Įkraunama...
Įkraunama...

Garų surinktuvai - 2

Sveiki, nusipirkom stai toki gartrauki
Nors jau ir velokai (nes jau turim), bet vistiek noretusi isgirsti komentaru. Gal jau kas nors turit panasu, ar domejotes juo. Butu idomu isgirsti nuomoniu smile.gif
Atsakyti
O kaip BRANDT AD 629 EE1 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 05 17, 21:32)
O kaip BRANDT AD 629 EE1 ax.gif

Nornalus.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 05 18, 12:24)

Kazin kaip galingumo virtuvei kartu su svetaine g.gif Noriu klasikos bet vis mazas galingumas unsure.gif Gal ka galetumet pasiulyti uz nesikandziojancia kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2011 05 18, 19:44)
Kazin kaip galingumo virtuvei kartu su svetaine  g.gif Noriu klasikos bet vis mazas galingumas  unsure.gif Gal  ka galetumet pasiulyti uz nesikandziojancia kaina  ax.gif

Na ten "kubikų" pakankamai užrašyta. biggrin.gif Čia lietuviai savo "antkainį" užmetė blink.gif , nors prancūzai www.brandt.com prisipažista tik 565 m3/h lotuliukas.gif
Atsakyti
turime Hansa. jau 5i metai. tikrai geras. Tik sekanti karta ziureciau kad groteles garu surinkimo butu nuo pat pradziu.
Atsakyti
Sveiki. Prisiskaiciau forumu, bet vienareiksmisko atsakymo taip ir neradau. Situacija tokia, kad esama ventiliacijos sistema padaryta labai kvailai - dideli atstumai, daug alkuniu, todel prie jos jungt gartrauki beprasmiska. Yra du variantai - arba tiesiai sienoje grezt skyle ir daryt nauja ventiliacijos anga, arba statyt gartrauki, nesujungta su ventiliacija. Abiem variantais butu tik imontuojamas. Tai kazi kuri geriau rinktis g.gif Imontuojami su filtrais kiek pastebejau pigesni, nei iseinantys i ventiliacija, tai gal dar ir filtru keitimui liktu smile.gif O kaip su ju veikimo ypatumais g.gif Siaip gatrauki jungiu nekasdien, o tik kepdama kazka, siaip garai man nemaiso, ora padrekina biggrin.gif o ir langas virtuveje bus. Patarkit ka pasirinkt, nes reikia apsisprest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 25, 11:05)
Sveiki. Prisiskaiciau forumu, bet vienareiksmisko atsakymo taip ir neradau. Situacija tokia, kad esama ventiliacijos sistema padaryta labai kvailai - dideli atstumai, daug alkuniu, todel prie jos jungt gartrauki beprasmiska. Yra du variantai - arba tiesiai sienoje grezt skyle ir daryt nauja ventiliacijos anga, arba statyt gartrauki, nesujungta su ventiliacija. Abiem variantais butu tik imontuojamas. Tai kazi kuri geriau rinktis g.gif Imontuojami su filtrais kiek pastebejau pigesni, nei iseinantys i ventiliacija, tai gal dar ir filtru keitimui liktu smile.gif O kaip su ju veikimo ypatumais g.gif Siaip gatrauki jungiu nekasdien, o tik kepdama kazka, siaip garai man nemaiso, ora padrekina biggrin.gif  o ir langas virtuveje bus. Patarkit ka pasirinkt, nes reikia apsisprest 4u.gif

o ką patart nelabai supratau. pirkti ar ne?

aš tik už gartraukį. nors pas mane ir langas virtuvėj...
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 05 25, 10:30)
o ką patart nelabai supratau. pirkti ar ne?

aš tik už gartraukį. nors pas mane ir langas virtuvėj...

Ne, kad pirkti tai aisku. Tik ar daryti sienoje vedinimo anga (na kas sudarytu papildomu rupesciu), ar esama ventiliacijos anga uztaisyti ir statyti gartrauki su anglies filtrais? Kas butu ekonomiskiau ir praktiskiau.
Atsakyti
QUOTE(Liniuka @ 2011 05 25, 12:05)
Sveiki. Prisiskaiciau forumu, bet vienareiksmisko atsakymo taip ir neradau. Situacija tokia, kad esama ventiliacijos sistema padaryta labai kvailai - dideli atstumai, daug alkuniu, todel prie jos jungt gartrauki beprasmiska. Yra du variantai - arba tiesiai sienoje grezt skyle ir daryt nauja ventiliacijos anga, arba statyt gartrauki, nesujungta su ventiliacija. Abiem variantais butu tik imontuojamas. Tai kazi kuri geriau rinktis g.gif Imontuojami su filtrais kiek pastebejau pigesni, nei iseinantys i ventiliacija, tai gal dar ir filtru keitimui liktu smile.gif O kaip su ju veikimo ypatumais g.gif Siaip gatrauki jungiu nekasdien, o tik kepdama kazka, siaip garai man nemaiso, ora padrekina biggrin.gif  o ir langas virtuveje bus. Patarkit ka pasirinkt, nes reikia apsisprest 4u.gif

Skylę į lauką thumbup.gif jei tik kaimynai iš viršaus neprieštarauja. Ir gręžiant reikėtų atkreipti dėmesį, kiek vietos reikės išlenkti ortakiui.
Namie tas pats variantas: įmontuojamas gartraukis + skylė sienoje. Tiesa, montuojant, reikėtų sienoje įtaisyti atbulinį vožtuvą - neturėsite problemų su kondensatu žiemą.
Atsakyti
http://www.vektrona....artraukiai.html

labai geras straipsnis gal padės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2011 05 19, 19:06)
Na ten "kubikų" pakankamai užrašyta. biggrin.gif Čia lietuviai savo "antkainį" užmetė  blink.gif  , nors prancūzai www.brandt.com prisipažista tik 565 m3/h  lotuliukas.gif

O tu 565 pakanka ne atskirai virtuvei g.gif gal dar galite ka pasiulyti is retro, jau sia savaite turiu apssipresti kokio plocio reikia, nes ateina meistras matuoti virtuves o as gartraukio nerandu g.gif sito brandt tik juoda spalva doh.gif
Atsakyti