Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(Sunreja @ 2011 01 20, 16:47)
Geriau jau tarpininkei kelis ct atiduoti, negu puslapiui 9$  4u.gif

Arba kokiam ebay pirktis - ten daznai su siuntimu praktiskai ta pati kaip NYX ar cherryculture puslapiuose kaina.
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 09, 23:02)
Gal kuri turit ar esat bandziusi siuos NYX seselius?  4u.gif
Kazko uzejo man manija ant blizguciu  doh.gif
Glitter Cream Pallete
user posted image
user posted image

Man irgi labai patiko sie seseliai, ypac violetines spalvos wub.gif Noriu uzsakyti ax.gif

Ziurekit kiek NYX swatchiu radau. Gal kam pravers thumbup.gif http://www.specktra....73/nyx-swatches
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 01 30, 20:16)
Man irgi labai patiko sie seseliai, ypac violetines spalvos  wub.gif Noriu uzsakyti  ax.gif

Ziurekit kiek NYX swatchiu radau. Gal kam pravers  thumbup.gif  http://www.specktra....73/nyx-swatches

Superine nuoroda thumbup.gif 4u.gif

As jau uzsisakiau ta palete Surreal spalvos, nors ir prisiziurejau ne kokiu atsiliepimu apie ja, bet vistiek noriu ir psio doh.gif Uz poros sav tureciau gauti jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 10:48)
Superine nuoroda  thumbup.gif  4u.gif

As jau uzsisakiau ta palete Surreal spalvos, nors ir prisiziurejau ne kokiu atsiliepimu apie ja, bet vistiek noriu ir psio  doh.gif  Uz poros sav tureciau gauti jau  ax.gif

bigsmile.gif tai as tada palauksiu gyvu atsiliepimu thumbup.gif nes nu laaabai ju noriu wub.gif O siuntei per tarpininke ar pati? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 01 31, 12:33)
bigsmile.gif  tai as tada palauksiu gyvu atsiliepimu  thumbup.gif  nes nu laaabai ju noriu  wub.gif  O siuntei per tarpininke ar pati?  ax.gif

Per tarpininke 4u.gif Kiek ziurejau youtube atsiliepimu, tai pagrinde merginos skundesi, jog ten vazelinas ir blizguciai, spalvos nera beveik, subega i rauksle, nu bet as taip norejau tu blizguciu, kad mirk gyvenk reikejo pirkti biggrin.gif
Atsakyti
Gavau savo šešėlių paletę ir lūpų blizgį 4u.gif
Šešėlius tepiau ant Urban Decay primerio, spalvos pakankamai pigmentuotos, išsilaikė gerai, kol kas man patinka ir neturiu priekaištų 4u.gif Pirkčiau dar, tik kol kas neišsirenku kokių spalvų man dar užsimanyti lotuliukas.gif

Lūpų blizgesys skaniai švelniai kvepia, kvapas ne už ilgo išnyksta, bet net nepastebi kada, žodžiu gana malonus. Galiu išskirti vieną minusą - lieka šviesesnė "plėvelė" ties lūpų sučiaupimo linija po ilgesnio laiko, kas man nepatiko,su kitais blizgiais taip man nenutinka. Na gal reikia leisti jam rebilituotis, gal čia tik tąkart taip, nes šiaip gana neblogas blizgis ir spalvų pasirinkimas fantastiškas.
Atsakyti
O kokia palete gavot? Gal galit nuotrauka imesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2011 02 01, 15:46)
O kokia palete gavot? Gal galit nuotrauka imesti? ax.gif

Nuotrauka praeito psl.pačiame viršuje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 01 31, 14:29)
Per tarpininke  4u.gif  Kiek ziurejau youtube atsiliepimu, tai pagrinde merginos skundesi, jog ten vazelinas ir blizguciai, spalvos nera beveik, subega i rauksle, nu bet as taip norejau tu blizguciu, kad mirk gyvenk reikejo pirkti  biggrin.gif

Netyčia vienam blog'e užmačiau swatchus
gal bus įdomu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikutes visos,
nutariau ir as isbandyti sia kosmetika, mane domina pudros ir ne tik zinoma, bet aktualiausia kaip parsisiusti, viena mergina pradzioje rase kad eme lupu lakus ar kaip jie twn vadinasi tik del to jog surinktu nemokama pristatyma jei gerai pamenu, sakykite kokia suma turi buti norint kad atsiustu nemokamai, o gal kuri uzsakinejate is sio puslapiuko ir galima butu susikoperuoti? parasykite man i pasta nes temos neseku labai lauksiu dekui.
grozisirsveikata@inturbo.lt
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, dabar hautelook.com geros kainos NYX kosmetikos. Aš vakar kaip tik užsisakiau pabandymui nemažai smile.gif
Atsakyti
As vakar irgi uzsisakiau is ten palete thumbup.gif: ziuresim kas ten per grozis ateis biggrin.gif
Atsakyti