Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

Jau kurį laiką naudoju Champagne & Caviar paletę. Labai natūraliai atrodo, spalvos su blizgučiais nėra labai blizgios, o matinės nėra miltukinės, net nevisai matinės. Juoda spalva labai gerai sueina pravedimui. Tik balta spalva visiškai nepigmentuota, na bet tepu po antakiu, tai vos vos pašviesina, bet nenubalina. Manau čia bus pirma šešėlių paletė, kurią sunaudosiu iki galo smile.gif
Atsakyti
merginos priminkit, kur jus perkat NYX kosmetika ( blizgius) ?
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 17, 12:27)
Jau kurį laiką naudoju Champagne & Caviar paletę. Labai natūraliai atrodo, spalvos su blizgučiais nėra labai blizgios, o matinės nėra miltukinės, net nevisai matinės. Juoda spalva labai gerai sueina pravedimui. Tik balta spalva visiškai nepigmentuota, na bet tepu po antakiu, tai vos vos pašviesina, bet nenubalina. Manau čia bus pirma šešėlių paletė, kurią sunaudosiu iki galo  smile.gif

Sutinku su jusu nuomone drinks_cheers.gif man ji irgi labai patinka.. ir tikrai balta spalva maziausia pigmentuota trb, bet man uztenka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 17, 11:27)
Jau kurį laiką naudoju Champagne & Caviar paletę. Labai natūraliai atrodo, spalvos su blizgučiais nėra labai blizgios, o matinės nėra miltukinės, net nevisai matinės. Juoda spalva labai gerai sueina pravedimui. Tik balta spalva visiškai nepigmentuota, na bet tepu po antakiu, tai vos vos pašviesina, bet nenubalina. Manau čia bus pirma šešėlių paletė, kurią sunaudosiu iki galo  smile.gif

As kaip tik neseniai uzsisakiau sia palete. bigsmile.gif Tikiuosi tiks melynakei? g.gif
Dar apart seseliu uzsakiau viena Megashine blizgi, 4 spalvu blizgiu palete ir Jumpo lip pencil. Parasysiu atsiliepimus, kai gausiu.

QUOTE(muji @ 2012 03 18, 19:54)
merginos priminkit, kur jus perkat NYX kosmetika ( blizgius) ?

As pirkau per tarpininke is cherryculture.com Kaip tik pries kelias dienas papildoma -20% nuolaida buvo viskam.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 18, 21:42)
As kaip tik neseniai uzsisakiau sia palete. bigsmile.gif Tikiuosi tiks melynakei? g.gif
Dar apart seseliu uzsakiau viena Megashine blizgi, 4 spalvu blizgiu palete ir Jumpo lip pencil. Parasysiu atsiliepimus, kai gausiu.
As pirkau per tarpininke is cherryculture.com Kaip tik pries kelias dienas papildoma -20% nuolaida buvo viskam.

per tarpininke gavosi pigiau? bet juk cherryculture siuncia i Lietuva, ar as klystu ?
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2012 03 18, 22:42)

Man rodos šita paletė tinka visokių spalvų akims, nes pasidažius praktiškai nesimato,kad pasidažyta biggrin.gif nebent panaudoti tamsias spalvas. Na bet man tas patinka, nes ilgai ieškojau tokios paletės, su kuria galėčiau pasidaryti dieninį ,,nematomą" makiažą, o esant reikalui ir ryškų, bet nespalvotą.
Aš vis seku cherryculture puslapį ir laukiu kokio 40 proc. nyx mega sale,kaip pernai buvo, nes turiu didelį pageidavimų sąrašą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 18, 23:22)
per tarpininke gavosi pigiau? bet juk cherryculture siuncia i Lietuva, ar as klystu ?

As taip pat per ta nuolaida siunciausi per tarpininke pora blizgiu, tai tiesiogiai i Lt butu iseje apie 10$, per tarpininke iseis zymiai pigiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 18, 22:22)
Man rodos šita paletė tinka visokių spalvų akims, nes pasidažius praktiškai nesimato,kad pasidažyta biggrin.gif nebent panaudoti tamsias spalvas. Na bet man tas patinka, nes ilgai ieškojau tokios paletės, su kuria galėčiau pasidaryti dieninį ,,nematomą" makiažą, o esant reikalui ir ryškų, bet nespalvotą.
Aš vis seku cherryculture puslapį ir laukiu kokio 40 proc. nyx mega sale,kaip pernai buvo, nes turiu didelį pageidavimų sąrašą smile.gif

praneškit čia kai bus tokia akcija ir per kokią tarpininkę pirksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 18, 22:22)

Dekui! 4u.gif
Tos didziosios nuolaidos ir as laukiu. biggrin.gif Skaiciau daug amerikieciu blogu, tai jei neklystu tokia nuolaida buvo ir pernai, ir uzpernai, tikekimes ir siais metais nepasykstes. bigsmile.gif Mano saraselis irgi gan ilgas, bet dabar apsiribojau butiniausia kosmetika, nes ziuriu, kad visi blizgiai i pabaiga, o "dieniniu" seseliu is vis neturiu. Tikiuosi, kad tiks man tos splavytes. cool.gif
Atsakyti
Gal kuri turite ir naudojate SITA?
Kokie butu atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 03 18, 23:22)

Pernai paciam NYX puslapyje turejo but sale'as - beveik visos prekes po $1.20 (berods tik didziosios paletes neiejo ir dar kazkas). Nu ir ta diena bei valanda kai turejo prasidet sitas ispardavimas, uzluzo ju puslapis. Per twitter ir FB NYX rase, kad tvarko ziuri ir tt, kad vistiek duos tiek pagt laiko apsipirkimam ir pan.... Jau rase kelis kartus, kad beveik sutvarke, o realiai tadien ir neprasidejo sale'as. Paskui kai kam atidarydavo ju puslapi, bet laaabai ilgai kraudavo kiekviena puslapi, o galiausiai susidejus krepseli nejo apmoket doh.gif lotuliukas.gif Tai visi visur skundesi, bet NYX nieko nedare sad.gif Nes tipo gi va apsipirko zmones su ta nuolaida (o kad tokiu vienetai buvo, tai jiems dzin)...

Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 03 23, 03:19)
Pernai paciam NYX puslapyje turejo but sale'as - beveik visos prekes po $1.20 (berods tik didziosios paletes neiejo ir dar kazkas). Nu ir ta diena bei valanda kai turejo prasidet sitas ispardavimas, uzluzo ju puslapis.

Oho! blink.gif Ale kokie... doh.gif
Tikiuosi siemet taip nebus, bet ir cherryculture irgi buvo mega sale. Kazkuriuose bloguose skaiciau.
Atsakyti