Siandien gavau proga apsilankyt parduotuvej, kur prekiauja NYX. Na pagal swatch'us esu kruvele lupoms priemoniu atsirinkus, bet domino paziuret/isbandyt skaistalus, seselius, ju spalvas ir tt realybej. Deja, likau labai nusivylus - testeriai (jei taip galima sakyt) sudeti vertikaliai po permatomu plastiku, tai spalvas matai, o tekstura pabandyt nera kaip
Ir siaip nepatogiai sudestytas stendas buvo, tai bandziau zymetis patikusias spalvas, bet ne iki galo ta padariau. Gaila, kad nejo isbandyt patikusiu dalyku....
Skaistalu isvis skurdziai tiek su spalvom, tiek su esamais kiekiais pardavime.... Nors kelios matytos spalvos tiek mozaikiniu, tiek paprastu presuotu skaistalu patiko. Trispalviu seseliu paletyciu vos keliso irgi, is esamu nelabai kas patrauke aki, nes naudojamos butu 1-2 spalvos, bet internete galima rast daugiau atspalviu.
Dziaugiuosiu apziurejus 'mega shine' blizgius - spalvu tai nera visu, bet is noretu ka esu nusiziurejus, tai nei vienos neisbraukiau is noru saraso....
Dar labai smalsu buvo pamatyt 'lip cream' spalvas, nes pagal internetines foto esu atsirinkus vienas, paskui kita puslapi ziurejau atsirinkau kitas, nes atrode foto kitiap tos pacios spalvos, kol galiausiai susibalamutinau. Tai dziaugiuosiu paziurejus gyvai - dabar esu tikra, kuriu noriu.
QUOTE(makeup @ 2011 05 27, 20:27)
O idomu ar lupdaziai irgi gerai ju laikos, ziuriu irgi spalvos tokios stiliovos
,norisi jau...
Turejau 'round' lupdaziu kelis, tai visus pardaviau, nes man nepatiko skonis, toks lyg vynuogiu sulciu. Na ir spalvos ne visai tai, ko tikejausi. Bet pirkau nelabai paziurinejus paveiksliuku internete. Dar turejau 'black label' lupdaziuka, tai ta spalva su perlamutru buvo, tai man tuo neitiko. O vat per Velykas buvo akcija-atrakcija NYX puslapyje ir gavau is ju kita spalva 'black label' lupdaziuko (pora puslapiu atgal esu aprasius ja), tai ta raudona turi blizguciu, bet ne perlamutro, nesimato tu blizguciu siaip, tik is labai arti ir atidziai ziurint, o spalva atrodo super
Laikosi man labai puikiai sis lupdaziukas, ilgai ir lupu nesausina.