Įkraunama...
Įkraunama...

Išmokos vaikams, vaiko pinigai

QUOTE(kenny @ 2010 11 21, 20:16)
ka daryt,kai is pasalpos atskaiciuoja 97lt? verysad.gif

is kokios pasalpos ir uz ka atskaiciuoja?
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau ir aš pasiteirauti dėl išmokų...
Na, gavau tą vienkartinę išmoką 1430 Lt + dabar pastebėjau, kad gavau dar 130 Lt g.gif Kažin, už ką čia? g.gif
(nepriklausom tai grupei, kurie gauna minimalų uždarbį)
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 22, 19:24)
Sveiki,

Na, gavau tą vienkartinę išmoką 1430 Lt + dabar pastebėjau, kad gavau dar 130 Lt g.gif Kažin, už ką čia? g.gif

Tai paziurekit per savo bankininkiste,gali buti,kad tai vaiko pinigai.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 22, 17:24)
Sveiki,

sveiki, jei nepaslaptis, sakykit per kiek laiko Jums buvo pervesti pinigeliai uz vaikeli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 22, 19:19)
Tai paziurekit per savo bankininkiste,gali buti,kad tai vaiko pinigai.

Tai aš bankininkystėj ir pamačiau tuos pinigėlius, bet ten nieko aiškiai neparašyta - kas ir už ką doh.gif
QUOTE(kibirkstele* @ 2010 11 22, 20:02)
sveiki, jei nepaslaptis, sakykit per kiek laiko Jums buvo pervesti pinigeliai uz vaikeli?  ax.gif

Oj, šito jums nepasakysiu, neseku, kada įkrenta pinigėliai... 4u.gif Bet, manau, per kokią savaitėlę nuo prašymo pateikimo tai tikrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2010 11 23, 00:03)
Tai aš bankininkystėj ir pamačiau tuos pinigėlius, bet ten nieko aiškiai neparašyta - kas ir už ką doh.gif

Oj, šito jums nepasakysiu, neseku, kada įkrenta pinigėliai... 4u.gif Bet, manau, per kokią savaitėlę nuo prašymo pateikimo tai tikrai g.gif

Jus israsa paziurekit,jei is soc.skyriaus turi buti parasyta,kaip ir vienkartine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 lapkričio 2010 - 10:27
Del tu 52 lt. bendri tevu pinigeliai skaiciuojami atskaicius visus mokescius, teisingai ? Tada /12/ ir seimos nariu sk..
As jau sian uzsiparinau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2010 11 23, 14:00)
Del tu 52 lt. bendri tevu pinigeliai skaiciuojami atskaicius visus mokescius, teisingai ? Tada /12/ ir seimos nariu sk..
As jau sian uzsiparinau  doh.gif  blush2.gif

taip
Atsakyti
O sakykite prašau žinančios mamytės.
Mano žirniui 2 su puse. Jokių vaiko pinigų negaunu nuo 2010 m sausio mėn., kaip suprantu, mano motinystės pinigėliai, kurie buvo mokami kol sukako 2 m. buvo nemaži (~986 Lt)+ dar tėvelio minimali ax.gif . Mes 4 asmenys šeimoje, vyresnėlė būdama 12 klasėje (19 m.) dirbo 1 val i dieną na ir per mėn. gaudavo ~nuo 95 iki 100 Lt.
Dabar dukra studentė 1-as k. dieniniame ir jau nebegaunu iš sodros už mažiuką nuo birželio mėn. sukakus 2 m. Taigi mūsų pajamos tikrai netraukia vienam asmeniui 525 skaičiuojant atgalios už 12 mėn. Bet va nežinau nuo kurio mėn jos čia mažesnės g.gif
Klausimas:
Ar paskaičiuojant tas pajamas vienam asmeniui bus traukiami moksleivės dukros uždirbti pinigėliai???? nes ji šiaip dirbo dar rugpjūtį, kol neišvažiavo rugsėjį mokintis.
Ir dar, ar bus iskaitomi ir pvz. vyro gauti ligos pašalpos pinigai už nedarbingumą???

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akrima: 23 lapkričio 2010 - 16:42
QUOTE(akrima @ 2010 11 23, 17:38)
O sakykite prašau žinančios mamytės.
Mano žirniui 2 su puse. Jokių vaiko pinigų negaunu nuo 2010 m sausio mėn., kaip suprantu, mano motinystės pinigėliai, kurie buvo mokami kol sukako 2 m. buvo nemaži (~986 Lt)+ dar tėvelio minimali ax.gif . Mes 4 asmenys šeimoje, vyresnėlė būdama 12 klasėje (19 m.) dirbo 1 val i dieną na ir per mėn. gaudavo ~nuo 95  iki 100 Lt.
Dabar dukra studentė 1-as k. dieniniame ir jau nebegaunu iš sodros už mažiuką nuo birželio mėn. sukakus 2 m. Taigi mūsų pajamos tikrai netraukia vienam asmeniui 525 skaičiuojant atgalios už 12 mėn. Bet va nežinau nuo kurio mėn jos čia mažesnės g.gif 
Klausimas:
Ar paskaičiuojant tas pajamas vienam asmeniui bus traukiami moksleivės dukros uždirbti pinigėliai???? nes ji šiaip dirbo dar rugpjūtį, kol neišvažiavo rugsėjį mokintis.
Ir dar, ar bus iskaitomi ir pvz. vyro gauti ligos pašalpos pinigai už nedarbingumą???

Ačiū.

Skaiciuojasi visu seimos nariu pajamas,bet kai dukra moksleive jos pajamu neziures,ka tik radau paciam prasyme parasyta "Su darbo santykiais susijusios pajamos, išskyrus mokinių, kurie mokosi, darbo pajamos (išskaičiavus mokesčius)",o vat ligos pasalpa tai skaiciuojasi "Ligos, profesinės reabilitacijos, motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpa"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 lapkričio 2010 - 16:51
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 23, 17:47)
Skaiciuojasi visu seimos nariu pajamas,bet kai dukra moksleive jos pajamu neziures,ka tik radau paciam prasyme parasyta "Su darbo santykiais susijusios pajamos, išskyrus mokinių, kurie mokosi, darbo pajamos (išskaičiavus mokesčius)",o vat ligos pasalpa tai skaiciuojasi "Ligos, profesinės reabilitacijos, motinystės, tėvystės ir motinystės (tėvystės) pašalpa"

Vat vat apie moksleivius kažką lyg buvau girdėjusi. O dėl ligos pašalpos teks patikslinti visas savo pajamas.
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labas mamytes,noriu pasitikslinti ar man priklauso uz vaika 97.50lt?
su vaiko tevu nesusituokus,tevas nedirba,birzoje nestovi .gaunu pinigelius uz vaiko prieziura.jei dalint ant triju asmenu musu pajamas tai neisnesa po 525lt vienam asmeniui,ar priklauso man tie pinigeliai?dekoju
Atsakyti