Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

Mane dar domina atsiliepimai apie cream gliter palete akiu seseliu.. kaip jie ten? g.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 21:46)
Tai va, aš amžiais nuo tavęs ką nors nusižiūriu  doh.gif  biggrin.gif

Ania.... bigsmile.gif O ką dar nužiūrėjot? blush2.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 22:35)
Mane dar domina atsiliepimai apie cream gliter palete akiu seseliu.. kaip jie ten? g.gif

Aš irgi buvau susigundžius tais blizgiais, bet kažkuriam psl internete skaičiau atsiliepimus ir buvo vertinimai, tai nekokie vertinimai ir atsiliepimai, neva prastai dengiasi, nekokybiški, nelaiko ir bla bla bla... unsure.gif
Tik niekaip neatgaminu, kur buvau radus tą info, bet išskaičiau atsimenu viską ir persigalvojau - nebeužsisakiau g.gif
Atsakyti
o mane domina 3-ju, 5-iu spalvu paletes ir po viena spalva seseliai, ar gerai tepasi, pasiskirsto, s ilgai laikosi ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 13:24)
Ania....  bigsmile.gif  O ką dar nužiūrėjot?  blush2.gif

Dabar jau neatgaminsiu, bet prisiskaitau tavo atsiliepimų ir vis ko nors naujo užsimanau doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Eveliina @ 2010 10 25, 16:22)
o mane domina 3-ju, 5-iu spalvu paletes ir po viena spalva seseliai, ar gerai tepasi, pasiskirsto, s ilgai laikosi ir pan.  4u.gif

Apie vienspalvius tai girdėjus laaabai daug gerų atsiliepimų. Youtube'j labai populiarūs ir kokybe daug kas lygina su MAC. Va aš šitas paletes planuoju pirkti wub.gif :
The Caribbean Collection 5 colour palette I Dream Of Barbados
user posted image

10 Color Palette The Runway Collection & For Your Eyes Only For Eye Color Brown
user posted image
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 12:24)
Aš irgi buvau susigundžius tais blizgiais, bet kažkuriam psl internete skaičiau atsiliepimus ir buvo vertinimai, tai nekokie vertinimai ir atsiliepimai, neva prastai dengiasi, nekokybiški, nelaiko ir bla bla bla...  unsure.gif

A.. jasna.. man kazkaip toks jausmas, kad jie gali subegt i voku rauksles.. unsure.gif ziurek, turiu prasyma.. gal gali nufotkint ta palete lupu prie kokio lupdazio? as neisivaizduoju jos dydzio g.gif ar daug ten to produkto? nes as pvz turiu elf tokiam keturkampiam induke, tai ten daaaaaug to lupdazio, gilus, platus ir nu daug zodziu biggrin.gif bet ziuriu, kad nebus daug, nes svoris tik 7.5g visu spalvu,o pas mane vienos 11g unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 25 spalio 2010 - 15:57
Nežinau kiek daug, bet man tai per akis tų keturiu spalvų biggrin.gif man net NARS lūpdažio apvalioj pakuotėj atrodo daug, nors rašo tik 4,5gr, bet nežinau kiek laiko užteks, turbūt ir pasens, o aš neišnaudosiu iki galo biggrin.gif
Šiaip nedidukė paletė, aš ją rankinuke laisvai nešiojuos rolleyes.gif nei sunki, nei vietos daug užima....

Prašau prašom (foto prastos, nes blicas neveikia, o kambary jau prietema), pafotkinau prie visom gerai pažystamo essence nagų lako ax.gif
user posted image
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 25 spalio 2010 - 16:28
nu bet rimtai kokiooos spalvos wub.gif
Noriu jau ir as tos paletes ax.gif

Nusipirkau ir as ta palete katik.. ziuresimkas per grozis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 25 spalio 2010 - 16:36
Man tai teptukas labai prastas joje, beveik nenaudoju, užteko vieną kartą pabraukt, po to pusdienį apkibusias lūpas nuo šerelių krapščiau doh.gif
Naudoju kitą teptuką, nes gražiau padengia ir nesišeria taip kaip NYX teptukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 17:42)
Man tai teptukas labai prastas joje, beveik nenaudoju, užteko vieną kartą pabraukt, po to pusdienį apkibusias lūpas nuo šerelių krapščiau  doh.gif
Naudoju kitą teptuką, nes gražiau padengia ir nesišeria taip kaip NYX teptukas  4u.gif

naudosiu, jauciu, ir as savaji assa.gif
aha, kazkuriam blog'e ir as skaiciau, kad teptukas tikrai nieko vertas.. bet tai buvo ivardinta kaip vienintelis sios paletes minusas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 17:27)
Prašau prašom (foto prastos, nes blicas neveikia, o kambary jau prietema), pafotkinau prie visom gerai pažystamo essence nagų lako  ax.gif

Dekui labai aciuks.gif bet kokios kietos spalvos atrodo.. ten kur as video idejus, tai atrodo ikisi sepetuka ir pasikabina, o cia taip kietai, kol nauja jauciu.. biggrin.gif seip labai faina palete drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 18:04)
Dekui labai  aciuks.gif bet kokios kietos spalvos atrodo.. ten kur as video idejus, tai atrodo ikisi sepetuka ir pasikabina, o cia taip kietai, kol nauja jauciu.. biggrin.gif seip labai faina palete drinks_cheers.gif  wub.gif

man jos kaip tik minkstos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 18:04)
Dekui labai  aciuks.gif bet kokios kietos spalvos atrodo.. ten kur as video idejus, tai atrodo ikisi sepetuka ir pasikabina, o cia taip kietai, kol nauja jauciu.. biggrin.gif seip labai faina palete drinks_cheers.gif  wub.gif

Mano kietokos splavos g.gif , bet gal dėl mano minkšto teptuko, toks jau panaudotas ir skystas jis, ištežes, reikia jaučiu naują iš slėptuvės traukt, o tą mest per fortkę biggrin.gif Tada gal pakabinsiu minkštai spalvas.... rolleyes.gif
Atsakyti