Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

Didziausias trukumas uzsakant per tarpininkes, kad tenka ilgai laukti, o ir paskui yra didele tikimybe kad muitineje uzstrigs ir muita dar moket reiks smile.gif
siaip ir as laukiu keliu, bet uztruko man doh.gif
labai noreciau atsiliepimu apie krem pudras, ar vertos demesio?
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 15, 13:47)
Didziausias trukumas uzsakant per tarpininkes, kad tenka ilgai laukti, o ir paskui yra didele tikimybe kad muitineje uzstrigs ir muita dar moket reiks smile.gif

Visai tikimybe ne didele, o tik tikimybe tongue.gif Perkuosi per tarpininkes is JAV jau 3-4 metai, tik vienais metais teko muita moketi, o ir tai kapeikas tongue.gif Vat bandykit siustis tiesiogiai - terminas bus beveik tas pats, permokesit uz siuntima ir, zinoma, MUITA mokesit visada, kai suma virsys leidziama mirksiukas.gif

Na o siuntinukai uztruko siuo metu todel, kad sniego pugos sutrikde lektuvu ir kitu kurjeriu darbus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 15 vasario 2011 - 15:19
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 15, 16:18)
Visai tikimybe ne didele, o tik tikimybe  tongue.gif  Perkuosi per tarpininkes is JAV jau 3-4 metai, tik vienais metais teko muita moketi, o ir tai kapeikas  tongue.gif Vat bandykit siustis tiesiogiai - terminas bus beveik tas pats, permokesit uz siuntima ir, zinoma, MUITA mokesit visada, kai suma virsys leidziama  mirksiukas.gif

Na o siuntinukai uztruko siuo metu todel, kad sniego pugos sutrikde lektuvu ir kitu kurjeriu darbus  tongue.gif

viskas gerai, jau pranesima gavau kad paste thumbup.gif
beje, man turbut taip sekasi, bet paskutines 3 siuntos su mano uzsakymais sulaikytos gun_rifle.gif ir daznokai tenka susimoket, gal kad as labai daznai uzsisakau ax.gif
na ketvirtadieni bus atsiliepimai apie lupdazius, visgi uzsakynesiu pudras ir kreminius skaistalus ax.gif
tikrai ne tas pats terminas schmoll.gif is ten uzsisakynejau per tarpininkes, teko laukti 1,5 menesio, kaip bebutu, man atejo per 3 savaites, nes kaip minejot visos siuntos velavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adrinėja: 15 vasario 2011 - 18:29
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 15, 19:26)
tikrai ne tas pats terminas  schmoll.gif  is ten uzsisakynejau per tarpininkes, teko laukti 1,5 menesio, kaip bebutu, man atejo per 3 savaites, nes kaip minejot visos siuntos velavo.

Na jo, tarpininkes surenka uzsakyma (jei pati nesutinki moketis uz siuntima arba nedatrauki iki nemokamo), kol gauna, paskaiciuoja, visu pinigelius susirenka, tada issiuncia. Tik su tarpininkem tas, kad turbut dazniausiai jos keliu zmoniu siuntinukus viename siuncia, tai siuntimas issidalina ir jau jos verte kita uzraso ant siuntinio, tai velgi muitinei nera ko kabintis.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 15, 19:49)
Na jo, tarpininkes surenka uzsakyma (jei pati nesutinki moketis uz siuntima arba nedatrauki iki nemokamo), kol gauna, paskaiciuoja, visu pinigelius susirenka, tada issiuncia. Tik su tarpininkem tas, kad turbut dazniausiai jos keliu zmoniu siuntinukus viename siuncia, tai siuntimas issidalina ir jau jos verte kita uzraso ant siuntinio, tai velgi muitinei nera ko kabintis.

bet muitine nepatikejo uzrasytoms sumoms unsure.gif tai pagal save parkaiciavo doh.gif bent jau man taip sake kai pirma karta papuole i muitine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 15, 18:26)
viskas gerai, jau pranesima gavau kad paste  thumbup.gif
beje, man turbut taip sekasi, bet paskutines 3 siuntos su mano uzsakymais sulaikytos  gun_rifle.gif  ir daznokai tenka susimoket, gal kad as labai daznai uzsisakau  ax.gif

QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 15, 19:21)
bet muitine nepatikejo uzrasytoms sumoms  unsure.gif  tai pagal save parkaiciavo  doh.gif  bent jau man taip sake kai pirma karta papuole i muitine  ax.gif

O jus pas kuria cia tarpininke perkate, kad pastoviai sulaiko siuntas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 17, 13:10)
O jus pas kuria cia tarpininke perkate, kad pastoviai sulaiko siuntas?  g.gif

Viotinolos, bet ir anksciau pas Rudaplauke tekdavo susimoket verysad.gif bet dabar sake visas krato smarkiai, teko paskaityti labai daug nusiskundimu.
Jau siandien pasiemiau savo lupdaziukus ir blizgi, nu spalvos tikrai labai grazios wub.gif o dar dovanu idejo lupu balzama kramtoskes kvapo, labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 17, 18:21)
Viotinolos, bet ir anksciau pas Rudaplauke tekdavo susimoket  verysad.gif  bet dabar sake visas krato smarkiai, teko paskaityti labai daug nusiskundimu.

Nu man dar siemet neteko susidurti su muitine, pfiu pfiu pfiu unsure.gif
Atsakyti
Ne, nu kokia as apsipatenkinta visais lupdaziais ir tuo blizgiu wub.gif
visas spalvas parinkau butent kokiu norejau, bet jau Thalia kokia spalva, tokios seniai norejau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 10:48)
As jau uzsisakiau ta palete Surreal spalvos, nors ir prisiziurejau ne kokiu atsiliepimu apie ja, bet vistiek noriu ir psio  doh.gif  Uz poros sav tureciau gauti jau  ax.gif

Labuks, gal jau turi palete? ax.gif blush2.gif Labai nekantrauju isgirst atsiliepimus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Adrinėja @ 2011 02 17, 23:01)
Ne, nu kokia as apsipatenkinta visais lupdaziais ir tuo blizgiu  wub.gif 
visas spalvas parinkau butent kokiu norejau, bet jau Thalia kokia spalva, tokios seniai norejau  bigsmile.gif

Nu faina thumbup.gif o jeigu realiai parodyt, nesigaus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 18, 00:51)
Labuks, gal jau turi palete?  ax.gif  blush2.gif Labai nekantrauju isgirst atsiliepimus  wub.gif
Papildyta:

Nu faina  thumbup.gif  o jeigu realiai parodyt, nesigaus?  ax.gif

gausis mirksiukas.gif ryt pabandysiu ka nors nufotkinti ax.gif
Atsakyti
Na va, as jau su ispudziais ir bandymais ax.gif
rinkausi spalvas pagal neto vaizdus, bet realybeje kiek skiriasi, o ypac dienos sviesoje, vakare prie dirbtines labiausiai skiriasi Thalia ir Percfect.
jei vakare jos prigesintos, labai panasios i sias (nete rodomos)
user posted image
user posted image
Tai dienos sviesoje (siandien labai saule sviete) mane labai nustebino spalvos, Thalia labai ryski, alyvine, o Perfect ant mano lupu pasirode net rausvo atspalvio, tikejausi bus kaip auksciau nuotraukoje ax.gif
1 - Perfect; 2 - Thalia;
3 - Rea; 4 - blizgis Sand dune.
user posted image
cia mano turimi daiktai is NYX, noriu dar pagirti pravedimui skirta teptuka, labai geras.
user posted image
Atsakyti