Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

Sveikos! 4u.gif

QUOTE(Tutti @ 2012 05 01, 19:04)
cherryculture.com jau prasidėjo megasale - 40 proc. nuolaida nyx kosmetikai 4u.gif

Tik labai gaila, kad ne visoms prekems. Taip norejau jumbo eye pencil, bet jam nera nuolaidos. unsure.gif

QUOTE(Blanche89 @ 2012 05 03, 12:08)
jums patogiau butu ant lupu, ar uztektu ant ranku?  smile.gif

Butu laaabai smagu, jei galetumet idet nuotraukas. Del manes, galetumet ir ant rankos, jei jums taip patogiau butu.
O gal dar turite powder blush?
Labai domintu atsiliepimai.
Esu sviesiaode ir sviesiaplauke, dairausi i Angel, Peach arba Mocha spalvas. Gal siu turite?
Atsakyti
Tai kur tos žadėtos nuotraukos? ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

NYX Cosmetics Spring Fling paletė. Gražus daiktas, bet labai jau pastelinis smile.gif
Atsakyti
Atejau pagirt NYX palete "Winter in Moscow". Na ka galiu pasakyt, seseliai wow! Labai pigmentuoti,puikiai dengiasi, grazios spalvos. Taip pat ir skaistalai. Labai puikus produktas uz juokinga kaina smile.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Gal kuri parekomenduosite koki NYX blizgi koralines-persiko spalvos? 4u.gif
Atsakyti
Vakar parduotuvej uzmaciau NYX didziule palete - Every Color Imaginable Eyeshadow Palette:
user posted image

ir kaina labai juokinga buvo, bet sudrebejo ranka, gal kas turit, ar verta ja isigyt? Ryskiu spalvu niekada nenaudojau, dazniausiai neutralius seselius naudoju, rudus, bronzinius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukšt @ 2012 10 01, 13:32)
Vakar parduotuvej uzmaciau NYX didziule palete - Every Color Imaginable Eyeshadow
ir kaina labai juokinga buvo, bet sudrebejo ranka, gal kas turit, ar verta ja isigyt? Ryskiu spalvu niekada nenaudojau, dazniausiai neutralius seselius naudoju, rudus, bronzinius... g.gif

As tai turiu va tokia palete:
user posted image
NYX Eyeshadow Palette Smokey Look Collection

Esu patenkinta kokybe. Spalvos grazios, seseliai gerai pigmentuoti ir gana lengvai issisklaido thumbup.gif pas mane dar ir lupdaziukai, tai jeigu einu i koki baliu visada naudoju tik juos, nes labai ilga laika issilaiko ant lupu, spalvas miksuoju. wub.gif

Pati dabar daug ko laukiu parkeliaujant rolleyes.gif sia savaite turiu gauti pirma partija blizgesiuku Lip Gloss Mega Shine Beige ir Natural ir Xtreme Lip Cream Buttery Nude ax.gif

Antra partija :
Lupdaziukus Soft Matte Lip Cream Antwerp ir Stockholm
Skaistaliuka Powder Blush Peach
Ir seseliu paletes Eye Shadow Palette Caviar and bubble ir Mysterious Brown

Labai laukiu, kada galesiu isbandyti smile.gif
Atsakyti
Merginos, is kur jus siunciates NYX kosmetika? Per tarpininkes?
Man jau beveik prisireike tos Champagne seseliu paletes doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 02 spalio 2012 - 15:54
QUOTE(ingapoc @ 2012 10 02, 15:53)
Merginos, is kur jus siunciates NYX kosmetika? Per tarpininkes?
Man jau beveik prisireike tos Champagne seseliu paletes  doh.gif

As per tarpininkes is ulta.com ir cheryculture.com bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, kas siuntėtės iš cheryculture.com, per kiek maždaug laiko ateina iki Lietuvos.
Patys jie atsiuntė laišką, kad jau išsiųsta.
Atsakyti
Norėčiau pamėginimui užsisakyt 2 mega shine blizgesius (perfect ir natural). Tik galvoju,kaip labiau apsimokėtų: ebay,per tarpininkes ar dar kaip g.gif Nes forume kiek žiūrėjau,tai nelabai pastebėjau,kad kas užsakinėtų iš kokios ulta.com, o su ebay man sekasi... prastokai biggrin.gif Gal kas ką patart galėtų? Kad ir į PM,jei čia gaunas off topic.;>
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2012 10 12, 22:37)
Norėčiau pamėginimui užsisakyt 2 mega shine blizgesius (perfect ir natural). Tik galvoju,kaip labiau apsimokėtų: ebay,per tarpininkes ar dar kaip g.gif Nes forume kiek žiūrėjau,tai nelabai pastebėjau,kad kas užsakinėtų iš kokios ulta.com, o su ebay man sekasi... prastokai biggrin.gif Gal kas ką patart galėtų? Kad ir į PM,jei čia gaunas off topic.;>

NYX turi cherryculture.com - siuncia sitas puslapis i LT, tik nezinau kaip su kainom siuntimo. Tarpininkes is esmes jums gali is bet kokio puslapio uzsakyt.

Na o is kur labiausiai apsimoka, tai ziurekit pati ir skaiciuokites kiek kuriuo atveju kainuotu.
Atsakyti