Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 2

QUOTE(Mupi @ 2011 06 13, 18:40)
Pavargau ieskoti ir galino ir grazaus  doh.gif patarkit ka uz protinga kainos ir kokybes santyki galima is imontuojamu  ax.gif

Čia klausimas, kas gražu Jums?
Gal naujasis Gorenje DVG 600 ZB?
Nors ir "protinga kaina" sąvoka gana subjektyvi.
Atsakyti
kuris geriau: ar Elica MENHIR Soft Light IX/A ar gorejne KD 950 EI?
Atsakyti
QUOTE(Dovute @ 2011 06 14, 11:32)
kuris geriau: ar Elica MENHIR Soft Light IX/A ar gorejne KD 950 EI?

Elica dailesnis išpildymas, bet atkreipkite dėmesį į tikrąjį galingumą.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 14, 11:03)
Elica dailesnis išpildymas, bet atkreipkite dėmesį į tikrąjį galingumą.

aš jau rašiau tuo klausimu kodėl skiriasi galingumai smile.gif o tamsta prieš elicą matau priešiškai nusiteikęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 06 14, 08:19)
Čia klausimas, kas gražu Jums?
Gal naujasis Gorenje DVG 600 ZB?
Nors ir "protinga kaina" sąvoka gana subjektyvi.

Grazus man retro stliaus, kas tiktu prie klasikines virtuves mirksiukas.gif na kadangi jau tokio neradau (nes gar reikia, kad ir galingas ir ne juodas butu) tai nuprendziau integruojma deti 90 cm galingo reikia kaina apie 1000 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 14, 13:01)
aš jau rašiau tuo klausimu kodėl skiriasi galingumai smile.gif o tamsta prieš elicą matau priešiškai nusiteikęs biggrin.gif

Aš nusiteikęs prieš lietuvišką elikos marketingą - "priedus" prie tikro galingumo lotuliukas.gif O pats gamintojas - normalus. nei labai geras, nei labai blogas biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur galima įsigyti tą TEKA CLN 3000? Kol kas užmačiau tik vienoj internetinėj parduotuvėj. O gal kažkur "gyvai" yra pirkti?
Atsakyti
Koki gartrauki geriau rinktis,kamino tipo ar integruojama mirksiukas.gif ir kada reikia rinktis 60cm o kada jau 90 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 06 16, 23:13)
Koki gartrauki geriau rinktis,kamino tipo ar integruojama  mirksiukas.gif  ir kada reikia rinktis 60cm o kada jau 90  g.gif

neįmontuojami visada geresni, bet mane užknisa jį valyt.
sako kad virš 60 cm dujinės geriau 90cm pločio gartraukis. nes verdant garai sklinda į šonus, o platesnis gartraukis juos "pagauna"
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 17, 09:09)
neįmontuojami visada geresni, bet mane užknisa jį valyt.
sako kad virš 60 cm dujinės geriau 90cm pločio gartraukis. nes verdant garai sklinda į šonus, o platesnis gartraukis juos "pagauna"

Na jei gartraukis įmontuojamas, vadinasi virš stalviršio kabo spintelių "baterija". Tada garams nelabai bus kur sklisti. Maždaug taip g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galit patarti? Reikia kamino tipo prie sienos tvirtinamo gartraukio. Mūsų yra virtuvė su svetaine, bendras plotas apie 45 kv.m, 2.6 m. aukščio.Kiek pasiskaičiavau, tai reikėtų apie 700 kub. m/ h galingumo minimalios traukos.. Buvau apsistojusi ties šiuo variantu :i Elica TONDA LUX IX F/60 , bet gamintojo puslapyje visai kitoks galingumas. Pas mus vienoje vietoje 900, kitoje 700, o gamintojo iki 500. Vadinasi, man netinka? O kaip toks tada JETAIR TORY P 60 INX ? Nesinori mėtyti pinigų tik už vardą. Gal ką dar galite pasiūlyti? Išvedimas į ventiliaciją iki 3 m., būtų vienas ulenkimas 90 laipsnių kampu.
Atsakyti
SVEIKI,

sakykit , nerandu jokios informacijos apie gartraukius AIRFORCE, idomu prie ko jie prisikiriami, prie geru, geresniu ar siaip sau gartraukiu
Atsakyti