Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(Almost @ 2013 01 20, 18:13)

Jau ziurejau cia, bet apacioj prie komentaru parasyte, kad "the nude - sold out" verysad.gif
Bent tiek pasiseke, kad viena mergina pasisiule perparduoti, tai galesiu isbandyt clap.gif:
Aciu, merginos, uz pastangas notworthy.gif
Atsakyti
Sveikos,

As naudoju NYX skaistalus. Natural ir Taupe spalvos. Taupe naudoju kaip konturavimo priemone, tai patinka (butent del spalvos), bet siaip man sie skaistalai neee. Mazai spalvos pigmento, miltuoti. Prasta kokybe.
Atsakyti
QUOTE(~Bambolina~ @ 2013 01 20, 19:06)
Sveikos,

As naudoju NYX skaistalus. Natural ir Taupe spalvos. Taupe naudoju kaip konturavimo priemone, tai patinka (butent del spalvos), bet siaip man sie skaistalai neee. Mazai spalvos pigmento, miltuoti. Prasta kokybe.

O man patiko jie unsure.gif Kol kas turiu tik pora spalvyčių - taupe ir expresoo.
Taupe irgi kontūravimui naudoju: patinka, kad gan šviesi spalva, lengva sluoksniuoti, sunku padaugint ir labai natūraliai atrodo thumbup.gif
Expresso - labai natūrali matinė rausva spalvytė. Manęs šie skaistalai visiškai nenyvylė - gražios spalvos, gražiai dengiasi ir puikiai atlaiko visą darbo dieną rolleyes.gif

Taip pat labai gerą įspūdį paliko NYX black label lūpdažiai. Kol kas pirkau tik porą spalvų - Natural ir Diva, bet būtinai užsisakysiu daugiau spalvų, kai tik "cherryculture" jos atsiras...
Šiaip su lūpdažiais nelabai draugavau - brangiems gailėjau $$$ (ypač kol nesu tikra, kokios spalvos man tinka ir patinka), o pigūs nuvildavo, ypač dėl nepakankamo drėkinimo. O va Nyx black label labai natūraliai jaučiasi ant lūpų, neerzina, puikiai ir be blizgesio "nešiojasi" ax.gif

Nyx Megashine Lipgloos - pirkau Natural, Smokey look ir Pink Rose spalvas. Blizgesiukai atrodo neblogi, bet labai labai stipriai nesužavėjo. Spalvos labai gražios, ypač Smokey look, bet man truputį kliūna jų saldokas sintetinis skonis (jei galima taip pavadint biggrin.gif) Ant sveikų lūpų atrodo gražiai, bet jei nors kiek suskerdėja, ar pašerpetoja - blizgesys to nė kiek nepaslepia ir atrodo nekaip. Šiaip sunaudosiu tuos blizgesiukus ir tik tada galvosiu, ar kartosiu - kol kas įspūdžiai labai kontrastingi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ketus: 22 sausio 2013 - 10:50
Lietuvoje atsirado NYX!! Mačiau šviežiai išdėliotą stendą Vilniaus Gedimino9 Sarmoje. Kainos maždaug tokios: blizgiai po 25lt, šešėliai irgi po 25lt,maskuokliai taip pat. Mačiau yra primer'ių, ir netgi tas curve eyeliner ar kaip ten jis vadinasi.
Atsakyti
tie blizgiai turi kvapą? nepatinka kai labai kvepia ir ilgai jaučiasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2013 06 06, 20:01)
tie blizgiai turi kvapą? nepatinka kai labai kvepia ir ilgai jaučiasi blush2.gif

Turi. Kvapas intensyvus ir saldus ax.gif
Atsakyti
O Kaune kažin yra ar ne, gal kas užmatėt? ax.gif
Atsakyti
O Klaipėdoje nematėt niekas? Akropolio Sarmoj tai nemačiau dar rods.

P.S. Kad jau sulaukėm NYX Lietuvoj, gal palaikom špygas už Revlon grįžimą į LT. Kas žino, gal sulauktumėm biggrin.gif
Atsakyti
kur dar Vilniuje uzmatet NYX? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2013 06 11, 01:24)
kur dar Vilniuje uzmatet NYX? 4u.gif

Oze, tik niekaip neatsimenu ar Sarmoje ar Douglase, regis pastarajame.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 06 07, 16:56)
O Kaune kažin yra ar ne, gal kas užmatėt? ax.gif

Yra - Douglas Hyper Maximoje. thumbup.gif
Atsakyti
Prekybos centre "Savas", Sarmoje yra 4u.gif
Atsakyti