Grazus man retro stliaus, kas tiktu prie klasikines virtuves na kadangi jau tokio neradau (nes gar reikia, kad ir galingas ir ne juodas butu) tai nuprendziau integruojma deti 90 cm galingo reikia kaina apie 1000
neįmontuojami visada geresni, bet mane užknisa jį valyt.
sako kad virš 60 cm dujinės geriau 90cm pločio gartraukis. nes verdant garai sklinda į šonus, o platesnis gartraukis juos "pagauna"
neįmontuojami visada geresni, bet mane užknisa jį valyt.
sako kad virš 60 cm dujinės geriau 90cm pločio gartraukis. nes verdant garai sklinda į šonus, o platesnis gartraukis juos "pagauna"
Sveiki, gal galit patarti? Reikia kamino tipo prie sienos tvirtinamo gartraukio. Mūsų yra virtuvė su svetaine, bendras plotas apie 45 kv.m, 2.6 m. aukščio.Kiek pasiskaičiavau, tai reikėtų apie 700 kub. m/ h galingumo minimalios traukos.. Buvau apsistojusi ties šiuo variantu :i Elica TONDA LUX IX F/60 , bet gamintojo puslapyje visai kitoks galingumas. Pas mus vienoje vietoje 900, kitoje 700, o gamintojo iki 500. Vadinasi, man netinka? O kaip toks tada JETAIR TORY P 60 INX ? Nesinori mėtyti pinigų tik už vardą. Gal ką dar galite pasiūlyti? Išvedimas į ventiliaciją iki 3 m., būtų vienas ulenkimas 90 laipsnių kampu.