Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 20, 14:58)
siaip labai gerai laikosi, tik oranzinis turi dar aukso blizguciu, tai sie megsta po akim pribiret  rolleyes.gif 

Kaip juos uzdet, kad laikytu? g.gif sepetuka paslapint ar koki gala?
Atsakyti
Na va, isbandziau pagaliau vienus seselius.. Gavau palete NYX 4u.gif tai ka as galiu pasakyt.. labai patiko. Visu pirma labai faina pati pakuote, tokia kompaktiska, mazyte, maloni rankoj 4u.gif spalvos man IDEALIOS vasarai.. palete susideda is grazios auksines spalvos (man zydraakei labai tinka), baltos, bet su roziniu svytejimu (maziausia pigmentuota is visu 3) ir sios vasaros topo melynos spalvos, net nemoku paaiskint koks tas melynumas, bet jei matet Estee lauder kolekcija Bronze godess tai va tokia pat biggrin.gif naudosiu ja po apacia.. palete vadinas Anti diva. Turetu dar but super zemes spalvos, isimetei i tase ir varai.
Atsakyti
amber123 uzsideda kaip ir pigmentai, as juos i kamstuka kiek priberiu, o paskui sepeteli ir ant rankos siek tiek patapsnoju, kad maziau biretu ax.gif

O as esu gavus dar kelis lupdazius ir 3 skaistalus (kompaktinius), tai skaistalai super, ir spalvos nuostabios ir dengiasi bei laikosi puikiai, tikrai labai labai superiniai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 24, 18:33)
amber123 uzsideda kaip ir pigmentai, as juos i kamstuka kiek priberiu, o paskui sepeteli ir ant rankos siek tiek patapsnoju, kad maziau biretu  ax.gif
O as esu gavus dar kelis lupdazius ir 3 skaistalus (kompaktinius), tai skaistalai super, ir spalvos nuostabios ir dengiasi bei laikosi puikiai, tikrai labai labai superiniai  thumbup.gif

Taip ir galvojau 4u.gif aciu
bigsmile.gif kokias spalvas imei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 05 24, 20:42)
Taip ir galvojau  4u.gif aciu
bigsmile.gif kokias spalvas imei? bigsmile.gif

Paemiau Natural, Peach, Angel. Natural i svelniai ruzava spalva, kuri ne tokia koncentruota. Angel i rusvuma, svelnutele ruda, bet tokia labai svelni. O va Peach visai nesuprantu. Tokia spalva turetu buti siek tiek i gelsvuma, juk pavadinimas to reikalauja, bet ji i saltai ruzava spalva blink.gif nors labai grazi. Zodziu visos sios spalvos superines, nors ir neatitinka spalvos pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 05 24, 23:21)
Zodziu visos sios spalvos superines, nors ir neatitinka spalvos pavadinimo  biggrin.gif

Jo jo, esu girdejus kad NYX visiskai neatitinka spalvu pavadinimo doh.gif
Atsakyti
swatch
Atsakyti
Na, kai turesiu laiko, idesiu visus turimus savo NYX'us ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Uzmaciau ebay, labai graziu spalvu NYX, nesu bandziusi ju blizgesiu, mastau isbandyti Round Lip Gloss

user posted image

arba NYX mega shine

user posted image

Man labai nepatinka greitai nuplaukiantys blizgesiai, jau geriau man lipnus, kuri geriau patartumete isbandyti, o gal yra dar kitos linijos? 4u.gif
Papildyta:
Pati is NYX esu bandziusi tik JUMBO piestukus.

MILK (4) - labiausiai patiko, naudoju ji kaip pagrinda ryskioms spalvoms thumbup.gif .

COTTAGE CHEESE (8) - kartais naudoju, vidiniams kampuciams akiu arba vietai po antakiu, suteikti zvilgesio balto.

user posted image

PURPLE VELVET (23a) - atrodo nereali spalva, bet kai dengiu ja ant voko, siekdama padaryti dumini, ji nuplaukia, dienos metu subega, nepatiko.Yra zvilgi.

Padariau isvada, kad matiniai jumbo laikosi geriau. smile.gif

Beje jie man neissisuka, o atidarius kita gala matyti kad pilna dar piestuko mases doh.gif . Nesupratau...Brokas?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2011 05 26, 17:17)
Beje jie man neissisuka, o atidarius kita gala matyti kad pilna dar piestuko mases doh.gif . Nesupratau...Brokas?

Aš kažkodėl maniau, kad juos drožti reikia...nors pati neturiu, tai tikrai nžn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2011 05 26, 18:17)
Uzmaciau ebay, labai graziu spalvu NYX, nesu bandziusi ju blizgesiu, mastau isbandyti Round Lip Gloss

arba NYX mega shine

Man smagesni 'mega shine' blizgiai - abu lengvi gana, nelipnus, bet 'mega shine' kiek tirstesni. Na ir laikosi geriau. 'Round gloss' skystesni, prasciau laiko ir man ne tokie smagus bei skanus kaip 'mega shine' - 'round' blizgiai man daugiau tokie vaikiski, t.y. tik pradedant dazytis atrodo tinkami, o ir tas pavadinimas 'nyx girls'. ax.gif

Lupu lakai ('lip laquer') labai gerai laiko, nera per tirsti, nesausina lupu, tai siulau ir juos isbandyt.

O del piestuku, tai jie droziami. wink.gif
Atsakyti
doh.gif Droziami, geras net nebuciau pagalvojus...Aciu, bandysiu.Maciau youtuberes juos mikrobanginej tirpina ir i indelius susipyla, patogu siaip, bet dazams kokia reakcija g.gif nezinau.
shopingas tai tada isbandysiu ir parsisiusiu abu siulytus blizgius.O idomu ar lupdaziai irgi gerai ju laikos, ziuriu irgi spalvos tokios stiliovos biggrin.gif ,norisi jau... Vakar tik pamaciau, kad ju kosmetika prof. skaitosi.

Pas ka ebay apsimoka siustis ir kas turi siais priemones, gal kas patarsit siuo kl.

Atsakyti