Mane dar domina atsiliepimai apie cream gliter palete akiu seseliu.. kaip jie ten?
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 21:46)
Tai va, aš amžiais nuo tavęs ką nors nusižiūriu
Ania.... O ką dar nužiūrėjot?
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 22:35)
Mane dar domina atsiliepimai apie cream gliter palete akiu seseliu.. kaip jie ten?
Aš irgi buvau susigundžius tais blizgiais, bet kažkuriam psl internete skaičiau atsiliepimus ir buvo vertinimai, tai nekokie vertinimai ir atsiliepimai, neva prastai dengiasi, nekokybiški, nelaiko ir bla bla bla...
Tik niekaip neatgaminu, kur buvau radus tą info, bet išskaičiau atsimenu viską ir persigalvojau - nebeužsisakiau
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 13:24)
Ania.... O ką dar nužiūrėjot?
Dabar jau neatgaminsiu, bet prisiskaitau tavo atsiliepimų ir vis ko nors naujo užsimanau
QUOTE(Eveliina @ 2010 10 25, 16:22)
o mane domina 3-ju, 5-iu spalvu paletes ir po viena spalva seseliai, ar gerai tepasi, pasiskirsto, s ilgai laikosi ir pan.
Apie vienspalvius tai girdėjus laaabai daug gerų atsiliepimų. Youtube'j labai populiarūs ir kokybe daug kas lygina su MAC. Va aš šitas paletes planuoju pirkti :
The Caribbean Collection 5 colour palette I Dream Of Barbados
10 Color Palette The Runway Collection & For Your Eyes Only For Eye Color Brown
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 12:24)
Aš irgi buvau susigundžius tais blizgiais, bet kažkuriam psl internete skaičiau atsiliepimus ir buvo vertinimai, tai nekokie vertinimai ir atsiliepimai, neva prastai dengiasi, nekokybiški, nelaiko ir bla bla bla...
A.. jasna.. man kazkaip toks jausmas, kad jie gali subegt i voku rauksles.. ziurek, turiu prasyma.. gal gali nufotkint ta palete lupu prie kokio lupdazio? as neisivaizduoju jos dydzio ar daug ten to produkto? nes as pvz turiu elf tokiam keturkampiam induke, tai ten daaaaaug to lupdazio, gilus, platus ir nu daug zodziu bet ziuriu, kad nebus daug, nes svoris tik 7.5g visu spalvu,o pas mane vienos 11g
Nežinau kiek daug, bet man tai per akis tų keturiu spalvų man net NARS lūpdažio apvalioj pakuotėj atrodo daug, nors rašo tik 4,5gr, bet nežinau kiek laiko užteks, turbūt ir pasens, o aš neišnaudosiu iki galo
Šiaip nedidukė paletė, aš ją rankinuke laisvai nešiojuos nei sunki, nei vietos daug užima....
Prašau prašom (foto prastos, nes blicas neveikia, o kambary jau prietema), pafotkinau prie visom gerai pažystamo essence nagų lako
Šiaip nedidukė paletė, aš ją rankinuke laisvai nešiojuos nei sunki, nei vietos daug užima....
Prašau prašom (foto prastos, nes blicas neveikia, o kambary jau prietema), pafotkinau prie visom gerai pažystamo essence nagų lako
Man tai teptukas labai prastas joje, beveik nenaudoju, užteko vieną kartą pabraukt, po to pusdienį apkibusias lūpas nuo šerelių krapščiau
Naudoju kitą teptuką, nes gražiau padengia ir nesišeria taip kaip NYX teptukas
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 17:42)
Man tai teptukas labai prastas joje, beveik nenaudoju, užteko vieną kartą pabraukt, po to pusdienį apkibusias lūpas nuo šerelių krapščiau
naudosiu, jauciu, ir as savaji
aha, kazkuriam blog'e ir as skaiciau, kad teptukas tikrai nieko vertas.. bet tai buvo ivardinta kaip vienintelis sios paletes minusas
QUOTE(NORIKA @ 2010 10 25, 17:27)
Dekui labai bet kokios kietos spalvos atrodo.. ten kur as video idejus, tai atrodo ikisi sepetuka ir pasikabina, o cia taip kietai, kol nauja jauciu.. seip labai faina palete
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 18:04)
Dekui labai bet kokios kietos spalvos atrodo.. ten kur as video idejus, tai atrodo ikisi sepetuka ir pasikabina, o cia taip kietai, kol nauja jauciu.. seip labai faina palete
man jos kaip tik minkstos atrodo
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 18:04)
Mano kietokos splavos , bet gal dėl mano minkšto teptuko, toks jau panaudotas ir skystas jis, ištežes, reikia jaučiu naują iš slėptuvės traukt, o tą mest per fortkę Tada gal pakabinsiu minkštai spalvas....