As irgi turiu NYX cream blush, spalva Boho Chic, labai patinka jo svelni spalvyte
QUOTE(weirdo @ 2011 04 07, 09:29)
NYX matte lip cream, spalvos Antwerp, Adis Ababa, Milan.
O lūpų nesausina? Nes aš irgi labai jų norėjau, bet prisiskaičiau, kad labai sausina lūpas, o mano dar ir linkusios sausėti, tai susilaikiau...
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 10:48)
As jau uzsisakiau ta palete Surreal spalvos, nors ir prisiziurejau ne kokiu atsiliepimu apie ja, bet vistiek noriu ir psio Uz poros sav tureciau gauti jau
Labux Ar jau turi palete? Vis nekantrauju
weirdo
Gavau tokius gėrius:
NYX matte lip cream, spalvos Antwerp, Adis Ababa, Milan. Nuotraukoj spalvos 1 ir 3-4 (nuo kairės)
Gavau tokius gėrius:
NYX matte lip cream, spalvos Antwerp, Adis Ababa, Milan. Nuotraukoj spalvos 1 ir 3-4 (nuo kairės)
Labai grazios spalvos. O as dar norejau klaust, ar yra NYX bazeje matiniu blizgiu Dabar zinosiu
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 07, 11:55)
O lūpų nesausina? Nes aš irgi labai jų norėjau, bet prisiskaičiau, kad labai sausina lūpas, o mano dar ir linkusios sausėti, tai susilaikiau...
Mano lūpos irgi sausos, bet man nesausina, bet, žinoma, suskeldėjimus padaro labiau matomais, jei lūpos labai sausos. man kai būna sausų lūpų periodas tiesiog šitų kremų nenaudoju. O tai, kad matinis, nebūtinai reiškia, kad sausins, nes gali ir tiesiog įpastas lūpdažis gali sausint.
QUOTE(Snzk @ 2011 04 07, 12:33)
Labux Ar jau turi palete? Vis nekantrauju
Turiu Bet dar nei karto nenaudojau... Tik su pirstu prilieciau, kad isbandyti visas spalvytes Is tikro tai tikejaus kremines konsistencijos, kaip kad atsiliepimuose skaiciau, bet man nepasirode kokia kremine ar vazelinine. Tik tiek, kad blizguciai siurkstus. Tai vat, kadangi ant voko nebandziau tepti, nieko daugiau negaliu pasakyti.... Bet spalvytes tai superines atrodo
O iš kur užsisakot? Kiek tik ieškojau, visur siuntimas nežmoniškas.
QUOTE(HopeInTheJar @ 2011 04 07, 16:32)
O iš kur užsisakot? Kiek tik ieškojau, visur siuntimas nežmoniškas.
as siunciuosi is ebay, is vieno pardavejo, pigiau ir greiciau nei cherryculture
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 16:09)
as siunciuosi is ebay, is vieno pardavejo, pigiau ir greiciau nei cherryculture
Gal galima nuorodą?
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 07, 20:22)
Gal galima nuorodą?
taip, zinoma
NYX
perkant daugiau prekiu, bus pigiau, as dazniausiai is ten perku po kelias prekes, tik reikia nepamirsti pazymeti kokios spalvos pageidaujamos
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 20:02)
taip, zinoma
NYX
perkant daugiau prekiu, bus pigiau, as dazniausiai is ten perku po kelias prekes, tik reikia nepamirsti pazymeti kokios spalvos pageidaujamos
NYX
Lobynas tiesiog! Ačiū labai
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 07, 23:19)
Lobynas tiesiog! Ačiū labai
prasom, prasom, as pati sau si pardaveja atradau, super greitas siuntimas, prekes superines ir kainos nera labai aukstos
jau gal 4 kartus siunciausi, ir dar planuoju, dabar siusiuosi skaistalus, bet ne kreminius, nes jau siunciausi kelias spalvas
QUOTE(Adrinėja @ 2011 04 07, 22:37)
prasom, prasom, as pati sau si pardaveja atradau, super greitas siuntimas, prekes superines ir kainos nera labai aukstos
jau gal 4 kartus siunciausi, ir dar planuoju, dabar siusiuosi skaistalus, bet ne kreminius, nes jau siunciausi kelias spalvas
Man visko norisi, bet visko turiu Bet jaučiu neištversiu neužsisakiusi. Ypatingai kenčiu dėl šešėlių akims. Turiu nemažai, naudoju mažai, bet noriu dar daugiau O NYX šešėliai man patinka. Geras kainos ir kokybės santykis.
Dar labai patinka lip tinted SPA (lūpų balzamas su spalva). Puikus dalykas, kai norisi ir drėkinimo ir spalvos ant lūpų.