik uzteptas daugiau matinis), tai man labai patinka ir akytes labai pagyvinina (nors siaip man tam reikalui labiau patikdavo nude/kreminiai piestukai, bet sitas super).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 19:51)

superines prekytes thumbup.gif as irgi nusizejus ta lupu laka.. planavau nebeimt, bet jauciu teks viena pasiimt.. ax.gif biggrin.gif o tas baltas jumbo piestukas manau tinka po antakiu labai, bent as naudoju po antakiu, tai labai paryskina antakio forma graziai ir suteikia tokio svarumo vaizda biggrin.gif man tai lip spa spalvyte labai faina copacabana ir spirit bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gruodžio 2010 - 19:14
QUOTE(amber123 @ 2010 12 12, 20:13)
o tas baltas jumbo piestukas manau tinka po antakiu labai, bent as naudoju po antakiu, tai labai paryskina antakio forma graziai ir suteikia tokio svarumo vaizda biggrin.gif man tai lip spa spalvyte labai faina copacabana ir spirit bigsmile.gif

Kolkas zeldinu antakius, kad pries sventes graziai susitvarkyciau, tai neidealiai dabar jie atrodo ir nenoriu nieko ryskint biggrin.gif As kolkas tik akiu kampuciams naudojau ta piestuka, bet butinai reikes ir antakiams pabandyt.

Nezinau rasiau ar ne, bet butent 'copacabana' ir 'spirit' taip pat pirkau - pro dangteli ziurint, tai man 'spirit' atrodo tokia labiausiai nude, persikine, 'copacabana' link koralo, bet siaip ji man toks mixas tarp 'sake' or 'spirit'. Idomu bus ant lupu visas isbandyt ir ziuret kaip realiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 12 gruodžio 2010 - 19:46
QUOTE(shopingas @ 2010 12 12, 20:35)
Nezinau rasiau ar ne, bet butent 'copacabana' ir 'spirit' taip pat pirkau - pro dangteli ziurint, tai man 'spirit' atrodo tokia labiausiai nude, persikine, 'copacabana' link koralo, bet siaip ji man toks mixas tarp 'sake' or 'spirit'. Idomu bus ant lupu visas isbandyt ir ziuret kaip realiai atrodo.

tai bandykit greiciau biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
Cia visos spalvos lupu laku.. geriau jau buciau nezejus.. doh.gif lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=37DWwJu8IbE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 12 gruodžio 2010 - 20:17
QUOTE(amber123 @ 2010 12 12, 21:06)
tai bandykit greiciau biggrin.gif  4u.gif  4u.gif
Cia visos spalvos lupu laku.. geriau jau buciau nezejus..  doh.gif  lotuliukas.gif
http://www.youtube.c...h?v=37DWwJu8IbE

Aciu uz nuoroda - as tik foto ziuredavau 4u.gif

O bandyt negundykit, nes ir taip vos laikausi - noras begalinis, bet paziuriu i lupu priemoniu stalciuka ir apsiraminu tam laikui.... Turiu pora priemoniu, kurias reikia prisest ir sunaudot, tai po to galima kitas pradaryt bus. ax.gif
Papildyta:
P.S. na paziurejau ta video - tai jau isbandineju viena laka - 'love in paris' rolleyes.gif Ale nustebino, kad taip giliai jis prasideda - is isores atrodo atsuki ir iskart lakas yra, o realiai pakuote taip mandrai padaryta, kad kakliukas aukstas ir storas kamstelis maskuoja kieki. biggrin.gif Kolkas ispudziai puikus - ziuresiu tik kaip laikysis. Tepiau sepeteliu, tai iskart taip tvirtai bedziau i laka, nes turiu patirties su NARS tokiu produktu, bet pasirodo be reikalo - konsistencija minksta, kaip kokio tirstesnio blizgio. Ant lupu tepasi ir skirtosi lengvai, jausmas malonus, nesausina/netempia lupyciu. Skonis visiskai neutralus, nieko nejauciu/neuzuodziu, spalvyte grazi, graziai zeri blizguciai, tas baltumas nueme lupu raudonuma, bet aisku nenubalino lupu, tai atrodo taip labai super wub.gif O po video paziurejimo uzsireike dar keliu spalvyciu (nors visos graziai ten atrode, bet ne visos tokios, kurios man tiktu). Bet lauksiu kaledu ir posventiniu ispardavimu - gal nusisypsos laime nugriebt ju dar (ir aisku kitu produktu, nes smalsu isbandyt seselius ir tt ir pan) ax.gif
Atsakyti