Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(tina1235 @ 2010 11 24, 10:14)
Labas mamytes,noriu pasitikslinti ar man priklauso uz vaika 97.50lt?
su vaiko tevu nesusituokus,tevas nedirba,birzoje nestovi .gaunu pinigelius uz vaiko prieziura.jei dalint ant triju asmenu musu pajamas tai neisnesa po 525lt vienam asmeniui,ar priklauso man tie pinigeliai?dekoju

Jusu mot(tev) pasalpa ant tryju nesidalina,kad gaut 97.50 ziuri TIK i mot(tev) pasalpa,jei jinai nevirsyje 525 lt,tai tie pinigeliai jums priklauso.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 24, 11:22)
Jusu mot(tev) pasalpa ant tryju nesidalina,kad gaut 97.50 ziuri TIK i mot(tev) pasalpa,jei jinai nevirsyje 525 lt,tai tie pinigeliai jums priklauso.

ai tai jei bendra pasalpos suma nevirsyja,daleiskim gauciau pasalpos 400lt tai gauciau 97.50 lt,o jei gauciau pasalpos 900lt tai jau man nepriklauso.ar taip supratau?dekoju
Atsakyti
QUOTE(tina1235 @ 2010 11 24, 13:08)
ai tai jei bendra pasalpos suma nevirsyja,daleiskim gauciau pasalpos 400lt tai gauciau 97.50 lt,o jei gauciau pasalpos 900lt tai jau man nepriklauso.ar taip supratau?dekoju

taip supratot smile.gif
Atsakyti
Jegu Sodra baige moketi motinystes pasalpa, seimos pajamos ape 1000 lt. 4 asmenms, tai del vaiko pinigeliu vistiek skaiciuoja pajamas uz praejusius metus ? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Turiu toki klausimeli -
Auginu dukryte 5men,motinystes ismoku negaunu,tik tuos 97lt, esu registruota su vaiku pas mama,uz vaiko tevo nesu istekejusi,bet jis mums padeda materialiai .
Sakykit kokias ismokas turiu galimybe tvarkytis ?Kaip vienisa mama ?Ar norint gauti tuos pinigelius po 315 asmeniui,jai nemaisau ,ziuri i tevo alga (kiek yra atskaicius mokescius ?) ,kaip suprantu asmeniui neturi iseiti po 525 ar taip ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 11 25, 17:38)
Jegu Sodra baige moketi motinystes pasalpa, seimos pajamos ape 1000 lt. 4 asmenms, tai del vaiko pinigeliu vistiek skaiciuoja pajamas uz praejusius metus ?  g.gif

taip,arba 12 men iki prasymo pateikimo.
Papildyta:
QUOTE(*Leta* @ 2010 11 25, 17:45)
Sveikos,

Turiu toki klausimeli -
Auginu dukryte 5men,motinystes ismoku negaunu,tik tuos 97lt, esu registruota su vaiku pas mama,uz vaiko tevo nesu istekejusi,bet jis mums padeda materialiai .
Sakykit kokias ismokas turiu galimybe tvarkytis ?Kaip vienisa mama ?Ar norint gauti tuos pinigelius po 315 asmeniui,jai nemaisau ,ziuri i tevo alga (kiek yra atskaicius mokescius ?) ,kaip suprantu asmeniui neturi iseiti po 525 ar taip ?

Kad gaut soc.pasalpa zmogui turi nevirsyti 350 lt,kad jums ja gaut,tai vaiko tetis turi parodyti savo pajamas uz praeitus 3 men iki prasymo pateikimo.Dar galit tvarkitis kompensacijas,bet ziures jau ir jusu mamos pajamas,be to maisto paketus.
Daugiau informacijos rasit cia
http://www.supermama...howtopic=650741
Atsakyti
Laba diena, prasau pagalbos 4u.gif

Mano vaikui buvo 1 metai ir 5 menesiai kai isejau i darba, kaip tik po 2010 sausio men.

As internete radau toki sakyni
Išmoka vaikui mokama vaikams iki 2 metų, kai už jį tėvai ar globėjai negauna motinystės (tėvystės) pašalpos arba gauna, tačiau ši pašalpa mažesnė negu 525 litai

As ismokos is Sodros negaudavau, nes pradejau dirbti, tai as tureciau gauti tuos 97.50Lt., nes cia apie seimos pajamas nieko neuzsimena tik apie pasalpa, ar vis tiek reikia skaiciuoti tuos 525 zmogui?

Nieko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nacik: 29 lapkričio 2010 - 10:29
QUOTE(nacik @ 2010 11 29, 11:28)
Laba diena, prasau pagalbos 4u.gif

Mano vaikui buvo 1 metai ir 5 menesiai kai isejau i darba, kaip tik po 2010 sausio men.

As internete radau toki sakyni
Išmoka vaikui mokama vaikams iki 2 metų, kai už jį tėvai ar globėjai negauna motinystės (tėvystės) pašalpos arba gauna, tačiau ši pašalpa mažesnė negu 525 litai

As ismokos is Sodros negaudavau, nes pradejau dirbti, tai as tureciau gauti tuos 97.50Lt., nes cia apie seimos pajamas nieko neuzsimena tik apie pasalpa, ar vis tiek reikia skaiciuoti tuos 525 zmogui?

Nieko nesuprantu g.gif

Jus negaunat mot(tev) pasalpos,nes alga didesne nei jusu pasalpa.O mot(tev
) pasalpa buvo didesne nei 525 lt,kol dar nedirbot?Jei taip,tai ir nepriklauso vaiko pinigai,nors ir dirbat,ir dabar negaunat mot(tev) pasalpos.
Atsakyti
sveiki, jai dabar pradėsiu dirbti ir mano pajamos bus apie 480lt tai ar man vis dar priklausys tie 97,50lt? įtariu kad turėtu priklausyti, mažyliui metukai smile.gif su vaiko tėvu esame susituoke, bet ruošiames skirtis, jis nei dirba nei biržoi stovi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūtkė: 02 gruodžio 2010 - 09:53
QUOTE(Rūtkė @ 2010 12 02, 10:51)
sveiki, jai dabar pradėsiu dirbti ir mano pajamos bus apie 480lt tai ar man vis dar priklausys tie 97,50lt? įtariu kad turėtu priklausyti, mažyliui metukai smile.gif su vaiko tėvu esame susituoke, bet ruošiames skirtis, jis nei dirba nei biržoi stovi  doh.gif

Pagal mane,tai turetu priklausit ir toliau.
Atsakyti
Laba iskilo man klausimas,ar po naujuju metu del vaiko pinigeliu reikia eiti i socialini tvarkytis dokumentus kad vel juos gauciau ar automatiskai jie prasitesia?
Atsakyti
QUOTE(simkuniukai @ 2010 12 03, 15:58)
Laba iskilo man klausimas,ar po naujuju metu del vaiko pinigeliu reikia eiti i socialini tvarkytis dokumentus kad vel juos gauciau ar automatiskai jie prasitesia?

Automatiskai jie nieko nepratesineja.
Vaiko pinigai skyriami metams,po to vel reikia tvarkit dokumentus.Pagal jusu vaiko data,tai jums vaiko pinigai priklauso iki 2011.09 men.(52 lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 gruodžio 2010 - 15:15