Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(makeup @ 2011 05 27, 20:27)

Pas ka ebay apsimoka siustis ir kas turi siais priemones, gal kas patarsit siuo kl.

as dejau nuoroda pardavejo, labai greitai siuncia ir pakankamai nebrangiai lyginant su parduotuves siuntimo ikainiais ax.gif
Atsakyti
Siandien gavau proga apsilankyt parduotuvej, kur prekiauja NYX. Na pagal swatch'us esu kruvele lupoms priemoniu atsirinkus, bet domino paziuret/isbandyt skaistalus, seselius, ju spalvas ir tt realybej. Deja, likau labai nusivylus - testeriai (jei taip galima sakyt) sudeti vertikaliai po permatomu plastiku, tai spalvas matai, o tekstura pabandyt nera kaip doh.gif Ir siaip nepatogiai sudestytas stendas buvo, tai bandziau zymetis patikusias spalvas, bet ne iki galo ta padariau. Gaila, kad nejo isbandyt patikusiu dalyku....

Skaistalu isvis skurdziai tiek su spalvom, tiek su esamais kiekiais pardavime.... Nors kelios matytos spalvos tiek mozaikiniu, tiek paprastu presuotu skaistalu patiko. Trispalviu seseliu paletyciu vos keliso irgi, is esamu nelabai kas patrauke aki, nes naudojamos butu 1-2 spalvos, bet internete galima rast daugiau atspalviu.

Dziaugiuosiu apziurejus 'mega shine' blizgius - spalvu tai nera visu, bet is noretu ka esu nusiziurejus, tai nei vienos neisbraukiau is noru saraso.... ax.gif Dar labai smalsu buvo pamatyt 'lip cream' spalvas, nes pagal internetines foto esu atsirinkus vienas, paskui kita puslapi ziurejau atsirinkau kitas, nes atrode foto kitiap tos pacios spalvos, kol galiausiai susibalamutinau. Tai dziaugiuosiu paziurejus gyvai - dabar esu tikra, kuriu noriu.

QUOTE(makeup @ 2011 05 27, 20:27)
O idomu ar lupdaziai irgi gerai ju laikos, ziuriu irgi spalvos tokios stiliovos  biggrin.gif  ,norisi jau...

Turejau 'round' lupdaziu kelis, tai visus pardaviau, nes man nepatiko skonis, toks lyg vynuogiu sulciu. Na ir spalvos ne visai tai, ko tikejausi. Bet pirkau nelabai paziurinejus paveiksliuku internete. Dar turejau 'black label' lupdaziuka, tai ta spalva su perlamutru buvo, tai man tuo neitiko. O vat per Velykas buvo akcija-atrakcija NYX puslapyje ir gavau is ju kita spalva 'black label' lupdaziuko (pora puslapiu atgal esu aprasius ja), tai ta raudona turi blizguciu, bet ne perlamutro, nesimato tu blizguciu siaip, tik is labai arti ir atidziai ziurint, o spalva atrodo super wub.gif Laikosi man labai puikiai sis lupdaziukas, ilgai ir lupu nesausina.
Atsakyti
Zodziu gavau jau prekytes, buvo issiusta kazkur 26d, tai va gavau per nepilnas 2sav, labai patenkinta!! tik atsiunte laiske.. biski iplyses, bet nieks nenukentejo thumbup.gif
lupu palete spalva the everyday colors
isivaizdavau, kad bus daugiau produkto, kad bus platesni tie langeliai, jei suprantat, ka noriu pasakyt biggrin.gif bet seip mana ilgai naudosis.. yra grazi tokia avietine spalva, poto tokia mauve, ir kitos tokios nude/naturalios. Sepetukas nieko vertas, bet man ir pirstu labai gerai tepas. Aisku nehigieniska, todel to tikrai nesiulau.. pigmentacija ner didele, bet ten ir spalvos tokios.. seip tikrai patiko! daug spalvy vienoj vietoj, patogi, plona pakuote, labai patogu nesiots.
Akiu seseliai spalva Champagne&caviar. ZIAURIAI geri seseliai!!! pigmentacija neitiketina!!! kalbu butent apie situs, nes kitu nebandzius.. pvz yra juoda spalva..vos prilieciau pirsta ir kaip ANGLIS tiesiogine to zodzio prasme.. spalvos superines.. jau net nenoriu Naked paletes, nes sitos per akis, o ir kaina 10k mazesne. Nemiltuoti, stipriai pigmentuoti, toki sodrus, kreminiai/sausi seseliai. Superinis pirkinys, tikrai rekomenduoju
user posted image
blizguciai akim Disco ball.. pavadinimas atitinka daikta biggrin.gif tikras dicso ball.. manau tiks kokiem Naujiem metam ar i kluba! gan smulkus..dar neisbandziau, bet manau kad bus super
user posted image
Kreminiai skaistalai, spalva Boco chic! Laaaabai patiko bigsmile.gif tokiu ir norejau.. super kreminiai, labai faina konsistencija. Manau galima uztept ir ant lupu, tada graziai ziuris kai ir lupos ir skaistalai sutampa, bent man.. kartais. Tokie baby pink, milky pink.. nu labai fainai..veidas gaivus, sviezias.
user posted image
zodziu viskuom patenkinta. Adrineja padejo uzsakyt is ebey to berniuko, tai tikrai ir aptarnavimu patenkinta ir per kiek atejo.
Atsakyti
amber123, as irgi pasvajoju apie NYX seselius. Sakyk, kiek toje paleteje matiniu spalvu?
Atsakyti
Na labai smagu kad patiko, nes man ju produkcija irgi labai patinka, ypac lupdaziai, skaistalai ir kremines HD pudrytes. Tikrai verta demesio produkcija thumbup.gif
Papildyta:
amber123

blizgis dar buvo, nepatiko? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 10 rugsėjo 2011 - 13:10
QUOTE(Adrinėja @ 2011 09 10, 14:20)
Na labai smagu kad patiko, nes man ju produkcija irgi labai patinka, ypac lupdaziai, skaistalai ir kremines HD pudrytes. Tikrai verta demesio produkcija  thumbup.gif
blizgis dar buvo, nepatiko?  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif buvo, pamirsau is tos laimes lotuliukas.gif vat blizgis labiausia nustebino, nes galvojau kad bus s.. bet spalva labai patiko.. ir kaip tik ne blink.gif sepetukas labai geras, tas toks ne kempine, o sepetukas. Daug produkto pasiema.. toks labai fainas, skaniai kvepia.. daaaaaug jo, nors galvojau kad bus mazai bigsmile.gif toks lilac, smulkiu blizguciu yra, bet ju nesimato beveik...
pats pirmas is kaires. Noriu daaaaaar spalvyciu
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 rugsėjo 2011 - 14:31
Amber...reikėjo čia pasirodyti su tais atsiliepmais. Gi dabar visko ir man reikia, o žadėjau daugiau nieko iš deko iki Kalėdų nebepirkti doh.gif Nu dar bandysiu laikytis, bet jau labai labai sunku biggrin.gif
Gali nuorodą pardavėjo?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 09 10, 15:51)
Amber...reikėjo čia pasirodyti su tais atsiliepmais. Gi dabar visko ir man reikia, o žadėjau daugiau nieko iš deko iki Kalėdų nebepirkti  doh.gif Nu dar bandysiu laikytis, bet jau labai labai sunku  biggrin.gif
Gali nuorodą pardavėjo?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif gi pati prasei atsiliepimu lotuliukas.gif
nuoroda kelis psl atgal adrinejos yra ideta, negaliu dabar atgal ieit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 14:06)
Akiu seseliai spalva Champagne&caviar. ZIAURIAI geri seseliai!!! pigmentacija neitiketina!!! kalbu butent apie situs, nes kitu nebandzius.. pvz yra juoda spalva..vos prilieciau pirsta ir kaip ANGLIS tiesiogine to zodzio prasme.. spalvos superines.. jau net nenoriu Naked paletes, nes sitos per akis, o ir kaina 10k mazesne. Nemiltuoti, stipriai pigmentuoti, toki sodrus, kreminiai/sausi seseliai. Superinis pirkinys, tikrai rekomenduoju

ar šešėliai blizgūs, ar yra bent keli matiniai?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2011 09 10, 19:48)
ar šešėliai blizgūs, ar yra bent keli matiniai?

yra 4 matiniai, bet likusieji tikrai ner blizgus. jie subtiliai svyti, bet jokiu pavieniu blizguciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 10, 21:23)
yra 4 matiniai, bet likusieji tikrai ner blizgus. jie subtiliai svyti, bet jokiu pavieniu blizguciu smile.gif

jauciu juoda, 2 vidurines ir balta?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 09 10, 21:26)
jauciu juoda, 2 vidurines ir balta?

virsuj vidurine ir apacioj balta, vidurine ir juoda biggrin.gif zodziu pasakiai tas pacias is esmes lotuliukas.gif 4u.gif nu man tai superines.. praktiskai galiu visus kitus seselius isparduot, nes situ man per akis viskam bigsmile.gif turiu Too faced vyro dovana uz 100lt ir situos.. atleisk man dieve, bet kokybe tai nesiskiria, jei dar nyx ne geresne doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 10 rugsėjo 2011 - 21:02