Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(egita_25 @ 2010 10 26, 15:43)
o man atrodo tokia graziii  wub.gif  wub.gif  ji tokia truputi lyg i violetine, ania?

tokia kaip as sakau su baklazano prieskoniu bigsmile.gif man ir labai patinka.. ja tikrai imsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 26, 16:43)
o man atrodo tokia graziii  wub.gif  wub.gif  ji tokia truputi lyg i violetine, ania?

Nu tokia jo. Tamsiai, purvinai rožinė.
Atsakyti
na gavau ir as siandien sia palete bigsmile.gif
user posted image
emiau irgi spalvyte the nudes biggrin.gif
Na,pirmas ispudis tikrai geras... Visu pirma, kazkaip tikejaus ir nuotrauku kad maziau to paties dazo yra blink.gif bet tikrai per akis, ir uzteks manau tikrai ilgam blush2.gif
tepasi labai maloniai, lupytes atrodo sultingos, minkstos, stipriai pigmentuoti. Ir kas man svarbiausia - nesausina lupu bigsmile.gif
Kol kas izvelgiu vieniteli minusa - sepetukas tikrai nieko vertas, tad jo net nenaudosiu unsure.gif
siaip tikrai faina paletyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 11 03, 23:00)
na gavau ir as siandien sia palete  bigsmile.gif

Tikrai as ja imsiu bigsmile.gif po svenciu darysiu sau dovana biggrin.gif gaila dabar ulta ner akcijos unsure.gif buvo bye 1 get 1 50% off. sepetuka tai manau galima gi spec nusipirkt.. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 04 lapkričio 2010 - 17:46
o ka manot apie tepamus skaistalus? kokia naturialiausia butu spalva vidutinei odytei? man ta natural labai sviesi atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 11 06, 22:59)
o ka manot apie tepamus skaistalus? kokia naturialiausia butu spalva vidutinei odytei? man ta natural labai sviesi atrodo...

o kiek laiko mazdaug galioja tie blizgus geliniai seseliai nyx?
Atsakyti
Aš turiu 5 spalvų akių šešėlių paletę iš NYX, The Caribbean Collection "I dream of Nevis", pridedu nuorodą su spalvomis, jei kam įdomu šešėlių paletė
Tai yra mano patys mylimiausi šešėliai. Gražios spalvos, dailiai dengiasi, lengvai pasiskirsto ir neblogai laiko wink.gif esu labai patenkinta ir naudoju, o mokėjau vos kelis dolerius, litais gavosi apie 30 lt. Kai šitą pribaigsiu, pirksiu sekančią. Bet dar turiu skaistaliukus Peach, kurie man labiau primena rožinę, nei persikinę, bet jie irgi super, gerai laiko, gražiai dengiasi, dailiai atrodo. Žodžiu liuks, noriu daugiau išbandyti šitos kosmetikos. O ir kainos labai prieinamos ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mocha: 07 lapkričio 2010 - 18:55
o kiek laiko mazdaug galioja tie blizgus geliniai seseliai nyx?
Atsakyti
Na ka, per Padekos dienos sale'us uzsisakiau is cherryculture.com kruva NYX priemoniu - vis norejau isbandyt kazka, bet neprisiruosdavau. Dabar kaip tik galvoju ir nuolaidos, ir visokie kodukai, tai gerai gaunasi. 4u.gif Nu ir apsiziuriu, kad niekaip neateina siuntinukas - kiek ju tinklapyje tikrinu statusa, tiek rodo, kad 'in progress' (t.y. i sandeli uzsakymas issiustas), o pinigai tai skeancia diena nuo saskaitos nuskaiciuoti. doh.gif Tai parasiau as jiems, bet atrase tik tiek, kad gali ir iki 10 dienu tas issiuntimas uztrukt ir jei noriu, gali atsaukt uzsakyma. Na tai ir paprasiau atsaukt - nusibodo laukt. Tik nusivyliau tuo puslapiu - jokiu ziniu, nieko iki kol neuzklausiau. Ir dabar pinigeliai dar negrize, jokio atsakymo po to laisko, tai paypal'e atidariau dispute'a.

O dar pagalvojau, kad po svenciu dabar bus kokie didesni ispardavimai gal.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 09, 04:03)
Na ka, per Padekos dienos sale'us uzsisakiau is cherryculture.com kruva NYX priemoniu - vis norejau isbandyt kazka, bet neprisiruosdavau. Dabar kaip tik galvoju ir nuolaidos, ir visokie kodukai, tai gerai gaunasi.  4u.gif Nu ir apsiziuriu, kad niekaip neateina siuntinukas - kiek ju tinklapyje tikrinu statusa, tiek rodo, kad 'in progress' (t.y. i sandeli uzsakymas issiustas), o pinigai tai skeancia diena nuo saskaitos nuskaiciuoti.  doh.gif Tai parasiau as jiems, bet atrase tik tiek, kad gali ir iki 10 dienu tas issiuntimas uztrukt ir jei noriu, gali atsaukt uzsakyma. Na tai ir paprasiau atsaukt - nusibodo laukt. Tik nusivyliau tuo puslapiu - jokiu ziniu, nieko iki kol neuzklausiau. Ir dabar pinigeliai dar negrize, jokio atsakymo po to laisko, tai paypal'e atidariau dispute'a. 

O dar pagalvojau, kad po svenciu dabar bus kokie didesni ispardavimai gal....  ax.gif

nu lepsiai kazkokie, jau tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 12 09, 13:17)
nu lepsiai kazkokie, jau tikrai  doh.gif

Pypt kaip susinervinau - gaunu siandien email'a, kad baige procesint mano siunta ir viskas issiuta doh.gif doh.gif doh.gif Tai kazin kam reikejo rasyt, kad glaiu atsaukt ir gi isvis parasiau, kad nebenoriu to uzsakymo. Iskart nemalonu ir nepatikima ta parduotuve pasidare, nors tokia rimta atrodo. Bet jau sitaip nesamones daro - jokio bendravimo, po paypal dispute'o atraso, kad uztruks, siulo nutraukt uzsakyma jei noriu, nutraukiu, o jie vistiek issiuncia.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 10, 20:33)
Pypt kaip susinervinau - gaunu siandien email'a, kad baige procesint mano siunta ir viskas issiuta  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai kazin kam reikejo rasyt, kad glaiu atsaukt ir gi isvis parasiau, kad nebenoriu to uzsakymo. Iskart nemalonu ir nepatikima ta parduotuve pasidare, nors tokia rimta atrodo. Bet jau sitaip nesamones daro - jokio bendravimo, po paypal dispute'o atraso, kad uztruks, siulo nutraukt uzsakyma jei noriu, nutraukiu, o jie vistiek issiuncia.

o tai ir pinigu aisku negrazino g.gif doh.gif galetum kaip kompensacija kokia 30% bent jau grazint lotuliukas.gif
Atsakyti