Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 2

QUOTE(Avocetė @ 2011 06 06, 13:11)
dėl gartraukio... užsisakiau tokį

http://www.neriba.lt...iper-ixa60.html

Laba diena, smile.gif

o Jūs gal turite šį gartraukį ir naudojatės? Aš taip pat svajojau būtent ape šį gartraukį, bet virtuvės baldus gaminantys meistrai mane įtikino jo nepirkti. Pagrindinė priežastis - viršutinių spintelių gylis - paties gartraukio plotis yra 369 mm, todėl viršutinė spintelė turėtų būti ne mažiau kaip kaip 42 cm, o tada pasak jų jau nepatogu virš viryklės gaminti. Dar kito gartraukio neįsigijome, todėl įdomi ir Jūsų nuomonė.

O vietoj išsvajoto planuojame įsigyti šitą:

http://www.daneka.lt...;products_id=52 .

Ar tikrai jau toks geras, kaip giria pardavėjai? Ar tikrai AEG , o ne Kinija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korcula: 23 birželio 2011 - 06:01
QUOTE(korcula @ 2011 06 23, 06:52)
Laba diena,  smile.gif

o Jūs gal turite šį gartraukį ir naudojatės? Aš taip pat svajojau būtent ape šį gartraukį, bet virtuvės baldus gaminantys meistrai mane įtikino jo nepirkti. Pagrindinė priežastis - viršutinių spintelių gylis - paties gartraukio plotis yra 369 mm, todėl viršutinė spintelė turėtų būti ne mažiau kaip kaip 42 cm, o tada pasak jų jau nepatogu virš viryklės gaminti. Dar kito gartraukio neįsigijome, todėl įdomi ir Jūsų nuomonė.

kol kas dar neturiu. nei virtuvės nei šito gartraukio. pažiūrėsim kaip čia bus.
neįmontuojami gartraukiai daug platesni o kad būtų nepatogu gaminti nepastebėjau ax.gif prieš tai turėjau kamino tipo 60 cm pločio.

jūsų pasirinktą ir aš norėjau įsigyt, bet labai daug skirtingų nuomonių yra apie ištraukiamus gartraukius - ištraukiami neefektyvūs ir t.t. todėl pasirinkau neištraukiamą. o kaip bus laikas parodys.
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2011 06 23, 07:52)
Laba diena,  smile.gif

Ne Kinija - Italija.
Normalus "darbinis arkliukas". Turėkite mintyje, kad jis neturės dekoratyvios matomos priekinės briaunos. Ji arba gaminama iš tos pačios baldinės plokštės, arba perkama atskirai. Kainuoja apie 80 lt. Modelis BF 6060 M.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 23, 08:22)
Ne Kinija - Italija.
Normalus "darbinis arkliukas". Turėkite mintyje, kad jis neturės dekoratyvios matomos priekinės briaunos.

Dėkui už nuomonę.
Jei pirksime šį gartraukį, tai dėsime priekinę briauną iš baldinės plokštės.
O pasakymas - "normalus darbinis arkliukas" - tai čia gerai, ar nelabai. Planuojamos virtuvės plotas 12 kv. m, durų į svetainę nėra. Bet ir nėra visiškai bendra erdvė.
Gartraukio norime įmontuojamo, šitas lyg atitinka kainos ir kokybės santykį.
Gal dar galite kokį kitą rekomenduoti.
Aš pati dar apžiūrinėjau Siemens įmontuojamus panašaus galingumo. Jie šiek tiek brangesni už AEG.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 23, 08:04)

jūsų pasirinktą ir aš norėjau įsigyt, bet labai daug skirtingų  nuomonių yra apie ištraukiamus gartraukius - ištraukiami neefektyvūs ir t.t. todėl pasirinkau neištraukiamą. o kaip bus laikas parodys.

Svarbiausia, kad priėmėte sprendimą. Aš taip pat labai ilgai renkuosi, lyginu tarpusavyje, bet kai jau nusprendžiu - stengiuosi atgal nebesižvalgyti.
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2011 06 23, 11:19)
Dėkui už nuomonę.
Jei pirksime šį gartraukį, tai dėsime priekinę briauną iš baldinės plokštės.
O pasakymas - "normalus darbinis arkliukas" - tai čia gerai, ar nelabai. Planuojamos virtuvės plotas 12 kv. m, durų į svetainę nėra. Bet ir nėra visiškai bendra erdvė.
Gartraukio norime įmontuojamo, šitas lyg atitinka kainos ir kokybės santykį.
Gal dar galite kokį kitą rekomenduoti.

Tai normalus, vidutinio lygio garų surinkėjas.
Panašūs:
Elica Elislim
Teka CNL1 3000
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 23, 12:03)
Tai normalus, vidutinio lygio garų surinkėjas.
Panašūs:
Elica Elislim
Teka CNL1 3000

Na, pagal galingumus jie visi panašūs.
O kaip dėl veikimo metu keliamo triukšmo ? Gal teko girdėti atsiliepimų?
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2011 06 23, 13:19)
Na, pagal galingumus jie visi panašūs.
O kaip dėl veikimo metu keliamo triukšmo ? Gal teko girdėti atsiliepimų?

Tyliausias Teka - 43 dB.
Atsakyti
sakykit, o zinot ka nors del sio gartraukio : Elica KUNEO ST IX A/90?
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2011 06 24, 12:10)
sakykit, o zinot ka nors del sio gartraukio : Elica KUNEO ST IX A/90?

Kaip už 460 m3/h traukos gartraukį gal kiek daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 27, 18:51)
Kaip už 460 m3/h traukos gartraukį gal kiek daugoka  g.gif

gi ne apie kainą klausė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 27, 18:51)
Kaip už 460 m3/h traukos gartraukį gal kiek daugoka  g.gif

o kodel 460?? juk raso : galingumas 900 m3, triukšmingumas 46-59 dB. Anglinis filtras-
tai nejaugi meluoja? tada as niekada neisirinksiu, nes noriu tik tokio dizaino, o is ELICOS tik toki radau ir jei skaiciai tikri , tai kaip ir neblogas variantas g.gif
as pasiruosus sumoketi ir 2000 lt bet kad butu normalus, nes virtuve bus su svetaine

perziurejau kas pardavineja lietuvoje si gartrauki, ir ju yra nemazai ir visi raso kad 900. ryt bandysiu pasiskambinti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zose123: 27 birželio 2011 - 19:36
QUOTE(zose123 @ 2011 06 27, 21:21)
o kodel 460?? juk raso : galingumas 900 m3, triukšmingumas 46-59 dB. Anglinis filtras-
tai nejaugi meluoja? tada as niekada neisirinksiu, nes noriu tik tokio dizaino, o is ELICOS tik toki radau ir jei skaiciai tikri , tai kaip ir neblogas variantas  g.gif
as pasiruosus sumoketi ir 2000 lt bet kad butu normalus, nes virtuve bus su svetaine

perziurejau kas pardavineja lietuvoje si gartrauki, ir ju yra nemazai ir visi raso kad 900. ryt bandysiu pasiskambinti doh.gif

Pažiūrėkite mano nuorodą ankstesniame "post'e", nereikės nei skambinti. Gamintojo puslapyje teigiama, jod būtent 460.
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 27, 20:27)
gi ne apie kainą klausė smile.gif

Tai ir atsakymas buvo apie jo vertę biggrin.gif jeigu ką ...
Atsakyti