Įkraunama...
Įkraunama...

NYX kosmetika

QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 10, 09:43)
Bent jau juoda tai labai ryški. Kaip laiko pasakyti labai tiksliai negaliu, kadangi turiu juodą spalvą, kurią naudoju, kaip akių pravedimą (tam laiko visą dieną). Bet NYX šešėliai iš palečiu man puikiai laikosi visą dieną (su pagrindu).

Na reiks dar youtube prasinesti ir bandyti isigyti sulaukus geru kainu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 10, 10:43)
Bet NYX šešėliai iš palečiu man puikiai laikosi visą dieną (su pagrindu).

Atsiprasau uz toki gal kvaila kls, bet ar gali nesilaikyt su pagrindu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 10, 18:56)
Atsiprasau uz toki gal kvaila kls, bet ar gali nesilaikyt su pagrindu? g.gif  4u.gif

O taip biggrin.gif Man pvz EM šešėliai su pagrindu laikosi ne ilgiau kaip kelias valandas.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 10, 21:35)
O taip  biggrin.gif  Man pvz EM šešėliai su pagrindu laikosi ne ilgiau kaip kelias valandas.

o geras.. as galvojau, kad su pagrindu bet kokie seseliai laiko biggrin.gif nes pvz as tos nuomones, kad brangus seseliai turi laikyt be pagrindo, o pigiem skirtas pagrindas, kad laikytu biggrin.gif nes kam pirkt brangius seselius, jei jie laiko tik su pagrindu g.gif nu aisku kam ko reik.. bet spalvu as ir tarp pigiu randu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 10, 22:03)
o geras.. as galvojau, kad su pagrindu bet kokie seseliai laiko  biggrin.gif nes pvz as tos nuomones, kad brangus seseliai turi laikyt be pagrindo, o pigiem skirtas pagrindas, kad laikytu biggrin.gif nes kam pirkt brangius seselius, jei jie laiko tik su pagrindu g.gif nu aisku kam ko reik.. bet spalvu as ir tarp pigiu randu biggrin.gif

Oi ne, tikrai pagrindas ne visus seselius laiko. As kiek bandziau, tai man seseliai tiek su pagirndu, tiek be jo vienodai laiko - nors as ir perku tik tokius, kurie be pagirndo man laikytu gerai. ax.gif O cia jau moterims islaidunems sukurta tie produktai - seseliu pagrindas, lupdazio pagrindas, makiazo baze ir tt, t.y. kuo daugiau tepi ant saves, tuo daugiau firmai pelno biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 11, 01:43)
Oi ne, tikrai pagrindas ne visus seselius laiko. As kiek bandziau, tai man seseliai tiek su pagirndu, tiek be jo vienodai laiko - nors as ir perku tik tokius, kurie be pagirndo man laikytu gerai.  ax.gif O cia jau moterims islaidunems sukurta tie produktai - seseliu pagrindas, lupdazio pagrindas, makiazo baze ir tt, t.y. kuo daugiau tepi ant saves, tuo daugiau firmai pelno  biggrin.gif

Moterims išlaidūnėms biggrin.gif

Aš kiek pamenu...seniai seniai, kai nenaudojau pagrindo man visi šešėliai labai greitai subėgdavo arba tiesiog išnykdavo. Pas mane riebi oda, tuo pačiu ir vokų oda. Kai pradėjau naudoti pagrindą kai kurie vis dar sėkmingai išnyksta per kelias valandas, o kai kurie puikiai laiko visą dieną. Bet aš nesu bandžiusi labai brangių, tad nežinau ar kaina turi įtakos šešėlių laikymuisi.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 01 11, 11:18)
Moterims išlaidūnėms  biggrin.gif

Aš kiek pamenu...seniai seniai, kai nenaudojau pagrindo man visi šešėliai labai greitai subėgdavo arba tiesiog išnykdavo. Pas mane riebi oda, tuo pačiu ir vokų oda. Kai pradėjau naudoti pagrindą kai kurie vis dar sėkmingai išnyksta per kelias valandas, o kai kurie puikiai laiko visą dieną. Bet aš nesu bandžiusi labai brangių, tad nežinau ar kaina turi įtakos šešėlių laikymuisi.

Man tas pats 4u.gif Labiausiai pigmentuoti šešėliai ir geriausiai besilaikantys kuriuos turiu yra MAC, tačiau be šešėlių pagrindo ir jie man ilgai neišsilaiko. Kaip suprantu mano vokai riebus, urban decay primerio dėka man šešėliai yra išsilaikę dvi dienas(papuoliau į tokią situaciją,kad neišėjo prieš einant miegoti nusivalyti makiažo). Kitiem primeriam nematau poreikio biggrin.gif

O į temą, laukiu savo šešėlių paletės ir lūpų blizgio. Kiek žiūrėjau youtube merginos lygina su MAC, spalvos pigmentuotos. Tačiau sako, kad vienspalvių šešėlių spalvos kai kurios "caky", jei blizgios- tai kai kuriom byra nuo vokų. Bet čia tik nuogirdos iš youtube. Laukiu kol galėsiu įsitikint pati.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 01 17, 21:12)
O į temą, laukiu savo šešėlių paletės ir lūpų blizgio.

Kokio blizgio laukiat? 4u.gif

As pradariau neseniai savo sekanti NYX blizgi ('mega shine'), tai dabar silpna kaip norisi kitu sio blizgio spalvyciu. doh.gif O pradariau tik tam, kad galeciau paziuret koks jis (nes pakuoteje atrode ne visai ta spalva kur man patiktu) ir jei butu nuolaidu, o jis man patiktu, tai kitu spalvyciu pirkciau (blogiausiu atveju atsikratyt juo tektu). Tai ksonis laaabai skanus, saldus, bet neikyrus, tepasi lengvai, sepetelis-kempinele lenktas, patogus, o efekta duoda superini - graziai zeri, slapios, veidrodines lupytes wub.gif
user posted image

Na o 'girls round' blizgis nesuzavejo - tikrai toks mergaitiskas variantas: skanus (bet skonis labai trumpai jauciasi), smagiai tepasi, bet kiek pieninis atspalvis, tai lyg truputi subega i raukslytes. Na toks eilinis blizgis. Nekartosiu - nors sandeliuke dar kita spalvyte turiu, tai teks naudot. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 01 17, 21:46)

user posted image

Aš kaip tik "megashine lipgloss" ir laukiu bigsmile.gif Kaip smagu,kad tokie teigiami atsiliepimai, nes iki šiol kažko konkrečiai gero nesitikėjau iš jo. Šiaip iš smalsumo maniau pabandysiu ir tiek, o dabar jau net laukiu parkeliaujant. Siunčiuosi iš JAV ebay,gali tekti dar palaukt... Dabar jau net nekantru darosi smile.gif Mano turėtų būti "French kiss". Tavo įdėta foto kaip suprantu be blico, šičia jaučiu su: user posted image

Apskritai spalvyčių pasirinkimas :wub:Reiks turbūt eit pasidairyt dar kokių.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2011 01 19, 21:53)
Apskritai spalvyčių pasirinkimas :wub:Reiks turbūt eit pasidairyt dar kokių.

Del spalvyciu, tai pati rinkausi pagal cherryculture.com esancias spalvytes paveiksliuke - nu bet piestines lieka piestinem. Aisku ziurejau realiu foto, bet kad vistiek kitaip jos vos ne kiekvienoj foto atrodo. ax.gif Dabar reikia uzsispirt ir naudot ka turiu, kad galeciau siu daugiau spalvyciu isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 12 17, 22:32)
cherryculture.com

bet i lietuva nesiuncia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 20 sausio 2011 - 14:01
QUOTE(shopingas @ 2011 01 19, 22:15)
Del spalvyciu, tai pati rinkausi pagal cherryculture.com esancias spalvytes paveiksliuke - nu bet piestines lieka piestinem. Aisku ziurejau realiu foto, bet kad vistiek kitaip jos vos ne kiekvienoj foto atrodo.  ax.gif

As ir ziurejau spalvytes cherryculture ir swatchuose, nu sakyciau skiriasi vos ne kardinaliai blink.gif Todel ju puslapyje pateiktom spalvom negalima tiketi schmoll.gif

QUOTE(veterane @ 2011 01 20, 14:01)
bet i lietuva nesiuncia?

Siuncia, tik kazin ar verta uz kelias priemones susimoketi 9$ (shippas dideja man rods nuo prekiu kiekio arba svorio), kai jos pacios tiek kainuos. Geriau jau tarpininkei kelis ct atiduoti, negu puslapiui 9$ 4u.gif
Atsakyti