Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(Vitulka @ 2010 10 24, 13:41)
kelkit nuorodas puslapių, iš kurių keliat nuotraukas, nes nuotraukų gali nelikt ateity  mirksiukas.gif

Dekui uz patarima, nepagalvojom unsure.gif
jei ka sakysiuos, tai sita palete pirma ka imsiu Nude bigsmile.gif
http://www.youtube.c...h?v=8I76YcgP-Vk
kazkas is sm pirko ja.. gal dar kas naudoja, butu idomu atsiliepimai bigsmile.gif atrodo tai labai pigmentuoti kaip bebutu keista, minktai imasi, kreminis produktas, super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 spalio 2010 - 12:53
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 13:45)
kazkas is sm pirko ja.. gal dar kas naudoja, butu idomu atsiliepimai bigsmile.gif atrodo tai labai pigmentuoti kaip bebutu keista, minktai imasi, kreminis produktas, super thumbup.gif

jei nenusišneku, tai lyg NORIKA juos pirko. Aš irgi į šitą paletę vis žiūriu ir gundausi, bet ligšiol pavyko susilaikyti, noriu daugiau įspūdžių
Atsakyti
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 24, 14:27)
jei nenusišneku, tai lyg NORIKA juos pirko. Aš irgi į šitą paletę vis žiūriu ir gundausi, bet ligšiol pavyko susilaikyti, noriu daugiau įspūdžių

As galvojau, kad jie visai nepigmentuoti, bet kai pazejau video tai wub.gif nu tooookie faini pasirode..
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 10 24, 00:02)

Tikrai labai graži spalvytė. wub.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 12:51)
Nu va, kitas reikalas, manau tikrai pagelbes renkantis sios foto 4u.gif mane dar domina ju blush.. kazin kaip kokybe? g.gif

Gerų atsiliepimų girdėjus thumbup.gif Aš tai va šituos galvoju pirkt wub.gif :
Peach
user posted image

Natural
user posted image

Angel
user posted image

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 14:45)
Dekui uz patarima, nepagalvojom  unsure.gif

Pirko Norika, ir rašė jau atsiliepimus, kad patiko, minkštai tepasi, pigmentuoti ir t.t. Aš tai niekada neatkreipdavau dėmesio į lūpdažių paletes, bet po Norikos posto labai šitos užsimaniau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 15:26)
Gerų atsiliepimų girdėjus thumbup.gif Aš tai va šituos galvoju pirkt wub.gif :
Peach
Natural
Angel

Sorry, bet man tai jie visi 3 beveik identiski 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 16:51)
Sorry, bet man tai jie visi 3 beveik identiski 4u.gif  biggrin.gif

O tai ko čia pykt? biggrin.gif Taip, man jie irgi identiški, bet vistiek visų 3 noriu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 15:58)
O tai ko čia pykt? biggrin.gif Taip, man jie irgi identiški, bet vistiek visų 3 noriu. biggrin.gif

Ne brangioji, man atrodo atvaziuosi pas mane rimtam gydymui lotuliukas.gif doh.gif nu gi pasiim viena ruzava, kita persikini kita dar koki.. nu kam tokie panasus 3.. ar cia man dovanu Kaledom? flirt.gif lotuliukas.gif tongue.gif ne, jei rimtai, tai tikrai grazios spalvytes.. bet ulta.com blush nematiau g.gif
Atsakyti
Va cia daugumos lupdaziu spalvos labai aiskiai pavaizduotos.. gal kazkam pravers
http://shimmerkisser...tches-part.html
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 17:11)
Va cia daugumos lupdaziu spalvos labai aiskiai pavaizduotos.. gal kazkam pravers

kokia grazi MARS spalvyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 13:45)

QUOTE(Tik$a @ 2010 10 24, 14:27)

Pirkau aš......  4u.gif
Atsišaukimą jau rašiau "paskutinių pirkinių" temoj, nes NYX temos dar gimusios nebuvo  biggrin.gif
Na galiu po ilgesnio naudojimo dar pasakyt - pigmento man pakanka, nenoriu ryškių spalvų, man reikėjo kasdien vos vos tokių natūralių, tai ne visos tokios, tarkim ta antra rožinė splava iš kairės tai gana ryškoka, nors net realiai atrodo tokia "nekalta"  biggrin.gif
Pirmos iš kairės dar net nebandžiau, vidurinė mieliausia, švelni rožinė, labiau gal vasarai, bet naudosiu ir šaltu sezonu, nebijau tokių spalvų  smile.gif 
Antra iš dešinės irgi miela, tokia neryški....
O pirma iš dešinės tai man nelabai tiko, tokia kaip smėlio, kūno spalva, kadangi lūpos mano plonokos, tai visai kaip be lūpų atrodau.... Na gal prie makiažo ryškiom akim ir tiktų, dar nebandžiau, bet kasdien nebus naudojama.... pati spalva man labai graži, tik gaila kad nelabai man tinka.... unsure.gif
Beje pasidažius lūpas ir atsigėrus ar ko suvalgius blizgesiukas nusivalgo, bet va tas pigmentas lyg cheminių lūpdažių - įsigeria į lūpas ir pati spalva lieka, tai nežinau ar čia gerai ar blogai, na bent jau nereikia traukt lūpdažių po kiekvieno arbatos puodelio ar lengvo užkandžio darbe  biggrin.gif
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 15:26)
Pirko Norika, ir rašė jau atsiliepimus, kad patiko, minkštai tepasi, pigmentuoti ir t.t. Aš tai niekada neatkreipdavau dėmesio į lūpdažių paletes, bet po Norikos posto labai šitos užsimaniau. wub.gif

Aha, aš reklamatorė nebloga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 24 spalio 2010 - 16:56
QUOTE(Etama @ 2010 10 23, 23:02)

Aciu, nelabai man tokia spalva unsure.gif

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 17:11)

Kokia gerule nuoroda bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Uzsimaniau dar kaip min 5 lupdaziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 17:09)
Ne brangioji, man atrodo atvaziuosi pas mane  rimtam gydymui lotuliukas.gif  doh.gif nu gi pasiim viena ruzava, kita persikini kita dar koki.. nu kam tokie panasus 3.. ar cia man dovanu Kaledom? flirt.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif ne, jei rimtai, tai tikrai grazios spalvytes.. bet ulta.com blush nematiau g.gif

Tu gi žinai mane, nepagydoma ligonė doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(NORIKA @ 2010 10 24, 18:56)
Aha, aš reklamatorė nebloga  biggrin.gif

Tai va, aš amžiais nuo tavęs ką nors nusižiūriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti