Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 08, 17:00)
Turiu nemažai, naudoju mažai, bet noriu dar daugiau  biggrin.gif  O NYX šešėliai man patinka.

Gal turit tuos 10 spalvu palete? noriu smokey eye ir kitos tokios.. labai norejau Urban Decay Naked.. bet turiu Too faced palete, galvoju geriau dar Nyx 2 paletes nusipirksiu ir dar puse sumos liks biggrin.gif vis tiek manau kokybe ju ten nebus superine UD.. nes turiu Too faced palete uz 100lt ir nieko blatno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 11:53)
As irgi turiu NYX cream blush, spalva Boho Chic, labai patinka jo svelni spalvyte  wub.gif

O jis cia tokia svelni rozine ane? 4u.gif o kokia parekomenduotum kad butu daugiau gal persikine?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 13:44)
Gal turit tuos 10 spalvu palete? noriu smokey eye ir kitos tokios.. labai norejau Urban Decay Naked.. bet turiu Too faced palete, galvoju geriau dar Nyx 2 paletes nusipirksiu ir dar puse sumos liks biggrin.gif vis tiek manau kokybe ju ten nebus superine UD.. nes turiu Too faced palete uz 100lt ir nieko blatno  schmoll.gif

Aha turiu 10 spalvų, turiu ir 3 spalvų...ir kur vienas šešėliukas biggrin.gif Visko aš turiu biggrin.gif

Ta 10-ies pas mane Jazz Night:
user posted image

Kaip už tokią kainą tiek spalvų, man kokybė jų puiki. Jau svajoju apie kitas paletes...
Buvau labai užsidegusi pirkti tokią, a la Naked analogą tik dar geresnį, nes yra lūpų blizgių:
user posted image
Bet kažkaip dar laikausi, nes suvokiu kažkur giliai pasąmonėje, kad man nereikia tiek panašių spalvų šešėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smaggiuke: 16 balandžio 2011 - 14:35
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 16, 15:34)
Ta 10-ies pas mane Jazz Night:
user posted image
Kaip už tokią kainą tiek spalvų, man kokybė jų puiki. Jau svajoju apie kitas paletes...
Buvau labai užsidegusi pirkti tokią, a la Naked analogą tik dar geresnį, nes yra lūpų blizgių:

Ir kaip laiko be pagrindo? kaip pats seselis? 4u.gif
naked analogas? bigsmile.gif bet man jie ko tais nlb panasus.. nzn kodel biggrin.gif kaip vadinas tas Naked analogas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 14:42)
Ir kaip laiko be pagrindo? kaip pats seselis?  4u.gif
naked analogas?  bigsmile.gif bet man jie ko tais nlb panasus.. nzn kodel biggrin.gif kaip vadinas tas Naked analogas? 4u.gif

Turbūt blogai parašiau biggrin.gif Kalbėjau apie garsiąją Urban Decay Naked Palette:
user posted image

Aš be pagrindo šešėlių nenaudoju, nes...nežinau kodėl biggrin.gif Kažkada, kai naudojau visai belenkokius, tai pagrindas kaip išsigelbėjimas buvo, o po to ir nebebandžiau be jo. Bet tie, kurie blogai laikosi ir su pagrindu subėga.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 14:42)
kaip pats seselis? 

Bent jau toje Jazz Night paletėje šešėliai labai skirtingi tiek savo tekstūra, pasidengimu ir pan. Vieni yra labai švelnūs, kaip aksominiai, kiti šiek tiek labiau miltuoti (ypač tie blizgieji), bet ne tiek, kad byrėtų ar neįmanoma būtų paskirstyti. Spalvos pigmentuotos visų. Radau internete swatch'ų, bet kažkaip nei vienas bent jau per mano ekraną neatrodo būtent toks, kokios iš tikrųjų yra spalvos. Šitas panašiausias, bet ruda ir geltona tikrai stipresnės:

user posted image
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau ideti atsiliepima apie paskutinius gautus NYX produktus blush2.gif

NYX Glitter Cream Palette Surreal
user posted image

Kaip ir minejau auksciau, nieko panasaus i kremine konsistencija, spalvytes labai grazios, blizguciai labai siurkstus, kol kas nebuvo progos uzsitepti ant voku ir isbandyti rimciau ax.gif

Paemiau pora Single Eyeshadow GOLDENBRONZE ir KIWI spalvu
user posted imageuser posted image

Kiwi ziauriai grazi spalvyte, seseliai tokie minksti, gerai imasi su sepeteliu, tik laiko ne itin gerai net ir su seseliu pagrindu, bet as nesiojuos juos rankinute ir esant progai vis pasiryskinu rolleyes.gif Senai ieskojau tokios spalvytes, tai esu laaaabai ja patenkinta wub.gif
Na o Golden Bronze keliaus i isparduotuve... verysad.gif Tikejausi auksinio seselio, o kokia spalvyte gavau net nemoku nupasakoti... unsure.gif O tiek rinkaus, tiek swatch'u perziurejau doh.gif

Na ir paskutiniai Ultra Pearl Mania Black ir Yellow gold spalvytes
user posted image

Va ta auksine spalvyte uzkeis man Single Eyeshadow spalvyte Golden Bronze, nes tai tikrai auksine spalvyte, graziai zeri, bet velgi - nelaiko... unsure.gif Gal as nemoku jo uzdeti ant voko, nzn, bet dar bandysiu jaukintis. Juodaji kol kas naudojau tik kaip pravedima, tai viskas ok ir su laikymusi, ir su pacia spalvyte. Lyg ir Adrineja pirko juos, idomu butu isgirsti atsiliepimus jau po kurio laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 16, 15:52)
Turbūt blogai parašiau  biggrin.gif  Kalbėjau apie garsiąją Urban Decay Naked Palette:
user posted image
Aš be pagrindo šešėlių nenaudoju, nes...nežinau kodėl  biggrin.gif Kažkada, kai naudojau visai belenkokius, tai pagrindas kaip išsigelbėjimas buvo, o po to ir nebebandžiau be jo. Bet tie, kurie blogai laikosi ir su pagrindu subėga.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif as zinau tik viena Naked palete.. Urban Decay lotuliukas.gif nu kai kartu sudejai, tai tikrai panasu daug daugiau nei man atrode bigsmile.gif tik tiek, kad tos 10 spalvu labai patogu nestis, o ta griozda tai jau tik namie trb.. tai ka, teks ir tas po 10 pirkt ir ta biggrin.gif atidarysiu grozio salona
Nu pvz ka as zn.. as bandziau 3 pagrindus ir ne velnio man su jais nelaiko schmoll.gif o tai, kad jei blogai laiko tai blogai laiko ir su pagrindu, tai.. nzn g.gif nes pvz Too faced palete skaitos geros kokybes, bet subega man jie vis tiek.. ir turiu Ruby rose, tai ir jie subega, tai koks tikslas tada pirkt uz 100lt jei vis tiek subega biggrin.gif kazka gal ne taip darau.. bet atrodo moku tiek seseliais tiek pagrindu naudotis
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 14:55)

Aš naudoju elf pagrindą už 3$ ir man jis puikiausiai laiko. Čia matyt, labai individualu, kaip ir viskas, kas susiję su kosmetika. Sakydama, jog tie, kurie nelaiko be pagrindo nelaiko gerai ir su pagrindu, turėjau galvoje trukmę (pvz.: Physicians formula šešėliai man su pagrindu puse dienos išbūna ir po to dingsta kažkur, o NYX išlaiko visą dieną tik jau visai į vakarą šiek tiek subėga į voko raukšlę, bet pirštu perbrauki ir vėl kaip nauja, tik nebe taip ryšku).

Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2011 04 16, 14:54)
NYX Glitter Cream Palette Surreal

Pažiūrėti gražu, bet kažkaip neįsivaizduoju jų pritaikymo. Nebent vieną kartą per metus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 16, 16:10)
Papildyta:
Pažiūrėti gražu, bet kažkaip neįsivaizduoju jų pritaikymo. Nebent vieną kartą per metus  biggrin.gif

Na taip, paskutini karta smarkiai blizgejau per Nauju metus biggrin.gif Bet saikingai, kelis blizgucius galima uzsideti ir einant i kluba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 16, 16:10)
Sakydama, jog tie, kurie nelaiko be pagrindo nelaiko gerai ir su pagrindu, turėjau galvoje trukmę (pvz.: Physicians formula šešėliai man su pagrindu puse dienos išbūna ir po to dingsta kažkur, o NYX išlaiko visą dieną tik jau visai į vakarą
Pažiūrėti gražu, bet kažkaip neįsivaizduoju jų pritaikymo. Nebent vieną kartą per metus  biggrin.gif

Aa.. supratau ir sutinku drinks_cheers.gif
zinok as dar pvz matau toki varianta einant i kluba 4u.gif nerealiai atrodo.. esu macius gyvai.. aisku, tinka ne kiekvienai, ir reik moket su jais graziai ir skoningai pasidazyt, bet padaryt labai graziai galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 04 16, 15:10)
O jis cia tokia svelni rozine ane?  4u.gif o kokia parekomenduotum kad butu daugiau gal persikine?

taip, svelniai svelniai, ji tokia vos matoma, as kaip tik tokios norejau, o va
persikine, tai bus i gelsvuma, tai Tea Rose, golden, as kai turiu tar Rose petal, tai ji man jau siltesne, bet visvien i rausvuma nesa
Atsakyti
Taip norejau isbandyt NYX sesleius, bet vis susilaikydavau, nes ir taip seseliu pas mane daugiau nei reikia... Bet buvo NYX puslapyje velykine akcija, o tiksliau atrakcija ieskot pasleptu velykiniu kiausiniu ju puslapyje, kur rase, kad bus siurprizas radus (reikejo jiems rasyt kur radai), tai labai tikejausi koki nuolaidos koduka gaut, o gavau atsakyma, kad parasyciau adresa ir siandien sulaukiau siuntinuko - trispalviu seseliu ir lupdazio thumbup.gif Ir dar su spalvom visai neprasauta!!!

NYX trispalviai seseliai, spalva 'ts41 anti diva' - aisku isbandziau jau, nors siaip nesu melynos megeja. Seseliai puikiai pigmentuoti, smagios konsistencijos, lengvai pasiima. Tik dar nezinau pasiliksiu ar kam padovanosiu, nes melsvos nenaudoju, rusva tokia daugiau i persikine, kurios irgi nelabai man reikia, o balta su perlamutru. Na dar reikia visas spalvas normaliai prasibandyt, nes siandien paskubom ta dariau.
user posted image

NYX 'black label' lupdazis, spalva 'bll123 opium' (foto kaireje) - ka jau ka, bet raudona lupdazi issirinkt, tai visoms rimtas darbas. Jei butu klause ko noreciau, tai tikrai nebuciau jo uzsiprasius, bet... isbandziau ir spalva tobula (netgi dienai)! wub.gif Jame yra smulkiu blizguciu, imanoma juos matyt tik prisikisus arti arti, o siaip ne. Lupu nesausina, puikiai laikosi (4 valandas isbuvau iki nusivalymo ir spalva ryski, nenubegus uz konturu, nors be piestuko daziausi, lupos neissauseje). Dar man toks pliusas, kad nenukeliavo ant priekiniu dantu spalvyte - pukiai zinau ta triuka su apziotu pirstu, bet vistiek snekant ir pan man buna, kad nukeliauja lupdazis kur nereikia, o sis savo vietoj tupejo. thumbup.gif I darba pasidaziau siandien juo, bet galvoju gal per ryskiai vidury dienos, gal reikia kokiu blizgiu ant virsaus patept, tai pasiblizginau, dar tne tobulinau tobulinau kol kampiuka susigadinau (o ir piestuka naudojau, ir lupu pagrinda), tai dar bandziau palygint su Guerlain raudonu lupdaziu (nes jau laiko nebuvo is kosmetines traukt ana, nes velavau ir taip), bet gavosi per ryskiai, tai galiausiai nusivaliau ir kitu daziausi, o i darba nuvaziavus be jokiu ceremoniju tiesiai juo pasidaziau ir viskas kuo puikiausiai. drinks_cheers.gif Jauciu bus vienas mylimiausiu lupdaziuku jis man
user posted image

Atsakyti