Taip norejau isbandyt NYX sesleius, bet vis susilaikydavau, nes ir taip seseliu pas mane daugiau nei reikia... Bet buvo NYX puslapyje velykine akcija, o tiksliau atrakcija ieskot pasleptu velykiniu kiausiniu ju puslapyje, kur rase, kad bus siurprizas radus (reikejo jiems rasyt kur radai), tai labai tikejausi koki nuolaidos koduka gaut, o gavau atsakyma, kad parasyciau adresa ir siandien sulaukiau siuntinuko - trispalviu seseliu ir lupdazio
Ir dar su spalvom visai neprasauta!!!
NYX trispalviai seseliai, spalva
'ts41 anti diva' - aisku isbandziau jau, nors siaip nesu melynos megeja. Seseliai puikiai pigmentuoti, smagios konsistencijos, lengvai pasiima. Tik dar nezinau pasiliksiu ar kam padovanosiu, nes melsvos nenaudoju, rusva tokia daugiau i persikine, kurios irgi nelabai man reikia, o balta su perlamutru. Na dar reikia visas spalvas normaliai prasibandyt, nes siandien paskubom ta dariau.
NYX 'black label' lupdazis, spalva
'bll123 opium' (foto kaireje) - ka jau ka, bet raudona lupdazi issirinkt, tai visoms rimtas darbas. Jei butu klause ko noreciau, tai tikrai nebuciau jo uzsiprasius, bet... isbandziau ir spalva tobula (netgi dienai)!
Jame yra smulkiu blizguciu, imanoma juos matyt tik prisikisus arti arti, o siaip ne. Lupu nesausina, puikiai laikosi (4 valandas isbuvau iki nusivalymo ir spalva ryski, nenubegus uz konturu, nors be piestuko daziausi, lupos neissauseje). Dar man toks pliusas, kad nenukeliavo ant priekiniu dantu spalvyte - pukiai zinau ta triuka su apziotu pirstu, bet vistiek snekant ir pan man buna, kad nukeliauja lupdazis kur nereikia, o sis savo vietoj tupejo.
I darba pasidaziau siandien juo, bet galvoju gal per ryskiai vidury dienos, gal reikia kokiu blizgiu ant virsaus patept, tai pasiblizginau, dar tne tobulinau tobulinau kol kampiuka susigadinau (o ir piestuka naudojau, ir lupu pagrinda), tai dar bandziau palygint su Guerlain raudonu lupdaziu (nes jau laiko nebuvo is kosmetines traukt ana, nes velavau ir taip), bet gavosi per ryskiai, tai galiausiai nusivaliau ir kitu daziausi, o i darba nuvaziavus be jokiu ceremoniju tiesiai juo pasidaziau ir viskas kuo puikiausiai.
Jauciu bus vienas mylimiausiu lupdaziuku jis man