Varvinau seilę į Bobbi Brown Pot Rouge, bet žiūriu, kad NYX kreminius skaistalus giria daug labiau už BB Galvoju reikia pradžiai paimti NYX, nes kreminių nesu bandžiusi niekada.
Patarkite prašau kokią NYX kreminių skaistalų spalvą imti šviesiaodei? Esu gana šviesios gelsvos odos (pudrų dažniausiai imu pirmus numeriukus). Mėtausi tarp Glow (ar nebus per ryškūs), Boho Chic (kai kuriuose swatchuose jie man tokie labai jau šviesūs ir kažkokie bespalviai atrodo...) ir Natural
Šiuo metu naudoju Bourjois Lilas D'or, tai jų spalva man absoliučiai ideali (daug kas lygina su Nars Orgasm) - gal naudojančios tokius atspalvius patars kuriuos NYX imti
Patarkite prašau kokią NYX kreminių skaistalų spalvą imti šviesiaodei? Esu gana šviesios gelsvos odos (pudrų dažniausiai imu pirmus numeriukus). Mėtausi tarp Glow (ar nebus per ryškūs), Boho Chic (kai kuriuose swatchuose jie man tokie labai jau šviesūs ir kažkokie bespalviai atrodo...) ir Natural
Šiuo metu naudoju Bourjois Lilas D'or, tai jų spalva man absoliučiai ideali (daug kas lygina su Nars Orgasm) - gal naudojančios tokius atspalvius patars kuriuos NYX imti
Nežinau kada prasidėjo ir kada baigsis, bet šiuo metu vyksta visai geras išpardavimas. Ta proga prisisakiau skirtingų lūpdažių ir blizgesių išbandymui.
QUOTE(Ameera @ 2012 12 28, 14:42)
Nežinau kada prasidėjo ir kada baigsis, bet šiuo metu vyksta visai geras išpardavimas. Ta proga prisisakiau skirtingų lūpdažių ir blizgesių išbandymui.
ir? Naujiemes pirkinimas yra tema, nuolaidoms taip pat. Ką čia tokio informatyvaus parašėt, kad būtų įdomu skaityt pvz už savaitės?
QUOTE(Vitulka @ 2012 12 28, 16:02)
ir? Naujiemes pirkinimas yra tema, nuolaidoms taip pat. Ką čia tokio informatyvaus parašėt, kad būtų įdomu skaityt pvz už savaitės?
Ir tai yra info, kad yra išpardavimas, toms narėms, kurios to dar nežinojo. Tai pagrindinė esmė. Kur kitur skelbti žinutes apie išpardavimus? Ir jis aktualus dabar.
QUOTE(Ameera @ 2012 12 28, 15:06)
Ir tai yra info, kad yra išpardavimas, toms narėms, kurios to dar nežinojo. Tai pagrindinė esmė. Kur kitur skelbti žinutes apie išpardavimus? Ir jis aktualus dabar.
http://www.supermama...?...1883&st=264
QUOTE(Tutti @ 2012 05 01, 18:04)
cherryculture.com jau prasidėjo megasale - 40 proc. nuolaida nyx kosmetikai
Atsiprašau už offtopic, bet gal galite pasakyti, per kiek laiko maždaug atkeliauja prekės į LT iš šios parduotuvės?
Pirmą kartą pirkau keletą Nyx produktų cherryculture ir galvoju, kada jau galima siuntinuko tikėtis. Prekes jie išsiuntė gruodžio 12 d.
QUOTE(Ketus @ 2013 01 02, 14:16)
Atsiprašau už offtopic, bet gal galite pasakyti, per kiek laiko maždaug atkeliauja prekės į LT iš šios parduotuvės?
man į DE keliavo jei nesumeluosiu pusantro mėnesio jei ne ilgiau, jau buvau "nurašius" ir lipdukas buvo Hamburgo muitinės, o ten uostas - tai turbūt jie laivu siuntė.. bet gal man šiaip nepasisekė na svarbu galų gale atėjo.. QUOTE(Ameera @ 2013 01 20, 14:43)
Siaip sita, bet ne ta spalva Naturals cia, o as nude ieskau
QUOTE(Mo_Mo @ 2013 01 20, 09:57)
Prisiskaiciusi komentaru labai uzsimaniau nude lupu paletes. Deja, deja jau "discontinued" - nebegamina ju. Ebay randu tik kitu atspalviu paleciu uzsilikusiu, o nude - niekur... Gal kas kur netycia uzmatete?
http://www.ebay.com/...r-/230643904410