Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 22:00)
virsuj vidurine ir apacioj balta, vidurine ir juoda  biggrin.gif  4u.gif nu man tai superines.. praktiskai galiu visus kitus seselius isparduot, nes situ man per akis viskam bigsmile.gif turiu Too faced vyro dovana uz 100lt ir situos.. atleisk man dieve, bet kokybe tai nesiskiria, jei dar nyx ne geresne  doh.gif  biggrin.gif

va ta pati galiu pasakyti apie kremines pudras HD, man jos net geresnes nei MUFE biggrin.gif
vienintelis munusas, kad sviesiausios spalvos (pirmos 2) labai jau viena nuo kitos skiriasi, ir atsiliepimus skaiciau, kad 1 buna labai jau sviesi, o 2 kiek tamsesne, bet as jas maisau ir isgaunu tinkama spalva, ( nors pati sau naudoju tik organines arba mineralines priemones ) bet NYX lupdaziu kol kas nepakeiciau jokia kita priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 09 10, 22:08)
va ta pati galiu pasakyti apie kremines pudras HD, man jos net geresnes nei MUFE  biggrin.gif
vienintelis munusas, kad sviesiausios spalvos (pirmos 2) labai jau viena nuo kitos skiriasi, ir atsiliepimus skaiciau, kad 1 buna labai jau sviesi, o 2 kiek tamsesne, bet as jas maisau ir isgaunu tinkama spalva, ( nors pati sau naudoju tik organines arba mineralines priemones ) bet NYX lupdaziu kol kas nepakeiciau jokia kita priemone  ax.gif

o ta hd tai uzbaigia makiaza ane? g.gif bet girdejau ka ant foto labai baltas veidas atrodo, ar tai tiesa? biski ne i tema, bet prie to pacio.. as is nyx dar noriu blizgesiu, tos HD gal.. primerio akiu.. daug ko is tikro biggrin.gif ai dar jumbo pencil noriu is tikro labai.. juodo ir balto bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 rugsėjo 2011 - 21:24
QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 22:22)
o ta hd tai uzbaigia makiaza ane?  g.gif bet girdejau ka ant foto labai baltas veidas atrodo, ar tai tiesa? biski  ne i tema, bet prie to pacio.. as is nyx dar noriu blizgesiu, tos HD gal.. primerio akiu.. daug ko is tikro biggrin.gif ai dar jumbo pencil noriu is tikro labai.. juodo ir balto  bigsmile.gif

cia apie kremine kalbejau, o tu turbut apie MUFE baigiamaja HD?
jei apie ja, tai as visoms naudoju, nieko tas baltas veidas neatrodo, gal siek tiek sviesesnis, bet daaug lygesnis, sis produktas man tikrai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 09 10, 22:44)
cia apie kremine kalbejau, o tu turbut apie MUFE baigiamaja HD?
jei apie ja, tai as visoms naudoju, nieko tas baltas veidas neatrodo, gal siek tiek sviesesnis, bet daaug lygesnis, sis produktas man tikrai patinka.

Aha, as turejau galvoj HD biria ta balta.. 4u.gif
Atsakyti
Siunciant is ebay ,vieno pardavejo siuntimas kiekvienai prekiai skaiciuojamas?
ir ar siuncia i LT (cia kalbu apie butent ta nuoroda ebay adrineja ikeltos?>)
Labai noriu NYK seseliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sinaudra @ 2011 09 17, 10:02)
Siunciant is ebay ,vieno pardavejo siuntimas kiekvienai prekiai skaiciuojamas?
ir ar siuncia i LT (cia kalbu apie butent ta nuoroda ebay  adrineja ikeltos?>)
Labai noriu NYK seseliu blush2.gif

biggrin.gif tai siuncia i lietuva, jei jau adrineja parase, kad siuncias is jo..
kuo daugiau perki, tuo mazesniau ima uz siuntima.. pvz man turejo kainuot 18$ suntimas, bet kainavo tik 11$ smile.gif reik jam rasyt ir klaust.. kad nuolaida skaiciuotu ir t.t 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Kokie skaistaliukai nyx spalvytes cia butu?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 21:02)
taip, zinoma  4u.gif
NYX
perkant daugiau prekiu, bus pigiau, as dazniausiai is ten perku po kelias prekes, tik reikia nepamirsti pazymeti kokios spalvos pageidaujamos  4u.gif

0 prekiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 15:55)
Nu pvz ka as zn.. as bandziau 3 pagrindus ir ne velnio man su jais nelaiko schmoll.gif o tai, kad jei blogai laiko tai blogai laiko ir su pagrindu, tai.. nzn g.gif nes pvz Too faced palete skaitos geros kokybes, bet subega man jie vis tiek.. ir turiu Ruby rose, tai ir jie subega, tai koks tikslas tada pirkt uz 100lt jei vis tiek subega biggrin.gif kazka gal ne taip darau.. bet atrodo moku tiek seseliais tiek pagrindu naudotis

Išbandykit šešėlių pagrindą Artdeco eyeshadow base. Man net Ruby rose atlaiko ir nesubėga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gisana: 27 gruodžio 2011 - 22:37
QUOTE(Gisana @ 2011 12 27, 23:28)
Išbandykit šešėlių pagrindą Artdeco eyeshadow base. Man net Ruby rose atlaiko ir nesubėga    smile.gif

Turiu identiska kitos firmos baze.. nieko nelaiko.. bandziau ir artdeco irgi nelaiko doh.gif lotuliukas.gif nzn..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 27, 23:39)
Turiu identiska kitos firmos baze.. nieko nelaiko.. bandziau ir artdeco irgi nelaiko  doh.gif  lotuliukas.gif nzn..

O E.L.F. bandei? Nes man tas daiktas geriausiai iš visų bandytų laiko. 3 dol linijos.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 12 28, 01:09)
O E.L.F. bandei? Nes man tas daiktas geriausiai iš visų bandytų laiko. 3 dol linijos.

Aha, zinau, kad jis tau patinka drinks_cheers.gif nea, nebandziau, bet turiu itariu panasios konsistencijos uma pagrinda, jis toks matinis..o ne kaip artdeco ir tas mano slidus toks, tie tai man nelaiko nors tu ka.. nors kitiem labai gerai
Atsakyti