Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 2

QUOTE(speedy @ 2011 01 21, 17:42)
Tai čia priešais Maxima bazę  biggrin.gif
Ten jei kreditkė "geros spalvos" ir netuščia yra ką veikti  lotuliukas.gif

aga, ten smile.gif o sakyk ten neverta pirkt ar kaip? susibalamutinau dbr g.gif
Atsakyti
QUOTE(jepsius @ 2011 01 21, 19:00)
aga, ten  smile.gif o sakyk ten neverta pirkt ar kaip? susibalamutinau dbr  g.gif

Senokai ten buvau....
Tada ten nenauji modeliai "pobrangiaja" parsidavinėjo. Ir jokių "iš dėžės" nebuvo. g.gif
Dabar nežinau kaip ten. biggrin.gif Dėl to ir įmečiau nuorodą į latvių Kupersbušo atstovus. Ten galima užsidėti rusų ar anglų kalbą ir pažiūrėti ką dabar gamina. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau isvengti tiesti per visa virtuves ilgi gartraukio vamzdi. Suzinojau, kad tokiu atveju i gartrauki galima deti anglies filtrus. Sakykite, ar siuos filtrus galima deti i bet koki gartrauki (noreciau muotuojamo i spintele) ar prie ju aprasymo turi buti pazymeta, kad tinka ir anglies filtrams? 4u.gif
Nes kai kuriose el. parduotuvese prie prekes specifikacijos visiskai neuzsimena apie tuos anglies filtrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 22 sausio 2011 - 18:41
sveiki 4u.gif

Nu zionokit man jau galva nebeisnesa... doh.gif
Patarkit... ar sitie geri (nes kaina tikrai neiskandzioja o galingumai neblogi) g.gif
Elica ELISLIM 3LUX 2M WH F/IXA/60 ir ELica GEA LUX WH IX/A/60
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 22, 19:28)
Sveiki, noreciau isvengti tiesti per visa virtuves ilgi gartraukio vamzdi. Suzinojau, kad tokiu atveju i gartrauki galima deti anglies filtrus. Sakykite, ar siuos filtrus galima deti i bet koki gartrauki (noreciau muotuojamo i spintele) ar prie ju aprasymo turi buti pazymeta, kad tinka ir anglies filtrams?  4u.gif
Nes kai kuriose el. parduotuvese prie prekes specifikacijos visiskai neuzsimena apie tuos anglies filtrus  doh.gif

dauguma gartraukių turi galimybę naudoti su anglies filtrais - taip vadinamas recirkuliacijos režimas. Tik ne visose internetinėse parduotuvėse minima tokia funkcija :/

QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 01 23, 10:58)
sveiki 4u.gif

Nu zionokit man jau galva nebeisnesa... doh.gif
Patarkit... ar sitie geri (nes kaina tikrai neiskandzioja o galingumai neblogi) g.gif
Elica ELISLIM 3LUX 2M WH F/IXA/60 ir ELica GEA LUX WH IX/A/60

Elislim tai geras, bet jo tikras galingumas siekia pagal gamintojo puslapį 600m3/val. (ne 800, kaip rašo lietuvių puslapiai). GEA max. galingumas vos 340 m3/val., tai man rodos kiek mažokas. Aišku, priklauso koks virtuvės plotas.
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 01 23, 10:20)
Elislim tai geras, bet jo tikras galingumas siekia pagal gamintojo puslapį 600m3/val. (ne 800, kaip rašo lietuvių puslapiai). GEA max. galingumas vos 340 m3/val., tai man rodos kiek mažokas. Aišku, priklauso koks virtuvės plotas.

g.gif jooo...viskas aisku... Na, manau 340m3/val. mum mazoka. Virtuve nera dydele... 7kv, bet sujungta su svetaine g.gif O 600m3/val. kazi uztektu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kettis @ 2011 01 23, 11:20)
dauguma gartraukių turi galimybę naudoti su anglies filtrais - taip vadinamas recirkuliacijos režimas. Tik ne visose internetinėse parduotuvėse minima tokia funkcija :/

Dekui us atsakyma 4u.gif
Papildyta:
Kazkaip linkstu prie Gorenje, tik nesuprantu kuo skiriasi ju garu surinktuvu skirtymas i "imontuojami" ir "montuojami po spintele": http://www.gorenje.l...aru_surinktuvai
kazkaip as isivazduoju, kad "imontuojami" ir yra montuojami po spintele biggrin.gif
gal galite pakomentuoti jus skirtumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 23, 13:38)
Dekui us atsakyma  4u.gif
Papildyta:
Kazkaip linkstu prie Gorenje, tik nesuprantu kuo skiriasi ju garu surinktuvu skirtymas i "imontuojami" ir "montuojami po spintele": http://www.gorenje.l...aru_surinktuvai
kazkaip as isivazduoju, kad "imontuojami" ir yra montuojami po spintele  biggrin.gif
gal galite pakomentuoti jus skirtumus  ax.gif

Montuojami po spintele matosi visas gartraukis, jis prikabinamas prie spintelės iš apačios. Paprastai būna mažesnės galios.
Montuojami į spintelę matoma tik plona briauna, visa konstrukcija spintelėje. Būna teleskopiniai (ištraukiami) ir paprasti. Jų galia didesnė.
Papildyta:
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2011 01 23, 12:25)
g.gif  jooo...viskas aisku... Na, manau 340m3/val. mum mazoka. Virtuve nera dydele... 7kv, bet sujungta su svetaine g.gif  O 600m3/val. kazi uztektu? g.gif

600 kubų yra daug, turėtų užtekti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 01 23, 16:26)
Montuojami po spintele matosi visas gartraukis, jis prikabinamas prie spintelės iš apačios. Paprastai būna mažesnės galios.
Montuojami į spintelę matoma tik plona briauna, visa konstrukcija spintelėje. Būna teleskopiniai (ištraukiami) ir paprasti. Jų galia didesnė.

Būtų viskas aišku, jei nebūtų neaišku vienas dalykėlis biggrin.gif
Sie garų surinktuvai priskirti "montuojamiems po spintele", bet kažkaip man atrodo, kad jų kontrukcija tokia, kad tik briauna matytųsi įmontavus. Turbūt jie turėtų vadintis "įmontuojami"? Nes mano akimi visai nesiskiria nuo "imontuojamu" g.gif
Speedy atsiprašau už įkyrumą friends.gif tiesiog pagal galinguma man pilnai užtektų DF610E, bet aš noriu "įmontuojamo", dėl to ir aiškinuos koks tarp jų skirtumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2011 01 24, 12:15)
Būtų viskas aišku, jei nebūtų neaišku vienas dalykėlis  biggrin.gif
Sie garų surinktuvai priskirti "montuojamiems po spintele", bet kažkaip man atrodo, kad jų kontrukcija tokia, kad tik briauna matytųsi įmontavus. Turbūt jie turėtų vadintis "įmontuojami"? Nes mano akimi visai nesiskiria nuo "imontuojamu" g.gif
Speedy atsiprašau už įkyrumą  friends.gif tiesiog pagal galinguma man pilnai užtektų DF610E, bet aš noriu "įmontuojamo", dėl to ir aiškinuos koks tarp jų skirtumas  g.gif

Man atrodo kad "į spintelę". Neskandinaviškuose puslapiuose yra kitokių nuotraukų DF610E
Atsakyti
ax.gif norejau paprasyt patarimo, zalias miskas man tie gartraukiai..

virtuve bendra su svetaine (virtuve 6kvadratai, svetaine 30kvadr.) butas paskutiniam aukste, vamzdio ilgis iki vetiliacijos angos 1 metras.
blush2.gif kaina butu gerai nebaisiai didele.
Atsakyti
Skaitinejuos tema, bet taip pat paprasysiu patarimo 4u.gif Ieskome montuojamo ant sienos gartraukio, jis ant sienos kabos vienas, pakabinamu spinteliu nera, tad nesinoretu ir didelio griozdo, bet, aisku, svarbiau butu pakankamas galingumas (virtuve kartu su svetaine 20kv.) ir kiek imanoma tylesnis veikimas. Labai aciu, kas pagelbes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Beje, istraukimas iskart i lauka ir toks idomus dalykas, vienas zmogus pasakojo, kaip jam patogu, kad gartraukis turi toki angos uzdarymo mechanizma, pries tai turetas buvo be ir nepatiko tuo, kad pusdavo is lauko salta ora, vos ne tekdavo uzdengt su kazkuo, kaip ten is tikruju buna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 25 sausio 2011 - 22:17