Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 14:06)

Akiu seseliai spalva Champagne&caviar. ZIAURIAI geri seseliai!!! pigmentacija neitiketina!!! kalbu butent apie situs, nes kitu nebandzius.. pvz yra juoda spalva..vos prilieciau pirsta ir kaip ANGLIS tiesiogine to zodzio prasme.. spalvos superines.. jau net nenoriu Naked paletes, nes sitos per akis, o ir kaina 10k mazesne. Nemiltuoti, stipriai pigmentuoti, toki sodrus, kreminiai/sausi seseliai. Superinis pirkinys, tikrai rekomenduoju
user posted image

Šituos ir aš neseniai gavau. Gėris thumbup.gif Visa diena išsilaiko ant vokų ir spalvos labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 22, 20:57)
Gal kuri turite ir naudojate SITA?
Kokie butu atsiliepimai? 4u.gif

aš tokią turiu, bet tik spalvą pabandžiau ir pardavinėju. Natural spalva gana tamsi doh.gif maskavo vidutiniškai,na gražiai dengiasi, atrodo gana lengva, nežinau kaip foto atrodo,ar tikrai HD biggrin.gif nesifotografavau

QUOTE(Renata123 @ 2012 03 23, 09:29)
Oho! blink.gif Ale kokie... doh.gif
Tikiuosi siemet taip nebus, bet ir cherryculture irgi buvo mega sale. Kazkuriuose bloguose skaiciau.

bet pernai tas mega sale buvo kovo pradžioj, o šiemet tik 20 proc išstenėjo. palauksiu velykų ir teks pirkt be nuolaidos, nes tušo labai labai reik

QUOTE(ruteliukste @ 2012 03 23, 10:05)
Šituos ir aš neseniai gavau. Gėris thumbup.gif  Visa diena išsilaiko ant vokų ir spalvos labai gražios wub.gif

man ir puikiai išsilaiko ant vokų, pirmi šešėliai, kurie nesubėga per visą dieną. Ir jokio skirtumo ar su pagrindu ar be smile.gif tik naudojasi kažkaip netaupiai, manau greit sunaudosiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 23 kovo 2012 - 10:29
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 23, 09:29)
Oho! blink.gif Ale kokie... doh.gif
Tikiuosi siemet taip nebus, bet ir cherryculture irgi buvo mega sale. Kazkuriuose bloguose skaiciau.

Tai cia NYX.com puslapyje buvo ir rodos kazkas su 12 susije - gal 12 metu jiems buvo ar pan, del to tos kainos po $1.2 ax.gif O cherryculture per tas visas akcijas baisiai ilgai siuncia siuntinukus, bet pas juos tvarkingai viskas visada.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 23, 10:27)
aš tokią turiu, bet tik spalvą pabandžiau ir pardavinėju. Natural spalva gana tamsi doh.gif maskavo vidutiniškai,na gražiai dengiasi, atrodo gana lengva, nežinau kaip foto atrodo,ar tikrai HD biggrin.gif nesifotografavau

Dekui! 4u.gif Gaila, kad spalva gana tamsi, buciau is jusu peremusi. As esu sviesiaode (gal ne visai jau balta kaip Paksaite). Tai gal man tada reiketu soft beige ar nude. g.gif
O gal galite neismanelei paaiskinti? ax.gif Kremine pudra paskutini karta naudojau pries kokius 3 metus, na nelabai man patinka su jom tepliotis. Dabar vel uzsinorejau, bet ko nors laaabai lengvo. Sitas HD ir yra krem-pudra, ar cia yra kazkoks makiazo pagrindas, ant kurio po to dar reikia tepti papildomai kremine pudra? Ar jis vienas ant veiduko graziai atrodys?
Aciu! 4u.gif

QUOTE(shopingas @ 2012 03 23, 15:37)
Tai cia NYX.com puslapyje buvo ir rodos kazkas su 12 susije - gal 12 metu jiems buvo ar pan, del to tos kainos po $1.2  ax.gif O cherryculture per tas visas akcijas baisiai ilgai siuncia siuntinukus, bet pas juos tvarkingai viskas visada.

Zinau, kad siuntimas gali uztrukti. Jie net skelbdami akcija prie * buvo parase, kad siuntimas gali uztrukti nuo 1 iki 14 dienu. Kadangi man nera skubu - tai laukiu, nors tas laukimas, tai vargina. unsure.gif Noris kuo greiciau viska turet ir isbandyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 23, 21:04)
Dekui! 4u.gif Gaila, kad spalva gana tamsi, buciau is jusu peremusi. As esu sviesiaode (gal ne visai jau balta kaip Paksaite). Tai gal man tada reiketu soft beige ar nude. g.gif
O gal galite neismanelei paaiskinti? ax.gif Kremine pudra paskutini karta naudojau pries kokius 3 metus, na nelabai man patinka su jom tepliotis. Dabar vel uzsinorejau, bet ko nors laaabai lengvo. Sitas HD ir yra krem-pudra, ar cia yra kazkoks makiazo pagrindas, ant kurio po to dar reikia tepti papildomai kremine pudra? Ar jis vienas ant veiduko graziai atrodys?

čia krempudra, prieš ją tepant galima naudoti ir makiažo pagrindą, bet nebūtina smile.gif
Aš su šita pudra būtinai naudočiau ir birią, man labiau patinka matinė oda, o nuo HD oda tokia truputį švytinti, ne šlapiai, be blizgučių,na bet ne matinis variantas smile.gif
mano oda beveik kaip Paksaitės biggrin.gif bet šita pudra reikalinga vasarai, tai net nežinau, žiūrėjau žiūrėjau bloguose tas spalvas, bet bijau ir pirkt, šviesiausia vasarai jaučiu bus per šviesi, o ta antra, man neaiški,kažkaip perdaug į geltonumą smile.gif
Jei nori labai lengvos pudros, tai gal reik kokios kitos pasiieškot, čia nėra visai lengvas variantas mirksiukas.gif sakyčiau vidutiniškai maskuojanti
Atsakyti
Labai nustebino juodas akiu piestukas - toks rodosi kad kietas, bet breziasi labai gerai, nusibreziau ant virsutinio voko pravedima, tai visa diena kuo ouikiausiai islaike, jokiu pataisymu nereikejo daryti 4u.gif
kai testavau piestuka ant rankos, tai poto net su muilu sunkiai plovesi rolleyes.gif
na blizgiu tai jau ne girti nereikia wub.gif
Atsakyti
Gal kas norit, "nelimpa" man tos spalvos:
parduodu 10 šešėlių NYX paletę SEXY BLUE EYES, visos spalvos šiek tiek pabandytos, aplikatorius nenaudotas:
user posted image

user posted image

user posted image
Kaunas. Kaina 40 LT. A/ž
Atsakyti
turiu sios firmos 30 lupdaziu, kazkur 10 blizgium apie 10 slim eye pencils, kelis jumbo eye pencils, kelis slim lip pencils ir pora jumpo lip pencils bei akiu paletes 2. zdz, daug is ju pirkau biggrin.gif jei ka nors domintu nuotraukos, kaip spalvos atrodo is tikro, tai galyt kreiptis, jei turesiu reikiama spalva, tai padesiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2012 04 30, 18:05)
turiu sios firmos 30 lupdaziu, kazkur 10 blizgium apie 10 slim eye pencils, kelis jumbo eye pencils, kelis slim lip pencils ir pora jumpo lip pencils bei akiu paletes 2. zdz, daug is ju pirkau biggrin.gif jei ka nors domintu nuotraukos, kaip spalvos atrodo is tikro, tai galyt kreiptis, jei turesiu reikiama spalva, tai padesiu smile.gif))

oho bigsmile.gif tai įmesk foto į šitą temą, mane domina lūpdažiai ir blizgiai smile.gif
Atsakyti
cherryculture.com jau prasidėjo megasale - 40 proc. nuolaida nyx kosmetikai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 05 01, 08:14)
oho bigsmile.gif tai įmesk foto į šitą temą, mane domina lūpdažiai ir blizgiai smile.gif

jums patogiau butu ant lupu, ar uztektu ant ranku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanche89 @ 2012 05 03, 12:08)
smile.gif
jums patogiau butu ant lupu, ar uztektu ant ranku?  smile.gif

rimtai dėsit foto? tai būtų gerai ant lūpų matiniai lūpdažiai jei tokių turit. Blizgių jau apsipirkau, daugiau ir nepirksiu šiemet smile.gif
Atsakyti