Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

Na jau kokios grazios spalvos wub.gif O jau Thalijos grozis thumbup.gif Dabar irgi uzsimaniau blush2.gif
O kaip blizgesiukas? Ar lipnus? Kokio kvapo, skonio?
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 17, 23:51)
Labuks, gal jau turi palete?  ax.gif  blush2.gif Labai nekantrauju isgirst atsiliepimus  wub.gif

Negavau dar.... verysad.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 18, 21:47)

Kas ten kairej zalios ir raudonos spalvos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 19, 16:24)
Na jau kokios grazios spalvos  wub.gif  O jau Thalijos grozis  thumbup.gif  Dabar irgi uzsimaniau  blush2.gif
O kaip blizgesiukas? Ar lipnus? Kokio kvapo, skonio?

Skonio jokio, kvapas malonus, lyg cukatu, apelsino zieveles. Negaliu pasakyti kad labai lipnus, labiau toks kaip drekinanciu lupu dazu rolleyes.gif

Zali ir oranziniai, tai pearl manija alia pigmentai, ar kaip juos pavadinti, gerai laikosi, esu jais patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 20, 02:17)
Zali ir oranziniai, tai pearl manija alia pigmentai, ar kaip juos pavadinti, gerai laikosi, esu jais patenkinta  ax.gif

Taip ir galvojau smile.gif Pati poros spalvyciu laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 20, 14:56)
Taip ir galvojau  smile.gif  Pati poros spalvyciu laukiu  mirksiukas.gif

siaip labai gerai laikosi, tik oranzinis turi dar aukso blizguciu, tai sie megsta po akim pribiret rolleyes.gif
prie progos nufotkinsiu ax.gif
beje, dar laukiu kremines pudros ir kreminiu skaistalu, tai bus greitu laiku atsiliepimai flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 20 vasario 2011 - 14:00
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 20, 14:58)
kreminiu skaistalu, tai bus greitu laiku atsiliepimai  flirt.gif

Kokia spalvyte uzsisakei? man grazi laabi tea rose ir natural bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 20, 13:58)
siaip labai gerai laikosi, tik oranzinis turi dar aukso blizguciu, tai sie megsta po akim pribiret  rolleyes.gif 
prie progos nufotkinsiu  ax.gif

Labai idomu bus pamatyti foto bigsmile.gif

As laukiu Black ir Yellow gold spalvyciu rolleyes.gif
Atsakyti
Pries metus buvau nusipirkusi blizgesius, taciau nepatiko. Nes labai lipnus, ant lupu juostos matosi, o ir trumpai laikosi. Kaip sakau, jie tinka toms, kurios netingi kas valanda laiko blizgesiu tepliotis.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 20, 15:06)
Kokia spalvyte uzsisakei? man grazi laabi tea rose ir natural bigsmile.gif

uzsisakiau tokias i ruzavuma, Rose Petal ir Boho Chic, nes is Stila turiu siltesne spalva ax.gif

QUOTE(Sunreja @ 2011 02 20, 15:42)
Labai idomu bus pamatyti foto  bigsmile.gif

As laukiu Black ir Yellow gold spalvyciu  rolleyes.gif

butinai idesiu, o jusu irgi is Pearl Mania?
QUOTE(Pikciurna_ @ 2011 02 20, 15:58)
Pries metus buvau nusipirkusi blizgesius, taciau nepatiko. Nes labai lipnus, ant lupu juostos matosi, o ir trumpai laikosi. Kaip sakau, jie tinka toms, kurios netingi kas valanda laiko blizgesiu tepliotis.

gal kaip kokie blizgiai, tas kur pas mane tai nera labai lipnus ir visai nesubega i rauksleles rolleyes.gif bet jame tokiu smulkiu blizguciu yra, tai man jis labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 20, 18:32)
butinai idesiu, o jusu irgi is Pearl Mania?

Aha 4u.gif
Atsakyti
Na pagaliau sulaukiau kremines pudras ir kreminius skaistalus, viskas labai patiko, reiks pasibandyt kada kaip laikosi, o taip, teksturos labai superines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 08 kovo 2011 - 19:54
Gavau tokius gėrius:

NYX matte lip cream, spalvos Antwerp, Adis Ababa, Milan. Nuotraukoj spalvos 1 ir 3-4 (nuo kairės)
user posted image

Laaaaaaaaabai patinka. Prieš porą mėnesių pirkau droge Manhattan analogišką matinį lūpų kremą, raudoną, tai nuo tada jis mano "to go". O nyx norėjau, kad būtų labiau kasdieniškų spalvų. Spalvos labai gražios.

NYX round lipstick, spalva Femme. Pirmas mano round lipstick šios firmos. Kol kas neišbandžiau nieko, išskyrus spalvą. Spalva raudona į oranžinumą/korališkumą.
user posted image

NYX cream blush, spalva Boho Chic. Malonus, kol kas patinka (pirmas mano kreminis blush'as).
user posted image

Dar pirkau permatomą NYX mega shine blizgį, tai labai patiko pagalvėlė, tokia didelė, bet patogi. Tik skonis blizgio nekoks, nežinau kaip bus su naudojimu.
Atsakyti