Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

amber123, o NYX pagrindo nebandėt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 12 28, 12:39)
amber123, o NYX pagrindo nebandėt?  biggrin.gif

ne biggrin.gif as sakau, turiu pagrinda, kuris man laiko.. uma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 12:40)
ne  biggrin.gif as sakau, turiu pagrinda, kuris man laiko.. uma 4u.gif

ai, aš supratau, kad jūs vis nerandat lotuliukas.gif

jau man šitas koks gražus blizgis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2011 12 28, 13:22)
ai, aš supratau, kad jūs vis nerandat  lotuliukas.gif
jau man šitas koks gražus blizgis  wub.gif

Ne, ne, dekui turiu kol kas.. tik sakau, kad netinka man tie kur toki slidus, kaip Artdeco.. unsure.gif beja, papirkau BB blizgesi, tai tekstura beveik identiska nyx blizgiui spalvyte natural.. tik ji sviesesne.. bet seip, mazai kuom atsilieka 4u.gif
koks cia? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 gruodžio 2011 - 12:37
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 13:37)
Ne, ne, dekui turiu kol kas.. tik sakau, kad netinka man tie kur toki slidus, kaip Artdeco..  unsure.gif beja, papirkau BB blizgesi, tai tekstura beveik identiska nyx blizgiui spalvyte natural.. tik ji sviesesne.. bet seip, mazai kuom atsilieka 4u.gif
koks cia? bigsmile.gif

NYX Burgundy Mega Shine Lipgloss karsta.gif turbūt pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
o kokie atsiliepimai apie nyx nagu lakus?
Atsakyti
gal kuri turi single eyeshadows ir kurią nors iš šių palečių
user posted image
ar labai skiriasi kokybė? Nežinau ar geriau pirkti paletą, ar susipirkti atskiras spalvas. Norėtųsi kokybiškų neutralių spalvų rinkinuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 07 vasario 2012 - 15:51
QUOTE(Tutti @ 2012 02 07, 16:49)

Aš turiu nusipirkusi tik paletę "Shampagne and caviar" pavienių šešėlių neturiu. Prieš pirkdama žiūrėjau atsiliepimus youtube. Daug merginų sakė,kad kai kurios spalvos (labai labai retai ) atrodo "caky", kaip suprantu tai nepriklauso nuo to ar tai pavieniai šešėliai ar paletė. Asmeniškai mano paletėje yra dvi blizgios auksinės spalvos, vien alyg kiek šaltesnio atspalvio, kita šilta šilta auksinė ir galiu pasakyti,kad ant akių jos tikrai atrodo "caky", nežinau kaip tiksliai apibūdinti, bet prasčiau dengiasi ir atrodo tos spalvos. Spalvų intensyvumas, išsilaikymas (visad tepu ant UD primerio) visų yra tikrai geras, kai kurios jų tikrai gali prilygti mano mylimam mac. Mano paletėje dar yra blizgi rausva spalva, tai tiesiog myliu ją smile.gif taip pat labai fantastiškos tamsiai ruda ir juoda, manau, matinės spalvos šios fiimos visos žiūrėsis puikiai. Mano paletėje balta matinė, man ir gal kiek per matinė, čiut ne kreidinė, bet tikrai galima gražiai padengti ir žiūrisi normaliai. Visumoj, kaip už tokią mažą kainą tai pakankamai geri, pigmentuoti, gerai besilaikantys šešėliai ir tikrai apsimoka pirkti paletę.
Atsakyti
Gavau kalėdų proga tokią dovanėlę lotuliukas.gif

user posted image

nu ką, visai neblogas daiktas daug spalvų, šešėliai gana neblogi, o daugiau nelabai išbandžiau rolleyes.gif
Atsakyti
ačiū už atsiliepimus, jaučiu reiks paimt paletę pradžiai.

Noriu pagirti nyx doll eye ilginantį tušą, mano ilgos susivėlę blakstienos, tai jas labai gražiai sušukuoja, atskiria blakstienas. norint storesnių reik ne kartą dažyti, bet atrodo labai gražiai,tikros lėliškos blakstienos smile.gif nebyra

SweetCheery graži paletė,kaži kaip lūpų dažų ir skaistalų kokybė
Atsakyti
Aš turėjau tas mažasias paletes po 10 spalvų, jeigu gerai dabar pamenu "Romance", "Smokey eyes" ir "Champagne and Caviar". Lyginant su individualiais NYX šešėliais, jos man buvo prastesnės. Šešėliai mažiau pigmentuoti, miltingesni. Aš saviškes išdalinau draugėms, pati nusipirkau reikiamas spalvas atskirai smile.gif Joms priekaištų neturiu jokių, naudoju kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2012 02 08, 10:46)
SweetCheery graži paletė,kaži kaip lūpų dažų ir skaistalų kokybė

Lupų dažai tai prastoki, neryškūs, greitai nusivalo schmoll.gif o skaistalai su tos paletės šepetėliu sunkokai tepasi, bet su kitu šepetėliu gerai užsitepė thumbup.gif
Atsakyti