QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 13:45)
jei ka sakysiuos, tai sita palete pirma ka imsiu Nude
http://www.youtube.c...h?v=8I76YcgP-Vk
kazkas is sm pirko ja.. gal dar kas naudoja, butu idomu atsiliepimai atrodo tai labai pigmentuoti kaip bebutu keista, minktai imasi, kreminis produktas, super
QUOTE(Tik$a @ 2010 10 24, 14:27)
jei nenusišneku, tai lyg NORIKA juos pirko. Aš irgi į šitą paletę vis žiūriu ir gundausi, bet ligšiol pavyko susilaikyti, noriu daugiau įspūdžių
Pirkau aš......
Atsišaukimą jau rašiau "paskutinių pirkinių" temoj, nes NYX temos dar gimusios nebuvo
Na galiu po ilgesnio naudojimo dar pasakyt - pigmento man pakanka, nenoriu ryškių spalvų, man reikėjo kasdien vos vos tokių natūralių, tai ne visos tokios, tarkim ta antra rožinė splava iš kairės tai gana ryškoka, nors net realiai atrodo tokia "nekalta"
Pirmos iš kairės dar net nebandžiau, vidurinė mieliausia, švelni rožinė, labiau gal vasarai, bet naudosiu ir šaltu sezonu, nebijau tokių spalvų
Antra iš dešinės irgi miela, tokia neryški....
O pirma iš dešinės tai man nelabai tiko, tokia kaip smėlio, kūno spalva, kadangi lūpos mano plonokos, tai visai kaip be lūpų atrodau.... Na gal prie makiažo ryškiom akim ir tiktų, dar nebandžiau, bet kasdien nebus naudojama.... pati spalva man labai graži, tik gaila kad nelabai man tinka....
Beje pasidažius lūpas ir atsigėrus ar ko suvalgius blizgesiukas nusivalgo, bet va tas pigmentas lyg cheminių lūpdažių - įsigeria į lūpas ir pati spalva lieka, tai nežinau ar čia gerai ar blogai, na bent jau nereikia traukt lūpdažių po kiekvieno arbatos puodelio ar lengvo užkandžio darbe
QUOTE(6Combo9 @ 2010 10 24, 15:26)
Pirko Norika, ir rašė jau atsiliepimus, kad patiko, minkštai tepasi, pigmentuoti ir t.t.
Aš tai niekada neatkreipdavau dėmesio į lūpdažių paletes, bet po Norikos posto labai šitos užsimaniau.
Aha, aš reklamatorė nebloga