Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 2

Laba diena, norėjau paklausti kaip Jetair firmos gartraukiai ar geri? Kazkaip nerandu gamintojo puslapio, tai lyg italų firma?
Galvoju apie JETAIR TINA P 60 INX arba apie Taka Dep 60...
Atsakyti
QUOTE(Ūkanota @ 2011 10 19, 12:10)
Laba diena, norėjau paklausti kaip Jetair firmos gartraukiai ar geri? Kazkaip nerandu gamintojo puslapio, tai lyg italų firma?
Galvoju apie JETAIR TINA P 60 INX arba apie Taka Dep 60...

lenku, nieko gero smile.gif man nepatiko silpna apsvietimo lempute, o kadangi ziurejom be kamino, tai net anglies filtru jiems nebera pirkti sad.gif

Nusipirkom Hanza su dviem variklaiis. tik pas mus nera ventiliacijos angos virtuveje. ar galit kas paaiskint ka daryt su ta skyle virsuj gartraukio. per ja pucia silta ora, ir virtuve vistiek pilna garu buna sad.gif( ar ja reikia uzkisti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2011 10 20, 17:01)
lenku, nieko gero smile.gif man nepatiko silpna apsvietimo lempute, o kadangi ziurejom be kamino, tai net anglies filtru jiems nebera pirkti sad.gif

Nusipirkom Hanza su dviem variklaiis. tik pas mus nera ventiliacijos angos virtuveje. ar galit kas paaiskint ka daryt su ta skyle virsuj gartraukio. per ja pucia silta ora, ir virtuve vistiek pilna garu buna sad.gif( ar ja reikia uzkisti? g.gif

o tai HANZA tipo "hans'ų" gamybos lotuliukas.gif Tie patys lenkai iš AMICA, tik senukai užsako su HANSA pavadinimu, rusai su KAISER it t.t. Na taip, "vokiškiau" skamba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2011 10 20, 15:01)

Man parduotuvėje sakė, kad dalis Jetair gartraukių gaminami Italijoje, o dalis (pigesni) Lenkijoje. Visgi gal kas žino apie Jetair itališkus gartraukius. Speedy, gal jūs turite kokią nuomonę?
Atsakyti
Gal kas galėtų pakomentuoti Teka CNL1 2002 IX ? Gražus jis man, bet blogiausia, kad reikia ne tik grožio biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 10 21, 09:40)
Gal kas galėtų pakomentuoti Teka CNL1 2002 IX ? Gražus jis man, bet blogiausia, kad reikia ne tik grožio biggrin.gif

o anglies filtrai dedas? pas mus nėra angos, o kiek žiūriu aprašymus, nerašo arba nerandu tokių. tamsus miškas su tais gartraukiais, o jau verkiant reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2011 10 21, 10:55)
o anglies filtrai dedas? pas mus nėra angos, o kiek žiūriu aprašymus, nerašo arba nerandu tokių. tamsus miškas su tais gartraukiais, o jau verkiant reikia  doh.gif

Matau, kad jį užsakant, yra galimybė užsakyti ir anglies filtrus už papildomą mokestį, tad kaip ir turi būti galimybė jį įdėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 10 21, 09:40)

garsiai dirba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 21, 11:15)
garsiai dirba  biggrin.gif

Tai kad ir turi girdėtis, kad jis darbą dirba, o ne dėl grožio kabo biggrin.gif O jei rimtai - kiek dairiausi, su tokiu galingumu triukšmingumas ir kitų panašus...
Ar klystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2626 @ 2011 10 21, 11:42)
Tai kad ir turi girdėtis, kad jis darbą dirba, o ne dėl grožio kabo  biggrin.gif  O jei rimtai - kiek dairiausi, su tokiu galingumu triukšmingumas ir kitų panašus...
Ar klystu? smile.gif

Man tai pagrindinis dalykas renkantis gartraukis buvo triukšmingumo lygis ir traukimo galia.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 10 21, 11:55)
Man tai pagrindinis dalykas renkantis gartraukis buvo triukšmingumo lygis ir traukimo galia.

Ir kokį derinį pavyko rasti? bigsmile.gif
Atsakyti
Dar šis man neblogai atrodo: Gorenje DKF-2 600 M. Ir tylesnis lyg g.gif
Atsakyti