Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

o tos 5 spalvu ir 10 spalvu paletes blizgios? ar nyx turi matiniu seseliu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 19:02)
Mano kietokos splavos  g.gif , bet gal dėl mano minkšto teptuko, toks jau panaudotas ir skystas jis, ištežes, reikia jaučiu naują iš slėptuvės traukt, o tą mest per fortkę  biggrin.gif  Tada gal pakabinsiu minkštai spalvas....  rolleyes.gif

lotuliukas.gif gali visko but.. bet blem primeciau, kad trumpam man uzteks to lupdazio.. mazai g.. pas mane vien apatinei lupai 3g reik lotuliukas.gif doh.gif nu ta prasme lupos storos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 10 25, 18:33)
o tos 5 spalvu ir 10 spalvu paletes blizgios? ar nyx turi matiniu seseliu? 4u.gif

Yra ir blizgių ir matinių spalvų. Turiu Jazz paletė:
user posted image

Juoda ir rudos matinės, tamsiai violetinė turi šviesiai violetinių blizgučių, o kitos daugiau metalic blizgumo spalvos, bet nėra labai blizgios.

Matinių turi atskirų šešėlių, bet reikia žiūrėti individualiai. Dar turiu trio paletę Nude:
user posted image

Šios spalvos visos matinės. Pačioje paletėje turi vos vos įžiūrimą blizgesį, bet ant akių užtepus jo nesimato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 25 spalio 2010 - 22:23
QUOTE(smaggiuke @ 2010 10 25, 23:17)
Šios spalvos visos matinės. Pačioje paletėje turi vos vos įžiūrimą blizgesį, bet ant akių užtepus jo nesimato.

o kaip laikosi? Grazios spalvytes bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar ismande kurios turi tuos lupdazius? kazin kaip jie ant lupu, ar neatrodo su jais sausos lupos, kaip laikosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 21:23)
bet blem primeciau, kad trumpam man uzteks to lupdazio.. mazai g.. pas mane vien apatinei lupai 3g reik lotuliukas.gif  nu ta prasme lupos storos lotuliukas.gif

Ne nu čia geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Mano kai iš plonesnių lūpos, tai man kasdien dažant jaučiu geram pusmečiui užtektų kaip nieko.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 26, 10:06)
Merginos, tai ar ismande kurios turi tuos lupdazius? kazin kaip jie ant lupu, ar neatrodo su jais sausos lupos, kaip laikosi?  smile.gif

As kiek girdejus atsiliepimu , tai sako kad kreminiai, nesausina.. youtubei esu keliose vietose girdejus, kad sausina.. nesuprasi biggrin.gif bet jauciu, kad greiciau nesausina
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2010 10 26, 08:31)
o kaip laikosi? Grazios spalvytes  bigsmile.gif

Man laikosi visą dieną (bet naudoju pagrindą). Gražiai dengiasi, pigmentuoti, nebyra. Neturiu priekaištų jiems.
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 26, 11:06)
Merginos, tai ar ismande kurios turi tuos lupdazius? kazin kaip jie ant lupu, ar neatrodo su jais sausos lupos, kaip laikosi?  smile.gif

Turiu aš. Tai galiu pasakyti, kad patys geriausi lūpdažiai kokius tik esu naudojusi. Mano lūpos linkę sausėti, o ypač šaltuoju sezonu, tai tikrai visiškai nesausina, tepasi labai minkštai, labai pigmentuoti, kai tepi atrodo, kad tepi balzamą. Nu tikrai thumbup.gif Dabar žadu jų laaabai daug užsipirkt, nes ir spalvų labai nerealių yra. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 26, 16:08)
Turiu aš. Tai galiu pasakyti, kad patys geriausi lūpdažiai kokius tik esu naudojusi. Mano lūpos linkę sausėti, o ypač šaltuoju sezonu, tai tikrai visiškai nesausina, tepasi labai minkštai, labai pigmentuoti, kai tepi atrodo, kad tepi balzamą. Nu tikrai  thumbup.gif Dabar žadu jų laaabai daug užsipirkt, nes ir spalvų labai nerealių yra. wub.gif

dekuj uz info 4u.gif mane labiausiai zavi spalvyte Thalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egita_25 @ 2010 10 26, 16:16)
dekuj uz info  4u.gif mane labiausiai zavi spalvyte Thalia wub.gif

Turėjau Thalia, bet pardaviau, netiko man ta spalvytė.
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 26, 16:24)
Turėjau Thalia, bet pardaviau, netiko man ta spalvytė.

o man atrodo tokia graziii wub.gif wub.gif ji tokia truputi lyg i violetine, ania?
Atsakyti